Giriş Kayıt
John Sayles

John Sayles (72)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Editör

John Thomas Sayles, 28 Eylül 1950 Schenectady, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, editör.

Herkesin Sevgilisi (1992), (1986) Vahşi Bir Şey (1986), (2009) Sislerin İçinden (2009), (1997) Gridlock'd (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Thomas Sayles
Doğum Tarihi: 28 Eylül 1950
Doğum Yeri: Schenectady, New York, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.93 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 71 Aksiyon Oyuncu 3.7 270
2019 Belgesel Oyuncu 7.5 93
2018 68 Dram Senarist 6.3 641
2018 68 Macera Yapımcı 5.7 12,517

Ruh Avcısı
2018 Suç Senarist
Yapımcı
7.7 54,658
2013 63 Suç Editör
Yönetmen
Senarist
6.5 599
2012 62 Belgesel Oyuncu 5.7 107

Normaller
2012 62 Komedi Oyuncu 4.8 215

Oyuncu Seçimi
2012 62 Belgesel Oyuncu 7.6 1,583
2011 61 Dram 5.2 579

Filmin Hikayesi: Uzun ve Maceralı Bir Yolculuk
2011 Belgesel 8.4 4,525
2011 61 Belgesel Çeşitli 7.6 264
2011 61 Belgesel Oyuncu 7.5 2,576
2010 60 Dram Editör
Yönetmen
Senarist
6.4 630
2009 59 Belgesel Oyuncu 6.4 495

Sislerin İçinden
2009 59 Suç Oyuncu 6.1 18,838

Şeytan Karışmış
2009 59 Komedi 6.0 2,748
2009 Belgesel Oyuncu 6.9 57
2008 58 Belgesel Oyuncu 8.6 69

Spiderwick Günceleri
2008 58 Macera Senarist 6.5 96,976
2007 57 Komedi Yapımcı 6.7 232
2007 57 Suç Yönetmen
Editör
Oyuncu
Senarist
6.7 2,085

Gümüş Şehir
2004 54 Komedi Yönetmen
Senarist
Editör
6.0 4,092
2004 54 Belgesel Oyuncu 7.0 539

Muhteşem Üçlü
2003 53 Komedi 7.5 58,189

Bebekler Evi
2003 53 Dram Editör
Yönetmen
Senarist
6.4 2,163
2002 52 Dram Oyuncu
Editör
Yönetmen
Senarist
6.8 4,117

Kız Dövüşü
2000 50 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.7 11,103
2000 50 Belgesel Oyuncu 7.4 482
1999 49 Macera Editör
Yönetmen
Senarist
7.0 6,110
1999 49 Komedi Yapımcı 6.6 554
1997 47 Dram Yönetmen
Senarist
Editör
7.6 2,785

Gridlock'd
1997 47 Komedi Oyuncu 6.9 15,843

Yalnız Kovboy
1996 46 Dram Editör
Yönetmen
Senarist
7.4 30,166
1995 45 Korku Senarist 4.0 2,335
1994 44 Dram Editör
Yönetmen
Senarist
7.4 9,287
1994 44 Aksiyon Senarist 5.6 4,288
1993 43 Komedi Oyuncu 6.9 11,338
1992 42 Biyografi Oyuncu 7.7 95,426
1992 42 Dram Editör
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.3 5,723

Herkesin Sevgilisi
1992 42 Komedi Oyuncu 5.7 3,784
1992 Komedi Oyuncu 8.4 650
1991 41 Suç Editör
Yönetmen
Oyuncu
Senarist
7.3 2,537
1990 40 Belgesel Çeşitli 7.8 893
1989 39 Dram Oyuncu 7.2 24
1989 39 Komedi Oyuncu 7.2 69
1989 39 Macera Senarist 6.1 1,644
1988 38 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.2 20,737
1987 37 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.9 8,252
1987 37 Aksiyon Senarist 5.2 651
1986 36 Dram Senarist
Oyuncu
6.7 168
1986 36 Macera Senarist 5.4 6,623

Vahşi Bir Şey
1986 36 Komedi Oyuncu 6.9 19,030
1985 35 Suç Oyuncu 6.2 136
1984 34 Komedi Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.8 6,186
1983 33 Dram Editör
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.9 1,739
1983 33 Dram Senarist 5.1 189
1983 33 Komedi Yönetmen
Senarist
6.4 1,978
1982 32 Aksiyon Senarist 6.2 2,375

Çığlık
1981 31 Korku Senarist
Oyuncu
6.5 36,868
1980 30 Aksiyon Senarist 5.5 9,341

Canavarın İntikamı
1980 30 Korku Senarist 6.1 13,612
1979 29 Dram Editör
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
7.0 2,108
1979 29 Aksiyon Senarist 6.3 1,203
1978 28 Komedi Oyuncu
Senarist
5.9 22,358
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022