Giriş Kayıt
Johnathon Schaech

Johnathon Schaech (49)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Johnathon Schaech, 10 Eylül 1969 Edgewood, Maryland, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

2001 yılının Ekim ayında Christina Applegate ile evlendi. 6 yılın ardından 2007 yılının Ağustos ayında boşandılar. 2010 yılının Temmuz ayında Jana Kramer ile evlendi. 1 yılın ardından 2011 yılının Haziran ayında boşandılar. 2013 yılının Temmuz ayında Julie Solomon ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Hayal Şarkısı (1996), Karantina (2008), Kıyamet Kuşağı (1995), Sessiz Kabus (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Eylül 1969
Doğum Yeri: Edgewood, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: John Schaech | Jonathan Schaech | Jonathon Schaech
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 6.2 1,798

Çatışma
2018 49 Aksiyon Oyuncu 4.2 4,210
2018 49 Korku Oyuncu 3.4 8,356
2017 48 Korku Yapımcı    
2017 48 Aksiyon Oyuncu 5.7 7,511
2017 48 Dram Oyuncu 4.7 216
2017 48 Korku Oyuncu 5.3 3,342
2017 48 Aksiyon Oyuncu 4.0 3,517
2016 47 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,774

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 80,978
2015 46 Korku Oyuncu 3.6 298
2015 46 Aksiyon Oyuncu 4.2 14,440
2015 Dram Oyuncu 6.7 3,404
2015 46 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,959
2015 46 Gerilim Oyuncu 3.5 1,542
2015 Suç Oyuncu 6.7 54,459

Prens
2014 45 Aksiyon Oyuncu 4.6 16,057

Uçuş 7500
2014 45 Korku Oyuncu 4.9 13,655
2014 Romantik Oyuncu 7.4 16,033

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 45 Aksiyon Oyuncu 4.2 50,374

Hayalet
2013 44 Tarihi Oyuncu 5.9 12,788
2013 Suç Oyuncu 8.3 68,573
2013 44 Korku Oyuncu 5.1 3,888

Kırılmanın Eşiğinde
2013 44 Korku Oyuncu 4.5 806
2013 Biyografi Oyuncu 6.5 138
2012 Dram Oyuncu 6.7 10,222
2012 43 Dram Oyuncu 5.7 396
2012 Talk-Show Oyuncu 6.3 217
2012 43 Belgesel Oyuncu 6.9 603
2011 42 Korku Oyuncu 5.2 3,125

Savaşın 5 Günü
2011 42 Aksiyon Oyuncu 5.6 13,092

Hırsızlar
2010 41 Aksiyon Oyuncu 6.2 53,409
2009 40 Korku Oyuncu 5.3 7,276

Karantina
2008 39 Korku Oyuncu 6.0 65,381
2008 39 Biyografi Oyuncu 5.1 551

Dehşet Gecesi
2008 39 Korku Oyuncu 3.9 31,840

Cehennem tarlasi
2008 39 Aksiyon Oyuncu 4.7 2,084
2008 Korku Senarist 7.1 3,936
2008 Suç Oyuncu 5.6 8

Meleğin Düşüşü
2007 38 Dram Oyuncu 5.9 1,706

Washington'cılar
2007 Korku Oyuncu
Senarist
5.5 1,779
2006 37 Dram Oyuncu 7.0 546
2006 37 Aksiyon Senarist
Oyuncu
4.5 1,560
2006 37 Dram Oyuncu 6.6 335
2005 Dram Oyuncu 4.6 4,134
2005 Müzik Oyuncu 6.8 105

Suzanne?in Günlüğü
2005 36 Dram Oyuncu 6.6 1,115
2004 35 Biyografi Oyuncu 5.0 432
2004 35 Dram Oyuncu 5.1 356

Gelini Öpmek
2002 33 Komedi Oyuncu 5.5 1,072

Kasabanın Gizemi
2002 33 Dram Oyuncu 5.3 503

Ateşli Ve Tatlı
2002 33 Komedi Oyuncu 5.1 51,990
2001 32 Korku Oyuncu 5.3 7,923
2000 31 Komedi Oyuncu 7.0 3,345
2000 31 Komedi Oyuncu 4.5 743

İkisini De Sevdim
1999 30 Komedi Oyuncu 5.9 2,916
1999 30 Aksiyon Oyuncu 5.1 601
1998 29 Biyografi Oyuncu 6.4 1,797

Sessiz Kabus
1998 29 Dram Oyuncu 5.3 8,991

Gergin Saatler
1996 27 Dram Oyuncu 5.0 286

Hayal Şarkısı
1996 27 Komedi Oyuncu 6.9 56,956

Zehirli Sarmaşık 2
1996 27 Dram Oyuncu 4.4 5,132

Yorgan hikayesi
1995 26 Komedi Oyuncu 6.2 9,979

Kıyamet Kuşağı
1995 26 Aksiyon Oyuncu 6.0 13,041

Serçe
1993 24 Dram Oyuncu 7.2 433
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,699) The 100 (1,797) Black Mirror (1,797) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,690) Swamp Thing (1,643) The Big Bang Theory (1,345) Vikings (1,247)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019