Giriş Kayıt
Meryl Streep

Meryl Streep (73)


Oyuncu, Yapımcı

Mary Louise Streep, 22 Haziran 1949 Summit, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1978 yılının Eylül ayında Don Gummer ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Şeytan Marka Giyer (2006), Tersyüz (2002), Kramer Kramer'e Karşı (1979), The Post (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mary Louise Streep
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1949
Doğum Yeri: Summit, New Jersey, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.68 m
9.0 (89 Oy)
  • Currently 179.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (67)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 73 Komedi Yapımcı 7.5 21
2022 Oyuncu 5.9 16
2022 Komedi Oyuncu    
2021 Belgesel Oyuncu    
2021 72 Komedi Oyuncu 7.3 315,656
2020 71 Animasyon Oyuncu 7.5 163

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218

Mezuniyet Balosu
2020 71 Komedi Oyuncu 6.0 2,092
2020 71 Komedi Oyuncu 6.1 8,954

Küçük Kadınlar
2019 70 Dram Oyuncu 7.8 204,691
2019 70 Komedi Oyuncu 6.3 51,402
2019 Belgesel Oyuncu 8.2 79

Mary Poppins Dönüyor
2018 69 Komedi Oyuncu 6.7 88,790

Bu Her Şeyi Değiştirir
2018 69 Belgesel Oyuncu 7.7 1,687

Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz
2018 69 Komedi Oyuncu 6.6 96,180
2018 69 Oyuncu 7.6 152
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,584
2017 68 Biyografi Oyuncu 7.2 151,935
2017 Oyuncu 7.3 40
2017 Belgesel Oyuncu 8.3 4,808
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,995
2017 Suç Oyuncu 8.5 199,093

Florence
2016 67 Biyografi Oyuncu 6.8 56,670
2016 67 Animasyon Oyuncu 5.5 2,186

Diren!
2015 66 Biyografi Oyuncu 6.9 42,585
2015 66 Belgesel Oyuncu 5.2 51

Sıradışı Anne
2015 66 Komedi Oyuncu 6.0 23,757
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,789
2015 66 Belgesel Oyuncu 7.5 172
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 843

Sihirli Orman
2014 65 Macera Oyuncu 5.9 142,224

Seçilmiş
2014 65 Dram Oyuncu 6.4 120,243

Yolcu
2014 65 Dram Oyuncu 6.6 33,558
2014 65 Belgesel Oyuncu 7.1 1,487
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 916
2014 Belgesel Oyuncu 8.8 2,459

Aile Sırları
2013 64 Dram Oyuncu 7.2 91,291
2013 64 Belgesel Oyuncu 6.8 283
2013 64 Belgesel Oyuncu 7.2 1,241
2013 64 Oyuncu 7.2 3,250

Aşk Yeniden
2012 63 Komedi Oyuncu 6.3 42,925
2012 Belgesel Oyuncu 8.0 673
2012 63 Belgesel Oyuncu 6.9 279
2012 63 Belgesel Oyuncu 6.6 1,100

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,928
2012 63 Belgesel Oyuncu 7.0 226
2012 Oyuncu 7.1 726

Demir Leydi
2011 62 Biyografi Oyuncu 6.4 110,050
2011 Komedi Oyuncu 6.7 4,763
2011 62 Belgesel Oyuncu 7.4 632
2010 61 Belgesel Oyuncu 7.4 2,177

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 1,845
2010 Oyuncu 6.7 1,799
2010 61 Belgesel Oyuncu 7.3 55

Yaman Tilki
2009 60 Animasyon Oyuncu 7.9 233,063

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 60 Komedi Oyuncu 6.5 93,559
2009 60 Biyografi Oyuncu 7.0 120,682
2009 Oyuncu 7.8 2,379
2009 60 Belgesel Oyuncu 7.8 1,857

Şüphe
2008 59 Dram Oyuncu 7.5 130,406
2008 59 Belgesel Oyuncu
7.2 1,872
2008 59 Komedi Oyuncu 6.5 247,092
2008 59 Belgesel Oyuncu 7.0 242

Roman Polanski: Aranan Adam
2008 59 Belgesel Oyuncu 7.3 5,103
2008 Komedi Oyuncu 7.4 2,142

Yargısız İnfaz
2007 58 Dram Oyuncu 6.8 56,279

Arslanı Kuzulara
2007 58 Dram Oyuncu 6.2 50,599

Gün Batımı
2007 58 Dram Oyuncu 6.4 13,708
2007 58 Belgesel Oyuncu 5.1 48
2007 Oyuncu 7.1 1,519
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,192

