Giriş Kayıt
Dennis Quaid

Dennis Quaid


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Dennis Quaid, oyuncu, yapımcı, müzisyen.

1978 yılının Kasım ayında P.J. Soles ile evlendi. 5 yılın ardından 1983 yılının Ağustos ayında boşandılar. 1991 yılının Şubat ayında Meg Ryan ile evlendi. 10 yılın ardından 2001 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.2004 yılının Temmuz ayında Kimberly Buffington ile evlendi. 14 yılın ardından 2018 yılının Nisan ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Yarından Sonra (2004), Uzayda Dehşet (2009), Bakış Açısı (2008), Komik Tuzak (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

8.4 (37 Oy)
  • Currently 168.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (28)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 7.5 9,572
2023 Biyografi Oyuncu 6.7 4,786
2023 Suç Oyuncu    

Tuhaf Dünya
2022 Animasyon Oyuncu 5.0 12,136
2022 Aile Oyuncu 4.7 999
2021 Biyografi Oyuncu 7.1 9,501
2021 Aksiyon Oyuncu    
2021 Macera Oyuncu 6.6 7,861
2020 Kısa Metraj Oyuncu 9.2 6
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,085
2019 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 5,431
2019 Belgesel Oyuncu 8.6 7
2019 Dram Oyuncu 5.6 19,485

Dostumun Yolculuğu
2019 Komedi Oyuncu 7.4 28,291
2018 Aksiyon Oyuncu 5.8 18,633
2018 Biyografi Oyuncu 7.3 17,990

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 331

Can Dostum
2017 Macera Oyuncu 7.2 78,442
2017 Komedi Oyuncu 4.0 1,571
2015 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.9 846

Gizli Dosya
2015 Biyografi Oyuncu 6.8 21,159
2015 Dram Oyuncu 7.3 23,390
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145
2013 Komedi Oyuncu 6.1 13,740

Çatlak Film
2013 Komedi Oyuncu 4.3 111,624

Ailem İçin
2012 Dram Oyuncu 5.7 7,907

Aşk Oyunu
2012 Komedi Oyuncu 5.7 31,217

Çalıntı Hayat
2012 Dram Oyuncu 7.0 81,195
2012 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 7,547

Dikkat Bebek Var
2012 Komedi Oyuncu 5.7 75,392
2011 Korku Oyuncu 4.5 6,319
2011 Komedi Oyuncu 5.8 52,630
2011 Biyografi Oyuncu 7.0 52,598
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363
2010 Oyuncu 7.1 212
2010 Biyografi Oyuncu 6.7 4,952

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Oyuncu 5.3 111,346

Uzayda Dehşet
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 158,832

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 214,514

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Oyuncu 5.5 24,094

Ekspres
2008 Biyografi Oyuncu 7.2 22,793

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Oyuncu 6.1 23,453

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.6 153,766

Terra'yı Kurtarmak
2007 Animasyon Oyuncu 6.5 12,162
2007 Belgesel Oyuncu 7.3 128

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Oyuncu 5.5 25,188

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Oyuncu 5.5 30,134
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 440
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,460

Babamın Kabusu
2004 Komedi Oyuncu 6.5 56,402

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Oyuncu 6.1 56,592

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 473,349

Alamo
2004 Dram Oyuncu 6.0 22,158

Kabus
2003 Dram Oyuncu 5.0 24,615
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,557
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,297
2003 Belgesel Oyuncu 5.7 468

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Oyuncu 7.3 48,967

Çaylak
2002 Dram Oyuncu 6.9 36,955
2002 Belgesel Oyuncu 5.2 84
2001 Komedi Oyuncu 6.2 3,287

Trafik
2000 Suç Oyuncu 7.6 218,751

Frekans
2000 Suç Oyuncu 7.4 115,125

Kazanma Hırsı
1999 Dram Oyuncu 6.9 125,488

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Oyuncu 6.9 20,228

Komik Tuzak
1998 Macera Oyuncu 6.6 153,191

Savaş Günahları
1998 Dram Oyuncu 7.2 11,444
1998 News Oyuncu 3.0 2,398

Dönüşüm
1997 Suç Oyuncu 6.4 15,161
1997 Suç Oyuncu 6.4 9,928
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,274

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 101,386
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,031
1996 News Oyuncu 3.2 913

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi Oyuncu 5.7 15,738
1994 News Oyuncu 3.2 950
1994 Aksiyon Oyuncu 6.7 54,525

Et Ve Kemik
1993 Dram Oyuncu 6.2 6,286
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,855
1993 Komedi Oyuncu 6.0 9,946
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,234
1993 Komedi Oyuncu 5.5 1,806
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,890
1991 News Oyuncu 7.0 335

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 Komedi Oyuncu 6.7 19,193

Gel Cenneti Gör
1990 Dram Oyuncu 6.7 3,037
1989 Biyografi Oyuncu 6.3 18,815
1988 Dram Oyuncu 6.2 3,425
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284

Ölüme Birgün Kala
1988 Gizem Oyuncu 6.1 10,906

Şüpheli
1987 Suç Oyuncu 6.6 11,562

İçimde Biri Var
1987 Aksiyon Oyuncu 6.8 64,658
1986 Suç Oyuncu
Müzik
6.5 13,864

Düşmanım
1985 Aksiyon Oyuncu 6.8 50,972
1984 Macera Oyuncu 6.3 18,032

Boşluktaki Kahramanlar
1983 Macera Oyuncu 7.8 65,025

Jaws 3
1983 Korku Oyuncu 3.7 47,964
1983 Aksiyon Oyuncu 5.5 934

Mağara Adamı
1981 Komedi Oyuncu 5.8 8,534
1981 Biyografi Oyuncu 7.9 777
1981 News Oyuncu 3.6 2,742
1981 Komedi Oyuncu 6.8 79,391
1981 Dram Oyuncu 5.9 1,108

Uzun Sürücüler
1980 Western Oyuncu 6.9 12,703
1980 Komedi Oyuncu 3.5 747
1979 Komedi Oyuncu 7.7 25,297
1978 Dram Oyuncu 5.4 237
1978 Dram Oyuncu 5.6 1,380
1977 Dram Oyuncu 6.4 1,529
1977 Dram Oyuncu 6.2 449
1975 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,009
1952 News Oyuncu 4.6 2,436
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024