Giriş Kayıt
Denise Richards

Denise Richards (51)


Oyuncu, Yapımcı

Denise Lee Richards, 17 Şubat 1971 Downers Grove, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2002 yılının Haziran ayında Charlie Sheen ile evlendi. 4 yılın ardından 2006 yılının Kasım ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.2018 yılının Eylül ayında Aaron Phypers ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yıldız Gemisi Askerleri (1997), 007 James Bond: Dünya Yetmez (1999), Güzellik Yarışması (1999), Undercover Brother (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Denise Lee Richards
Doğum Tarihi: 17 Şubat 1971
Doğum Yeri: Downers Grove, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Denise Lee Richards
Takma İsmi: Fluffy Girl
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.2 (34 Oy)
  • Currently 184.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (40)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Macera Oyuncu    
2022 51 Komedi Oyuncu 5.2 36
2022 51 Komedi Oyuncu 6.0 24
2022 Animasyon Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 5.0 184
2020 49 Macera Oyuncu 6.2 3,466
2020 Reality-TV Oyuncu 6.3 98
2020 49 Dram Oyuncu 4.9 733
2020 49 Aksiyon Oyuncu 3.2 5,385
2020 49 Aksiyon Oyuncu 4.6 216
2020 49 Komedi Oyuncu 3.2 295
2020 49 Romantik Oyuncu 4.3 909
2019 Dram Oyuncu 6.6 83
2018 47 Komedi Oyuncu 3.4 266
2018 47 Aile Oyuncu 4.4 148
2018 47 Korku Oyuncu 3.7 2,433
2018 47 Macera Oyuncu 5.5 265
2018 47 Aile Oyuncu 4.5 1,609

İrtifa
2017 46 Aksiyon Oyuncu 3.9 3,888
2017 46 Dram Oyuncu 5.6 4,081
2017 46 Suç Oyuncu 4.5 1,824
2017 Aksiyon Oyuncu 4.1 156
2017 46 Suç Oyuncu 5.6 577
2015 Aile Oyuncu
Yapımcı
5.1 758

Sihirli Noel
2015 44 Komedi Oyuncu 4.9 540
2015 44 Macera Oyuncu 4.4 217
2015 Dram Oyuncu 7.0 81
2014 43 Suç Oyuncu 4.7 259
2013 42 Belgesel 8.0 4,539
2013 Dram Oyuncu 7.2 9,911
2012 41 Komedi Oyuncu 4.4 1,692

Madea’nın Tanık Koruması
2012 41 Komedi Oyuncu 4.9 10,961

Mavi Göl: Uyanış
2012 41 Macera Oyuncu 5.3 15,679
2012 Komedi Oyuncu 6.5 31,089
2011 40 Komedi Oyuncu 4.9 4,111
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,244
2010 Komedi Oyuncu 8.3 54,211

Derin Vadi
2009 38 Komedi Oyuncu 4.4 3,825
2009 38 Aksiyon Oyuncu 3.8 7,257
2009 38 Komedi Oyuncu 5.2 2,562
2009 News Oyuncu 3.7 2,868
2008 37 Dram Oyuncu 6.4 4,860

İki Sarışın Şimdiden Alışın
2008 37 Komedi Oyuncu 2.8 3,693
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,636

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.3 124,515
2005 34 Dram Oyuncu 6.2 12,001
2005 34 Belgesel Oyuncu 8.1 364
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,041
2005 Dram Oyuncu 5.3 161
2004 33 Komedi Oyuncu 5.5 2,406
2004 33 Komedi Oyuncu 5.1 2,880

Yosma
2004 33 Dram Oyuncu 4.2 1,732

Korkunç Bir Film 3
2003 32 Komedi Oyuncu 5.5 148,787

Aşk Her Yerde
2003 32 Komedi Oyuncu 7.6 480,919

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 263,904
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,553
2002 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 35,180
2002 31 Belgesel Oyuncu 6.5 727
2002 31 Komedi Oyuncu 5.7 2,531

Davetsiz Misafir
2002 31 Komedi Oyuncu 5.4 4,831

İmparator
2002 31 Suç Oyuncu 5.9 7,656

Dost Tavsiyesi
2001 30 Komedi Oyuncu 6.2 7,171

Ölümcül Bedel
2001 30 Korku Oyuncu 4.8 28,554

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 202,006

Güzellik Yarışması
1999 28 Komedi Oyuncu 6.6 37,731

Vahşi Şeyler
1998 27 Suç Oyuncu 6.6 121,870
1998 Belgesel Oyuncu 6.6 30
1998 News Oyuncu 3.1 2,219

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 26 Aksiyon Oyuncu 7.3 297,206
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,220
1997 26 Komedi Oyuncu 6.4 9,336
1996 Komedi Oyuncu 7.3 28,913
1994 23 Komedi Oyuncu 5.3 4,416
1994 News Oyuncu 3.3 899
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,327
1993 22 Aksiyon Oyuncu 6.2 48,982

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.9 12,396
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,639
1989 News Oyuncu 3.3 661
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,393
1952 News Oyuncu 4.6 2,212
- Oyuncu 4.9 131
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022