Giriş Kayıt
Terence Stamp

Terence Stamp (81)


Oyuncu

Terence Henry Stamp, 21 Temmuz 1938 Stepney, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Wanted (2008), Priscilla Çöller Kraliçesi (1994), Murder Mystery (2019), Denizci (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Terence Henry Stamp
Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1938
Doğum Yeri: Stepney, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.83 m
8.4 (9 Oy)
  • Currently 168.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (49)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 81 Aksiyon Oyuncu 6.0 53,283
2018 80 Aksiyon Oyuncu 4.2 717

Çarpık Evdeki Cesetler
2017 79 Suç Oyuncu 6.3 13,722
2017 79 Dram Oyuncu 6.1 3,104

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 78 Macera Oyuncu 6.7 141,400
2016 78 Gerilim Oyuncu 4.6 149

Büyük Gözler
2014 76 Biyografi Oyuncu 7.0 77,892
2014 76 Belgesel Oyuncu 6.6 665
2013 75 Komedi Oyuncu 6.3 22,116

Yarım Kalan Şarkı
2012 74 Komedi Oyuncu 7.0 6,737
2012 74 Belgesel Oyuncu 7.2 526

Kader Ajanları
2011 73 Romantik Oyuncu 7.1 228,408
2010 72 Animasyon Oyuncu 5.6 5,528

Operasyon Valkyrie
2008 70 Dram Oyuncu 7.1 214,552

Bay Evet
2008 70 Komedi Oyuncu 6.8 311,902

Akıllı Ol
2008 70 Aksiyon Oyuncu 6.5 190,808
2008 70 Aksiyon Oyuncu 6.7 341,342

Roman Polanski: Aranan Adam
2008 70 Belgesel Oyuncu 7.3 4,619
2007 Aksiyon Oyuncu 8.8 9,730

Eylül Şafağı
2007 69 Dram Oyuncu 5.8 2,793
2007 69 Belgesel Oyuncu 7.0 112
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 12,898
2006 Aksiyon Oyuncu 9.0 10,563
2006 68 Komedi Oyuncu 5.9 282

Ayrılık Yalanları
2005 67 Dram Oyuncu 6.5 3,883

Ölü Balık
2005 67 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,154
2005 67 Aksiyon Oyuncu 4.7 82,519

Patronun Kızı
2003 65 Komedi Oyuncu 4.7 26,898

Perili Köşk
2003 65 Komedi Oyuncu 5.0 38,340
2003 65 Komedi Oyuncu 5.6 417

Çok Özel
2002 64 Komedi Oyuncu 4.7 9,218

Benim Karım Aktris
2001 63 Komedi Oyuncu 6.5 3,455
2001 Macera Oyuncu 7.5 109,380
2001 63 Macera Oyuncu 4.9 1,483

Kırmızı Gezegen
2000 62 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 52,684
2000 Dram Oyuncu 6.4 753

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 61 Aksiyon Oyuncu 6.5 657,353

Çatlak Yönetmen
1999 61 Komedi Oyuncu 6.4 62,814

Denizci
1999 61 Suç Oyuncu 7.1 27,628
1998 60 Dram Oyuncu 6.1 712
1997 59 Dram Oyuncu 6.1 1,926
1996 58 Biyografi Oyuncu 4.5 210

Çalınan Aşk
1996 58 Gerilim Oyuncu 6.8 174

Priscilla Çöller Kraliçesi
1994 56 Komedi Oyuncu 7.5 43,366
1993 55 Dram Oyuncu 5.5 7,836
1991 53 Suç Oyuncu 5.9 207
1991 News Oyuncu 6.6 202

Genç Silahşörler
1988 50 Aksiyon Oyuncu 6.9 50,454

Yabancılar
1988 50 Suç Oyuncu 6.3 13,241

Sicilyalı
1987 49 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,306

Borsa
1987 49 Suç Oyuncu 7.4 135,056
1986 48 Komedi Oyuncu 5.9 9,137
1986 48 Korku Oyuncu 5.9 2,411

Kurtlar Sofrası
1984 46 Korku Oyuncu 6.7 13,701

Kiralık Katiller
1984 46 Suç Oyuncu 7.1 6,552
1981 43 Macera Oyuncu 3.5 700

Superman 2
1980 42 Aksiyon Oyuncu 6.8 91,269
1979 41 Dram Oyuncu 5.4 36
1979 41 Biyografi Oyuncu 7.3 878
1978 40 Aksiyon Oyuncu 7.4 148,601
1978 40 Macera Oyuncu 6.0 330
1978 40 Dram Oyuncu 4.4 34
1975 37 Dram Oyuncu 6.1 238
1971 33 Biyografi Oyuncu 7.1 47
1968 30 Romantik Oyuncu 6.1 430

Şeytanın Kurbanları
1968 30 Korku Oyuncu 6.6 5,043

Teorem
1968 30 Dram Oyuncu 7.3 10,508

Bir Aşk Yetmez
1967 29 Dram Oyuncu 7.2 4,788

Düsen kadin
1967 29 Dram Oyuncu 6.9 1,145
1966 28 Komedi Oyuncu 5.1 2,351

Korkunç Koleksiyoncu
1965 27 Dram Oyuncu 7.6 8,661
1962 24 Macera Oyuncu 7.9 3,628
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019