Giriş Kayıt
Christopher Walken

Christopher Walken (75)


Oyuncu, Yapımcı

Ronald Walken, 31 Mart 1943 Astoria, Queens, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Georgianne Walken ile evlendi.

Sıkıysa Yakala (2002), Gazap Ateşi (2004), Avcı (1978), Davetsiz Çapkınlar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ronald Walken
Doğum Tarihi: 31 Mart 1943
Doğum Yeri: Astoria, Queens, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Walken | Ronnie Walken | Christopher Wlaken
Takma İsmi: Chris
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
9.4 (60 Oy)
  • Currently 187/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,143
2018 75 Komedi Oyuncu 6.4 5,172

Baban Kim?
2017 74 Komedi Oyuncu 5.4 12,447
2017 74 Komedi Oyuncu    
2016 Çeşitli 7.2 250

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 73 Komedi Oyuncu 5.3 17,391

Orman Çocuğu
2016 73 Macera Oyuncu 7.4 233,482

Kartal Eddie
2015 72 Biyografi Oyuncu 7.4 71,329
2015 72 Dram Oyuncu 6.1 6,672
2015 72 Komedi Oyuncu 5.3 1,852
2015 Komedi Oyuncu 8.1 1,871
2015 72 Komedi Oyuncu 4.2 4,560
2014 71 Macera Oyuncu 5.0 1,860
2014 71 Biyografi Oyuncu 6.8 29,467
2014 71 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,828
2013 70 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,366
2013 70 Komedi Oyuncu    

Son Konser
2012 69 Dram Oyuncu 7.1 12,728

Eski Dostlar
2012 69 Komedi Oyuncu 6.5 49,873

Yedi Psikopat
2012 69 Komedi Oyuncu 7.2 217,918

Karanlık At
2011 68 Dram Oyuncu 5.9 5,175
2011 68 Korku Oyuncu 3.2 193

İrlandalıyı Öldür
2011 68 Aksiyon Oyuncu 7.1 40,549
2011 68 Korku Oyuncu 2.7 81
2010 67 Komedi Oyuncu 3.9 215
2009 66 Komedi Oyuncu 6.1 14,331
2009 Oyuncu 8.0 2,151
2008 65 Komedi Oyuncu 6.4 2,921
2007 64 Komedi Oyuncu 6.7 110,284

İntikam Maçı
2007 64 Komedi Oyuncu 5.3 38,401

Yılın Başkanı
2006 63 Komedi Oyuncu 6.2 30,009
2006 63 Gizem Oyuncu 5.5 760

Kumanda
2006 63 Komedi Oyuncu 6.4 277,267

Aşk ve Sigara
2005 62 Komedi Oyuncu 6.3 10,823
2005 62 Aksiyon Oyuncu 6.0 61,727

Davetsiz Çapkınlar
2005 62 Komedi Oyuncu 7.0 308,286
2004 61 Dram Oyuncu 6.5 4,017

Gazap Ateşi
2004 61 Aksiyon Oyuncu 7.7 300,600
2004 Belgesel Oyuncu 6.3 199

Stepford Kadınları
2004 61 Komedi Oyuncu 5.3 54,870

Kıskanç
2004 61 Komedi Oyuncu 4.8 28,397
2003 Komedi Oyuncu 6.7 910
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,156
2003 60 Aksiyon Oyuncu 6.7 93,355
2003 60 Komedi Oyuncu 2.4 44,045
2003 60 Oyuncu 6.3 927

Kanguru Jack
2003 60 Macera Oyuncu 4.4 26,450

Sıkıysa Yakala
2002 59 Biyografi Oyuncu 8.1 686,978
2002 59 Biyografi Oyuncu 6.7 2,358

Bir Cenaze Dört Nikah
2002 59 Komedi Oyuncu 6.6 4,520
2002 59 Komedi Oyuncu 4.1 4,415
2002 59 Dram Oyuncu 7.0 9,186
2001 58 Macera Oyuncu 5.9 46,595

