Giriş Kayıt
Theresa Russell

Theresa Russell (62)


Oyuncu

Theresa Lynn Paup, 20 Mart 1957 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu.

Nicolas Roeg ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Vahşi Şeyler (1998), Kafka (1991), Kötü Zamanlama (1980), Straight Time (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Theresa Lynn Paup
Doğum Tarihi: 20 Mart 1957
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Theresa Paup | Theresa Roeg
Burcu: Balık
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 55 Biyografi Oyuncu 4.1 3,855
2012 55 Aksiyon Oyuncu 3.7 230
2011 54 Dram Oyuncu 5.7 135
2011 54 Aksiyon Oyuncu 3.5 656
2011 54 Komedi Oyuncu 6.6 958
2011 54 Dram Oyuncu 5.6 1,148
2009 52 Komedi Oyuncu 6.3 432
2008 51 Gerilim Oyuncu 4.1 168
2008 51 Dram Oyuncu 6.5 3,966
2007 50 Suç Oyuncu 5.6 1,357

Örümcek Adam 3
2007 50 Aksiyon Oyuncu 6.2 464,650

Gizemli Kasaba
2005 48 Dram Oyuncu 7.4 4,970

Kanal Z
2004 47 Belgesel Oyuncu 7.7 1,234

Kutu
2003 46 Suç Oyuncu 5.0 430

Parçalanmış Hayatlar
2003 46 Dram Oyuncu 6.5 51

Aşk Acele Etmez
2003 46 Romantik Oyuncu 7.4 5,459

Tutku Üçgeni
2002 45 Komedi Oyuncu 6.2 1,252
2002 45 Gerilim Oyuncu 4.4 680
2002 45 Belgesel Oyuncu 6.4 1,040

Ölümcül Örümcek
2001 Korku Oyuncu 4.3 2,070

İnançlı
2001 44 Dram Oyuncu 7.2 34,620
2000 43 Dram Oyuncu 4.8 847

Vahşi Şeyler
1998 41 Suç Oyuncu 6.5 101,510
1996 39 Macera Oyuncu 3.8 195

Çalınan Hayatlar
1996 39 Biyografi 7.2 3,190
1995 38 Komedi Oyuncu 5.5 571

İnsan Olmak
1994 37 Komedi Oyuncu 5.4 3,636
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,673
1991 34 Komedi Oyuncu 6.9 8,966
1991 34 Dram Oyuncu 6.0 750
1991 34 Dram Oyuncu 5.6 3,222
1989 32 Suç Oyuncu 5.1 1,456
1988 31 Dram Oyuncu 6.0 1,768

Kara Dul
1987 30 Suç Oyuncu 6.3 7,972

Arya
1987 30 Komedi Oyuncu 5.8 2,417

Önemsizlik
1985 28 Dram Oyuncu 6.7 2,934
1984 27 Dram Oyuncu 6.6 4,664

Altının Laneti
1983 26 Dram Oyuncu 6.0 2,610

Ölümün Sesi
1982 25 Korku Oyuncu 7.2 18,190

Kötü Zamanlama
1980 23 Dram Oyuncu 7.0 7,280
1978 21 Suç Oyuncu 7.4 6,789

Son Patron
1976 19 Dram Oyuncu 6.3 7,362
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019