Giriş Kayıt
Dominique Swain

Dominique Swain (38)


Oyuncu, Yapımcı

Dominique Ariane Swain, 12 Ağustos 1980 Malibu, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Lolita (1997), Pumpkin (2002), Oyunun Laneti (2005), New Best Friend (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dominique Ariane Swain
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1980
Doğum Yeri: Malibu, California, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
9.8 (6 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 38 Gerilim Oyuncu 5.3 107
2018 38 Aksiyon Oyuncu 2.3 293
2018 38 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,214
2018 38 Aksiyon Oyuncu 3.4 140
2018 38 Korku Oyuncu    
2018 38 Dram Oyuncu    
2017 37 Komedi Oyuncu 4.6 92
2017 37 Korku Oyuncu
Yapımcı
   
2017 37 Komedi Oyuncu 3.4 1,768
2017 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,715
2017 37 Aksiyon Oyuncu 2.4 481
2017 37 Gerilim Oyuncu 4.3 253
2017 37 Korku Oyuncu 5.1 18
2017 37 Korku Oyuncu 6.1 10
2016 36 Aksiyon Oyuncu 6.1 15
2016 36 Aile Oyuncu 4.8 92
2016 36 Komedi Oyuncu 4.7 71
2015 Aksiyon Oyuncu 3.4 715
2015 35 Dram Oyuncu 5.3 1,766
2015 35 Aksiyon Oyuncu 4.1 791
2015 35 Gerilim Oyuncu 4.8 392
2015 35 Dram Oyuncu 5.3 8,448
2015 35 Dram Oyuncu 3.5 282
2015 35 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,559
2014 34 Aksiyon Oyuncu 4.3 387
2013 33 Dram Oyuncu 7.7 826
2012 32 Aksiyon Oyuncu 3.2 3,301

Çıplak Gözlü Kız
2012 32 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,861
2012 32 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 6

Çıkmaz Yol
2010 30 Romantik Oyuncu 5.5 1,517
2010 30 Dram Oyuncu 4.0 843
2009 29 Belgesel Oyuncu 6.1 71
2009 29 Komedi Oyuncu 5.4 612
2008 28 Aksiyon Oyuncu 5.3 317
2008 28 Dram Oyuncu 5.2 156

Hançer
2008 28 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,384
2008 28 Western Oyuncu 5.3 563

Dehşet Gecesi
2007 27 Korku Oyuncu
Yapımcı
4.1 885

Ölü Mary
2007 27 Korku Oyuncu 4.5 2,199

Rehine
2006 26 Biyografi Oyuncu 6.9 93,960

Oyunun Laneti
2005 Korku Oyuncu 4.9 4,331
2004 24 Suç Oyuncu 4.4 617

Serbest Dalış
2004 24 Oyuncu 7.5 1,455
2003 23 Aksiyon Oyuncu 4.4 886
2002 22 Dram Oyuncu 5.3 3,053
2002 22 Komedi Oyuncu 6.2 8,031
2001 21 Suç Oyuncu 4.8 2,704
2001 21 Komedi Oyuncu 5.6 2,484
2000 20 Dram Oyuncu 2.8 2,544
1998 18 Komedi Oyuncu 5.9 2,537
1997 17 Dram Oyuncu 6.9 45,286

Yüz Yüze
1997 17 Aksiyon Oyuncu 7.3 318,334
Dizi Altyazıları
Vikings (9,992) Supernatural (4,160) Titans (2,331) The Gifted (1,495) The Big Bang Theory (1,328) La Casa de Papel (1,160) Manifest (1,111) Black Mirror (1,096) Peaky Blinders (1,012) Friends (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018