Giriş Kayıt
Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland (52)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Kiefer William Frederick Dempsey George Rufus Sutherland, 21 Aralık 1966 Paddington, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1987 yılının Eylül ayında Camelia Kath ile evlendi. 3 yılın ardından 1990 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1996 yılının Haziran ayında Kelly Winn ile evlendi. 8 yılın ardından 2004 yılının Mayıs ayında boşandılar.

Telefon Kulübesi (2002), 24 (2001), Karanlık Şehir (1998), Aynalar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kiefer William Frederick Dempsey George Rufus Sutherland
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1966
Doğum Yeri: Paddington, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Keifer Sutherland
Burcu: Yay
Boyu: 1.74 m
8.4 (38 Oy)
  • Currently 168.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çizgi Ötesi
2017 51 Dram Oyuncu 5.2 33,816
2017 51 Dram Oyuncu 5.6 1,125
2016 Aksiyon Yapımcı 6.2 9,133
2016 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.7 59,069
2016 Tarihi Oyuncu 7.3 1,040
2016 50 Komedi Oyuncu 4.7 59,961
2016 50 Belgesel Oyuncu 7.3 59
2015 49 Belgesel Oyuncu 8.2 811
2015 49 Dram Oyuncu 6.3 9,204
2014 48 Dram Oyuncu 7.8 6,435
2014 48 Aksiyon Oyuncu 5.5 100,530
2014 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
8.4 41,124
2014 48 Belgesel Oyuncu 8.2 103

Zoraki Radikal
2012 46 Gerilim Oyuncu 6.9 12,512
2012 46 Oyuncu 6.4 230
2012 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.4 40,899

Melankoli
2011 45 Dram Oyuncu 7.2 153,518
2011 45 Animasyon Oyuncu 6.4 684
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.7 5,298
2010 44 Belgesel Oyuncu 7.9 62

Çılgın Köpek
2010 44 Komedi Oyuncu 4.2 13,292

Oniki
2010 44 Dram Oyuncu 5.7 11,533
2009 43 Animasyon Oyuncu 6.5 2,244
2009 43 Animasyon Oyuncu 6.4 815
2009 Oyuncu 5.8 459

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 43 Animasyon Oyuncu 6.5 135,901
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,821
2008 42 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.5 25,645

Aynalar
2008 42 Korku Oyuncu
Yapımcı
6.2 97,071
2008 42 Belgesel Oyuncu 8.0 85
2008 42 Animasyon Oyuncu 4.9 2,894
2007 Oyuncu 4.3 90
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 866

Fedai
2006 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 45,888
2006 40 Belgesel Oyuncu 7.4 301

Vahşi Doğa
2006 40 Animasyon Oyuncu 5.3 22,200
2005 39 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,400
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,872

Jiminy Glick Festivalde
2004 38 Komedi Oyuncu
5.5 1,867

Hayatın Benim
2004 38 Suç Oyuncu 6.2 74,518
2004 38 Belgesel Oyuncu 7.0 569
2003 Komedi Oyuncu 6.7 926
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,697

Cenneti Kurmak
2003 37 Biyografi Oyuncu 5.9 566
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,373

Kırmızı Kapının Ardında
2003 37 Dram Oyuncu 6.7 1,363

Telefon Kulübesi
2002 36 Suç Oyuncu 7.1 236,974
2002 36 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,856
2002 36 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,190

Savaşın Sonu
2001 35 Dram Oyuncu 7.1 9,680
2001 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
8.4 163,232
2001 35 Dram Oyuncu 5.8 739
2000 34 Suç Oyuncu 5.2 1,580

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 34 Komedi Oyuncu 4.8 3,327
2000 34 Dram Oyuncu 5.6 1,394

Günaha Davet
2000 34 Dram Oyuncu 5.4 1,018

Aşk Üçgeni
1999 33 Dram Oyuncu
Yönetmen
5.6 689

Karanlık Şehir
1998 32 Dram Oyuncu 7.7 177,499
1998 32 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,132
1998 32 Gerilim Oyuncu 5.1 1,637
1997 31 Animasyon Oyuncu 6.9 1,593
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,837
1997 31 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
6.3 4,471
1996 30 Komedi Oyuncu 6.9 24,754

Öldürme Zamanı
1996 30 Suç Oyuncu 7.4 119,420
1996 30 Komedi Oyuncu 5.4 1,588

Göze Göz
1996 30 Suç Oyuncu 6.2 12,049
1994 28 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,229
1994 28 Komedi Oyuncu 4.8 361

Üç Silahşörler
1993 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 46,850
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,103
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,012
1993 27 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
6.5 756

Kayboluş
1993 27 Dram Oyuncu 6.3 21,594

Birkaç İyi Adam
1992 26 Dram Oyuncu 7.7 214,704
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,652

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 26 Korku Oyuncu 7.2 76,871
1992 26 Dram Oyuncu 6.1 2,773

Genç Silahşörler 2
1990 24 Aksiyon Oyuncu 6.5 28,430

Çizgi Ötesi
1990 24 Dram Oyuncu 6.6 75,014
1990 24 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,513
1990 24 Suç Oyuncu 4.9 613

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 334,026
1989 23 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,909

Genç Silahşörler
1988 22 Aksiyon Oyuncu 6.9 50,254
1988 22 Dram Oyuncu 5.8 3,371

Şehrin Parlak Işıkları
1988 22 Dram Oyuncu 5.7 6,772
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 379

Vadedilmiş Ülke
1987 21 Dram Oyuncu 5.7 1,118

Kayıp Gençler
1987 21 Komedi Oyuncu 7.3 111,839
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,477

Benimle Kal
1986 20 Macera Oyuncu 8.1 333,838

Kapan
1986 20 Suç Oyuncu 7.0 12,880
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,235
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,661) Black Mirror (1,790) The 100 (1,784) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,687) Swamp Thing (1,638) The Big Bang Theory (1,345) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019