Giriş Kayıt
Jean Reno

Jean Reno (74)


Oyuncu

Juan Moreno y Herrera Jiménez, 30 Temmuz 1948 Casablanca, French Protectorate of Morocco [bugünkü Morocco] doğumlu oyuncu.

2006 yılının Temmuz ayında Zofia Borucka ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Sevginin Gücü (1994), Da Vinci Şifresi (2006), Ronin (1998), Godzilla (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Juan Moreno y Herrera Jiménez
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1948
Doğum Yeri: Casablanca, French Protectorate of Morocco [bugünkü Morocco]
Burcu: Aslan
Boyu: 1.87 m
9.4 (197 Oy)
  • Currently 187.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 6.5 453
2021 73 Dram Oyuncu 5.6 181
2020 72 Aksiyon Oyuncu 5.6 23
2020 72 Aksiyon Oyuncu 4.6 7,313
2020 72 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 1,135
2020 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,334
2020 72 Macera Oyuncu 6.5 52,408
2020 72 Dram Oyuncu 6.0 1,572
2019 71 Aksiyon Oyuncu 4.6 5,096
2019 71 Komedi Oyuncu 5.9 3,380
2017 69 Gerilim Oyuncu 6.8 11,679
2017 69 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,160
2017 69 Komedi Oyuncu 5.5 2,296

Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal
2016 68 Komedi Oyuncu 4.6 4,316

Gerçeğin İki Yüzü
2016 68 Dram Oyuncu 4.9 5,219
2016 68 Dram Oyuncu 6.0 176,793
2016 68 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 224
2015 67 Macera Oyuncu 6.8 2,480

Özel Ekip
2015 67 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,956

Dedemle Bu Yaz
2014 66 Dram Oyuncu 6.6 3,875
2014 66 Komedi Oyuncu 4.6 187
2014 66 Komedi Oyuncu 4.6 1,066
2014 66 Macera Oyuncu 6.9 48,984
2014 66 Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 6.5 1,584

Şeflerin Savaşı
2012 64 Komedi Oyuncu 6.6 17,523
2012 64 Aksiyon Oyuncu 5.1 34,525
2012 64 Animasyon Oyuncu 7.3 1,335
2012 64 Komedi Oyuncu 5.4 3,715

Garip Aile
2011 63 Macera Oyuncu 5.6 1,713
2011 63 Dram Oyuncu 6.5 17,687

Ölümsüz
2010 62 Aksiyon Oyuncu 6.6 35,276

1942 Yazı
2010 62 Dram Oyuncu 7.0 8,980

Zırhlı Kuvvetler
2009 61 Aksiyon Oyuncu 5.7 31,124

Arızalı Çiftler
2009 61 Komedi Oyuncu 5.5 110,222

Pembe Panter 2
2009 61 Macera Oyuncu 5.6 46,068

Suç Zinciri
2009 61 Suç Oyuncu 5.4 3,469
2008 60 Komedi Oyuncu 5.9 4,939

Fare Şehri
2006 58 Animasyon Oyuncu 6.6 128,915

Kahraman Pilotlar
2006 58 Aksiyon Oyuncu 6.5 43,283

Da Vinci Şifresi
2006 58 Gizem Oyuncu 6.6 437,804

Pembe Panter
2006 58 Macera Oyuncu 5.6 88,290

Kar Ve Kaplan
2005 57 Komedi Oyuncu 7.0 14,162

Kurtlar İmparatorluğu
2005 57 Aksiyon Oyuncu 5.8 11,843
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,185

Korsikalı
2004 56 Aksiyon Oyuncu 5.8 4,040

Otel Ruanda
2004 56 Dram Oyuncu 8.1 358,317

Kıyamet Melekleri
2004 56 Gerilim Oyuncu 5.9 21,050

Dost Musun Düşman Mı?
2003 55 Komedi Oyuncu 7.1 29,478

İki Yabancı
2002 54 Komedi Oyuncu 6.1 5,986

Ölüm Pateni
2002 54 Aksiyon Oyuncu 3.1 28,603
2001 53 Aksiyon Oyuncu 6.6 40,902

Çılgın Konuklar
2001 53 Komedi Oyuncu 5.7 19,547

Kızıl Nehirler
2000 52 Suç Oyuncu 6.9 62,954
1998 50 Aksiyon Oyuncu 7.2 186,322
1998 50 Aksiyon Oyuncu 5.4 195,741

The Corridors of Time
1998 50 Komedi Oyuncu 6.1 12,474
1997 49 Komedi Oyuncu 7.1 3,448
1997 49 Macera Oyuncu 5.1 1,533

Jaguar
1996 48 Macera Oyuncu 5.9 4,548

Görevimiz Tehlike
1996 48 Aksiyon Oyuncu 7.1 431,837

Bulutların Ötesinde
1995 47 Dram Oyuncu 6.4 5,994

Fransız Öpücüğü
1995 47 Komedi Oyuncu 6.6 51,003

Sevginin Gücü
1994 46 Suç Oyuncu 8.5 1,168,776
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 80

Misafirler
1993 45 Komedi Oyuncu 7.0 35,831
1992 News Oyuncu 4.3 380
1991 43 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,822
1991 News Oyuncu 6.9 312
1990 42 Aksiyon Oyuncu 7.3 73,231

Derinlik Sarhoşluğu
1988 40 Aksiyon Oyuncu 7.5 52,510
1986 38 Dram Oyuncu 5.8 524

Metro
1985 37 Komedi Oyuncu 6.5 15,513

Ayrı Odalar
1984 36 Dram Oyuncu 6.4 1,058
1983 35 Komedi Oyuncu 5.4 316
1983 35 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 6,232
1982 34 Dram Oyuncu 6.6 1,126
1981 33 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 326
1979 31 Dram Oyuncu 6.4 860
1979 31 Dram Oyuncu 7.4 1,125
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023