Giriş Kayıt
Christopher Walken

Christopher Walken (75)


Oyuncu, Yapımcı

Ronald Walken, 31 Mart 1943 Astoria, Queens, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Georgianne Walken ile evlendi.

Sıkıysa Yakala (2002), Gazap Ateşi (2004), Avcı (1978), Davetsiz Çapkınlar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ronald Walken
Doğum Tarihi: 31 Mart 1943
Doğum Yeri: Astoria, Queens, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Walken | Ronnie Walken | Christopher Wlaken
Takma İsmi: Chris
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
9.4 (60 Oy)
  • Currently 187/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.7 1,113
2018 75 Komedi Oyuncu 6.3 4,764

Baban Kim?
2017 74 Komedi Oyuncu 5.4 11,062
2017 74 Komedi Oyuncu    
2016 Çeşitli 7.2 246

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 73 Komedi Oyuncu 5.3 17,124

Orman Çocuğu
2016 73 Macera Oyuncu 7.4 230,755

Kartal Eddie
2015 72 Biyografi Oyuncu 7.4 70,479
2015 72 Dram Oyuncu 6.1 6,559
2015 72 Komedi Oyuncu 5.3 1,825
2015 Komedi Oyuncu 8.1 1,856
2015 72 Komedi Oyuncu 4.2 4,505
2014 71 Macera Oyuncu 5.0 1,848
2014 71 Biyografi Oyuncu 6.8 29,220
2014 71 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,752
2013 70 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,366
2013 70 Komedi Oyuncu    

Son Konser
2012 69 Dram Oyuncu 7.1 12,649

Eski Dostlar
2012 69 Komedi Oyuncu 6.5 49,568

Yedi Psikopat
2012 69 Komedi Oyuncu 7.2 216,013

Karanlık At
2011 68 Dram Oyuncu 6.0 5,098
2011 68 Korku Oyuncu 3.2 192

İrlandalıyı Öldür
2011 68 Aksiyon Oyuncu 7.1 40,258
2011 68 Korku Oyuncu 2.7 81
2010 67 Komedi Oyuncu 3.9 215
2009 66 Komedi Oyuncu 6.1 14,163
2009 Oyuncu 8.0 2,147
2008 65 Komedi Oyuncu 6.4 2,891
2007 64 Komedi Oyuncu 6.7 109,663

İntikam Maçı
2007 64 Komedi Oyuncu 5.3 38,238

Yılın Başkanı
2006 63 Komedi Oyuncu 6.2 29,862
2006 63 Gizem Oyuncu 5.5 755

Kumanda
2006 63 Komedi Oyuncu 6.4 275,604

Aşk ve Sigara
2005 62 Komedi Oyuncu 6.3 10,750
2005 62 Aksiyon Oyuncu 6.0 61,517

Davetsiz Çapkınlar
2005 62 Komedi Oyuncu 7.0 306,643
2004 61 Dram Oyuncu 6.5 3,984

Gazap Ateşi
2004 61 Aksiyon Oyuncu 7.7 298,411
2004 Belgesel Oyuncu 6.3 197

Stepford Kadınları
2004 61 Komedi Oyuncu 5.3 54,515

Kıskanç
2004 61 Komedi Oyuncu 4.8 28,280
2003 Komedi Oyuncu 6.7 906
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,142
2003 60 Aksiyon Oyuncu 6.7 92,172
2003 60 Komedi Oyuncu 2.4 43,894
2003 60 Oyuncu 6.3 925

Kanguru Jack
2003 60 Macera Oyuncu 4.4 26,286

Sıkıysa Yakala
2002 59 Biyografi Oyuncu 8.1 678,597
2002 59 Biyografi Oyuncu 6.7 2,341

Bir Cenaze Dört Nikah
2002 59 Komedi Oyuncu 6.6 4,485
2002 59 Komedi Oyuncu 4.0 4,371
2002 59 Dram Oyuncu 7.0 9,127
2001 58 Macera Oyuncu 5.9 46,282