Karanlık Madde
2007 58 Dram Oyuncu 6.0 3,517

Kır Evi Arkadaşı
2006 57 Komedi Oyuncu 6.7 22,996

Şeytan Marka Giyer
2006 57 Komedi Oyuncu 6.9 420,939

Bitirim Karınca
2006 57 Animasyon Oyuncu 5.8 39,954
2006 57 Belgesel Oyuncu 6.2 298
2006 57 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 142
2006 57 Belgesel Oyuncu 6.5 419
2006 57 Müzik Oyuncu 6.8 1,207

Hastayım Sana
2005 56 Komedi Oyuncu 6.2 41,259
2005 56 Belgesel Oyuncu 7.0 34
2005 Komedi Oyuncu 7.4 471

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 55 Macera Oyuncu 6.8 210,453

Mançuryalı Aday
2004 55 Dram Oyuncu 6.6 111,600

Melekler Amerika'da
2003 Dram Oyuncu 8.1 28,245

Takıldım Sana
2003 54 Komedi Oyuncu
5.8 53,625
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108
2003 54 Oyuncu 6.4 1,041
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,555
2003 Belgesel Oyuncu 5.7 438

Saatler
2002 53 Dram Oyuncu 7.5 132,671

Tersyüz
2002 53 Komedi Oyuncu 7.7 193,678

Yapay Zeka
2001 52 Macera Oyuncu 7.2 308,922
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 216
2000 Belgesel Oyuncu
7.1 444
2000 51 Aile Oyuncu 6.6 713

50 Cesur Kemancı
1999 50 Dram Oyuncu 6.8 12,819
1999 50 Biyografi Oyuncu 4.4 66

Annem Uğruna
1998 49 Dram Oyuncu 6.9 12,242

Beş Kızkardeş
1998 49 Dram Oyuncu 6.3 3,835
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,225
1997 48 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.7 1,913

Marvin'in Odası
1996 47 Dram Oyuncu 6.7 28,405

Ilk günah
1996 47 Suç Oyuncu 6.1 9,377
1996 News Oyuncu 3.2 849

Yasak İlişki
1995 46 Dram Oyuncu 7.6 82,539
1995 46 Belgesel Oyuncu 7.1 590

Vahşi Nehir
1994 45 Aksiyon Oyuncu 6.4 47,041
1994 News Oyuncu 3.3 899

Ruhların Evi
1993 44 Dram Oyuncu 6.9 23,252
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,857
1992 News Oyuncu 4.3 377

Ölüm Kadına Yakışır
1992 43 Komedi Oyuncu 6.6 120,862
1992 Talk-Show Oyuncu 5.8 34

Hayat Savunmaya Değer
1991 42 Komedi Oyuncu 7.2 19,372
1991 News Oyuncu 6.9 310

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 41 Komedi Oyuncu 6.7 18,068

Dişi Şeytan
1989 40 Komedi Oyuncu 5.6 17,700

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 39 Dram Oyuncu 6.9 10,586
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 706

Sonsuz Matem
1987 38 Dram Oyuncu 6.7 9,331
1986 37 Komedi Oyuncu 6.1 11,527

Benim Afrikam
1985 36 Macera Oyuncu 7.1 80,640
1985 Belgesel Oyuncu 8.2 1,044

Bolluk
1985 36 Dram Oyuncu 6.0 3,181

Geç Kalan Sevgi
1984 35 Dram Oyuncu 6.5 14,354
1983 34 Biyografi Oyuncu 7.1 20,671

Sophie'nin Seçimi
1982 33 Dram Oyuncu 7.5 48,732

Gece
1982 33 Suç Oyuncu 6.0 5,207
1981 News Oyuncu 3.5 2,509

Fransız Teğmen'in Kadını
1981 32 Dram Oyuncu 6.9 13,891

Kramer Kramer'e Karşı
1979 30 Dram Oyuncu 7.8 146,172
1979 30 Dram Oyuncu 6.1 1,748
1979 30 Komedi Oyuncu 7.9 140,977

Avcı
1978 29 Dram Oyuncu 8.1 339,921
1978 Dram Oyuncu 8.0 5,103
1977 28 Dram Oyuncu 7.1 9,866
1975 26 Animasyon Oyuncu 6.3 288
1971 Biyografi Oyuncu 8.0 792
1952 News Oyuncu 4.6 2,214
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022