Gerdanlık
2001 58 Dram Oyuncu 6.1 4,796

Gözde Çift
2001 58 Komedi Oyuncu 5.7 51,560
2001 58 Komedi Oyuncu 6.8 4,062

Tanrı'nın Ordusu 3
2000 57 Fantastik Oyuncu 5.6 4,570

Hayalet Süvari
1999 56 Dram Oyuncu 7.4 299,946
1999 56 Müzik Oyuncu 8.1 983
1999 Dram Oyuncu 6.2 862
1999 56 Dram 5.4 649

Geçmişin Sığınağı
1999 56 Komedi Oyuncu 6.6 54,572
1999 56 Dram Oyuncu 6.9 777

Tanrı'nın Ordusu 2
1998 55 Fantastik Oyuncu 5.8 6,511

Karınca Z
1998 55 Animasyon Oyuncu 6.6 136,652
1998 55 Korku Oyuncu 4.3 1,264
1998 55 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.9 3,890
1998 55 Dram Oyuncu 6.2 1,453

Zor Hedef Fare
1997 54 Komedi Oyuncu 6.4 46,578

İntihar Pokeri
1997 54 Komedi Oyuncu 7.0 24,226

Bagajdaki Melek
1997 54 Aksiyon Oyuncu 5.3 11,863
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,610

Dokunuş
1997 54 Komedi Oyuncu 5.7 2,120
1996 53 Biyografi Oyuncu 6.9 17,809

Cenaze Töreni
1996 53 Suç Oyuncu 6.6 7,625

Son Adam
1996 53 Aksiyon Oyuncu 6.4 49,222
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,056

Karışık İlişkiler
1995 52 Suç Oyuncu 6.8 24,340

Tam Zamanında
1995 52 Suç Oyuncu 6.3 36,042

Kehanet
1995 52 Korku Oyuncu 6.5 26,661

Bağımlılık
1995 52 Korku Oyuncu 6.4 7,692

Ucuz Roman
1994 51 Suç Oyuncu 8.9 1,581,670
1994 Talk-Show Oyuncu 8.7 4,568

İş Aşk Olunca
1994 51 Komedi Oyuncu 5.6 371

Çılgın Romantik
1993 50 Suç Oyuncu 7.9 184,224

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 50 Komedi Oyuncu 6.2 69,825
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,751
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,743
1993 50 Dram Oyuncu 7.2 830

Batman Dönüyor
1992 49 Aksiyon Oyuncu 7.0 246,351
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,513
1992 49 Komedi Oyuncu 5.4 1,856

Masum Şeytan
1991 48 Korku Oyuncu 4.2 780
1991 48 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,398
1991 48 Dram Oyuncu 7.4 1,799
1990 47 Dram Oyuncu 6.4 3,812
1990 47 Suç Oyuncu 7.0 26,991

Temas
1989 46 Biyografi Oyuncu 5.7 4,825
1988 45 Fantastik Oyuncu 6.4 506

Mahalle Çocuğu
1988 45 Dram Oyuncu 5.9 1,993

Askerliğim
1988 45 Komedi Oyuncu 6.6 13,143
1988 45 Komedi Oyuncu 6.9 5,487

Kapan
1986 43 Suç Oyuncu 7.0 12,462

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 78,184

Ölüm Bölgesi
1983 40 Korku Oyuncu 7.2 52,921

Beyin Fırtınası
1983 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 9,806

Cennet Parası
1981 38 Dram Oyuncu 6.5 4,718
1980 37 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,956

Cennetin Kapısı
1980 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 11,782

Son Kucaklaşma
1979 36 Gerilim Oyuncu 6.1 2,163
1978 35 Western Oyuncu 4.8 117

Avcı
1978 35 Dram Oyuncu 8.1 277,263
1977 34 Dram Oyuncu 6.0 393
1977 34 Komedi Oyuncu 8.0 232,099

Fedai
1977 34 Korku Oyuncu 6.4 7,878
1976 33 Komedi Oyuncu 6.9 1,708
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,176
1971 28 Suç Oyuncu 6.4 5,935
1963 Aksiyon Oyuncu 8.3 827
Dizi Altyazıları
Vikings (3,311) Supernatural (3,243) Arrow (2,453) The Flash (2,011) Supergirl (1,126) La Casa de Papel (998) Counterpart (946) Friends (831) The Protector (803) Peaky Blinders (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018