Gerdanlık
2001 58 Dram Oyuncu 6.1 4,781

Gözde Çift
2001 58 Komedi Oyuncu 5.7 51,298
2001 58 Komedi Oyuncu 6.8 4,035

Tanrı'nın Ordusu 3
2000 57 Fantastik Oyuncu 5.6 4,521

Hayalet Süvari
1999 56 Dram Oyuncu 7.4 297,818
1999 56 Müzik Oyuncu 8.1 979
1999 Dram Oyuncu 6.2 853
1999 56 Dram 5.4 644

Geçmişin Sığınağı
1999 56 Komedi Oyuncu 6.6 54,293
1999 56 Dram Oyuncu 6.9 771

Tanrı'nın Ordusu 2
1998 55 Fantastik Oyuncu 5.8 6,451

Karınca Z
1998 55 Animasyon Oyuncu 6.6 135,832
1998 55 Korku Oyuncu 4.3 1,259
1998 55 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.9 3,868
1998 55 Dram Oyuncu 6.2 1,446

Zor Hedef Fare
1997 54 Komedi Oyuncu 6.4 46,263

İntihar Pokeri
1997 54 Komedi Oyuncu 7.0 24,099

Bagajdaki Melek
1997 54 Aksiyon Oyuncu 5.3 11,774
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,536

Dokunuş
1997 54 Komedi Oyuncu 5.7 2,104
1996 53 Biyografi Oyuncu 6.9 17,676

Cenaze Töreni
1996 53 Suç Oyuncu 6.6 7,575

Son Adam
1996 53 Aksiyon Oyuncu 6.4 48,932
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,714

Karışık İlişkiler
1995 52 Suç Oyuncu 6.8 24,189

Tam Zamanında
1995 52 Suç Oyuncu 6.3 35,836

Kehanet
1995 52 Korku Oyuncu 6.5 26,514

Bağımlılık
1995 52 Korku Oyuncu 6.4 7,608

Ucuz Roman
1994 51 Suç Oyuncu 8.9 1,565,960
1994 Talk-Show Oyuncu 8.7 4,534

İş Aşk Olunca
1994 51 Komedi Oyuncu 5.6 368

Çılgın Romantik
1993 50 Suç Oyuncu 7.9 183,099

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 50 Komedi Oyuncu 6.2 69,372
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,600
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,645
1993 50 Dram Oyuncu 7.2 826

Batman Dönüyor
1992 49 Aksiyon Oyuncu 7.0 244,580
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,452
1992 49 Komedi Oyuncu 5.4 1,838

Masum Şeytan
1991 48 Korku Oyuncu 4.2 774
1991 48 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,384
1991 48 Dram Oyuncu 7.4 1,789
1990 47 Dram Oyuncu 6.4 3,754
1990 47 Suç Oyuncu 7.0 26,798

Temas
1989 46 Biyografi Oyuncu 5.7 4,771
1988 45 Fantastik Oyuncu 6.3 498

Mahalle Çocuğu
1988 45 Dram Oyuncu 5.9 1,976

Askerliğim
1988 45 Komedi Oyuncu 6.6 13,009
1988 45 Komedi Oyuncu 6.9 5,440

Kapan
1986 43 Suç Oyuncu 7.0 12,366

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 77,603

Ölüm Bölgesi
1983 40 Korku Oyuncu 7.2 52,372

Beyin Fırtınası
1983 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 9,706

Cennet Parası
1981 38 Dram Oyuncu 6.5 4,689
1980 37 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,917

Cennetin Kapısı
1980 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 11,686

Son Kucaklaşma
1979 36 Gerilim Oyuncu 6.2 2,132
1978 35 Western Oyuncu 4.8 116

Avcı
1978 35 Dram Oyuncu 8.1 274,845
1977 34 Dram Oyuncu 6.0 355
1977 34 Komedi Oyuncu 8.0 230,963

Fedai
1977 34 Korku Oyuncu 6.4 7,783
1976 33 Komedi Oyuncu 6.9 1,691
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,848
1971 28 Suç Oyuncu 6.4 5,880
1963 Aksiyon Oyuncu 8.3 818
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,820) Supernatural (3,674) Shameless (2,756) The Flash (2,400) The Big Bang Theory (2,359) Better Call Saul (2,298) Arrow (1,797) La Casa de Papel (1,251) Manifest (1,141) Black Mirror (1,049)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018