Giriş Kayıt
Giovanni Ribisi

Giovanni Ribisi (48)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Antonino Giovanni Ribisi, 17 Aralık 1974 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1997 yılının Mart ayında Mariah O'Brien ile evlendi. 4 yılın ardından 2001 yılının Kasım ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.2012 yılının Haziran ayında Agyness Deyn ile evlendi. 3 yılın ardından 2015 yılının Kasım ayında boşandılar.

60 Saniye (2000), Sky Captain ve Yarının Dünyası (2004), Üçüncü Göz (2000), Kazan Dairesi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Antonino Giovanni Ribisi
Doğum Tarihi: 17 Aralık 1974
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Antonino Giovanni Ribisi | Vanni Ribisi | Vonnie R
Takma İsmi: Vanni
Burcu: Yay
Boyu: 1.71 m
8.3 (26 Oy)
  • Currently 165.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Avatar: Suyun Yolu
2022 48 Aksiyon Oyuncu    
2022 Biyografi Oyuncu 8.7 18,829
2021 47 Aksiyon Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 6.5 3,243
2018 44 Dram Oyuncu 6.2 3,484
2016 42 Romantik Oyuncu 5.2 32,248
2015 41 Biyografi Oyuncu 6.3 1,569
2015 41 Dram Oyuncu 5.8 4,020
2015 Suç Oyuncu
Yönetmen
Yapımcı
8.1 37,150

Ayı Teddy 2
2015 41 Komedi Oyuncu 6.3 211,644
2015 41 Komedi Oyuncu 5.4 7,327

Özgürlük Yürüyüşü
2014 40 Biyografi Oyuncu 7.5 92,098

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 40 Komedi Oyuncu 6.1 190,568
2013 Komedi Oyuncu 5.4 6,884

Suç Çetesi
2013 39 Aksiyon Oyuncu 6.7 216,605

Ayı Teddy
2012 38 Komedi Oyuncu 6.9 616,266
2012 38 Belgesel 7.6 13,515

Son Vurgun
2012 38 Aksiyon Oyuncu 6.4 123,415

Şüpheliler
2012 38 Suç Oyuncu
Yapımcı
5.9 10,801
2012 38 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 572

Tutku Günlükleri
2011 37 Komedi Oyuncu 6.1 105,612
2010 36 Belgesel Oyuncu 7.4 154
2009 35 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,251,714
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 767

Halk Düşmanları
2009 35 Biyografi Oyuncu 7.0 304,820

Ortadaki Adam
2009 35 Komedi Oyuncu 6.8 37,830
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,453
2008 34 Animasyon Oyuncu 4.6 305

Kayıp Yaşamlar
2007 33 Komedi Oyuncu 6.0 1,036

Kusursuz Yabancı
2007 33 Suç Oyuncu 5.7 48,632
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,642

Ölü Kız
2006 32 Dram Oyuncu 6.6 15,553

Köpeğin Derdi Beni Gerdi
2006 32 Komedi Oyuncu 6.2 3,337

Suç Mahallesi
2006 32 Suç Oyuncu 6.3 6,597

Arapsaçı
2005 31 Komedi Oyuncu 6.3 14,618
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 409

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 104,029

Anka'nın Uyanışı
2004 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 54,972

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 85,321
2004 Komedi Oyuncu 8.5 169,731
2004 Komedi Oyuncu 8.7 1,317

Kardeşlerin Aşkı
2004 30 Komedi Oyuncu 6.2 1,114

Bir Konuşabilse
2003 29 Dram Oyuncu 7.7 456,132

Soğuk Dağ
2003 29 Dram Oyuncu 7.2 149,865

Kuraldışı
2003 29 Suç Oyuncu 6.4 63,593
2003 Aksiyon Oyuncu 8.6 6,906
2003 29 Dram Oyuncu 5.1 1,922
2003 29 Komedi Oyuncu 5.3 4,828

Cennet
2002 28 Suç Oyuncu 7.0 25,820

Kazan Dairesi
2000 26 Gerilim Oyuncu 7.0 53,777

Üçüncü Göz
2000 26 Dram Oyuncu 6.7 70,227

60 Saniye
2000 26 Aksiyon Oyuncu 6.5 280,273

Diğer Kızkardeş
1999 25 Komedi Oyuncu 6.4 12,630
1999 25 Dram Oyuncu 5.6 1,882

Masumiyetin İntiharı
1999 25 Dram Oyuncu 7.2 156,518
1999 25 Aksiyon Oyuncu 4.3 9,205

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 24 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,386,825
1998 24 Suç Oyuncu 6.3 4,055
1998 24 Komedi Oyuncu 5.7 953

Haberci
1997 23 Aksiyon Oyuncu 6.1 74,681
1997 23 Dram Oyuncu 5.6 344

Kayıp Otoban
1997 23 Dram Oyuncu 7.6 143,668

Banliyö
1996 22 Komedi Oyuncu 6.7 9,885

Hayal Şarkısı
1996 22 Komedi Oyuncu 6.9 69,693
1996 22 Komedi Oyuncu 5.7 1,329

Yeraltında Dehşet
1995 21 Korku Oyuncu 3.9 1,941

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 993,262
1993 Suç Oyuncu 7.7 14,277
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 17,265
1993 19 Biyografi Oyuncu 6.6 1,373
1992 News Oyuncu 4.3 377
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,646
1988 Komedi Oyuncu 8.4 38,249

Benim 2 Babam
1987 Komedi Oyuncu 6.1 3,855

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Oyuncu 8.1 104,593
1984 Dram Oyuncu 6.8 5,659
1952 News Oyuncu 4.6 2,225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022