Giriş Kayıt
Ron Perlman

Ron Perlman (69)


Oyuncu, Yapımcı

Ronald Francis Perlman, 13 Nisan 1950 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Hellboy (2004), Hellboy 2: Altın Ordu (2008), Yaratık: Diriliş (1997), Bıçağın İki Yüzü 2 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ronald Francis Perlman
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1950
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Ronald Perlman
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
8.6 (49 Oy)
  • Currently 171/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 69 Animasyon Oyuncu 4.9 332
2019 69 Fantastik Oyuncu    
2018 68 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.4 1,382
2018 68 Macera Yapımcı
Oyuncu
4.5 609
2018 68 Dram Yapımcı 5.5 331
2018 Animasyon Oyuncu 8.4 20,951
2017 67 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.3 2,857
2017 67 Animasyon Oyuncu 7.4 1,208
2017 67 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.6 253
2017 67 Komedi Yapımcı 5.7 5,321

Tek Gördüğüm Sensin
2016 66 Dram Yapımcı 5.4 8,259
2016 66 Dram Oyuncu 6.5 4,549

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 66 Macera Oyuncu 7.3 365,933
2016 Suç Oyuncu 8.1 9,914
2016 Animasyon Oyuncu 8.4 10,335
2016 66 Animasyon Oyuncu    
2016 66 Animasyon Oyuncu 6.1 1,923

Ay'ın Sırrı
2015 65 Komedi Oyuncu 6.1 7,788
2015 65 Suç Oyuncu 5.0 150
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 862
2015 65 Suç Yapımcı 6.2 72
2015 65 Dram Oyuncu 5.1 3,020

13 Günah
2014 64 Korku Oyuncu 6.3 29,591

Hayat Kitabı
2014 64 Animasyon Oyuncu 7.3 59,550

Ben Kaybolmadan Önce
2014 64 Dram Oyuncu 7.2 8,459
2014 64 Aksiyon Oyuncu 5.7 6,953
2014 64 Aksiyon 5.4 3,481
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.5 9,663
2014 64 Spor Oyuncu 5.5 55
2014 64 Suç Oyuncu 6.4 8,935
2014 64 Aksiyon Oyuncu 6.3 7,365
2014 Western Oyuncu 4.7 319

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 160,448

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 63 Macera Oyuncu 5.8 102,389

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 63 Animasyon Oyuncu 8.2 37,854

Pasifik Savaşı
2013 63 Aksiyon Oyuncu 6.9 444,032
2013 Komedi Oyuncu 7.7 4,197
2013 Dram Oyuncu 7.5 167
2012 62 Dram Oyuncu 5.3 1,029
2012 62 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 8,401

Ağır Abi
2012 62 Aksiyon Oyuncu 5.5 17,723
2012 62 Komedi Oyuncu 5.9 4,571

Akrep Kral 3: Kurtarmak İçin Savaş
2012 62 Aksiyon Oyuncu 3.7 7,318

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 7,453

Sürücü
2011 61 Suç Oyuncu 7.8 522,071
2011 61 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
7.7 45
2011 Animasyon Oyuncu 7.9 196

Barbar Conan 3D
2011 61 Aksiyon Oyuncu 5.2 90,892

Cadılar Zamanı
2011 61 Aksiyon Oyuncu 5.4 85,829
2011 61 Animasyon Oyuncu 4.6 214
2010 60 Macera Oyuncu 3.9 257

Karmakarışık
2010 60 Animasyon Oyuncu 7.8 366,802
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 9,395
2010 60 Aksiyon Oyuncu 6.2 18,356
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 91
2010 60 Suç Oyuncu 7.0 99

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 66,040
2010 Komedi Oyuncu 5.8 16

Karanlık Ülke
2009 59 Suç Oyuncu 5.3 4,268

Kirli İş
2009 59 Komedi Oyuncu 5.1 745
2009 Animasyon Oyuncu 8.7 124,201
2009 59 Aksiyon Oyuncu 3.7 6,164
2009 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,371

Yabancı
2008 58 Aksiyon Oyuncu 6.3 68,933

Mutant Günlükleri
2008 58 Aksiyon Oyuncu 5.2 24,991
2008 Aksiyon Oyuncu 9.2 16,155

Mezar Hırsızları
2008 58 Komedi Oyuncu 6.1 10,105

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 39,748

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 58 Aksiyon Oyuncu 7.0 241,529
2008 58 Animasyon Oyuncu 4.7 238
2008 Dram Oyuncu 6.9 3,089
2008 58 Komedi Oyuncu 6.6 186

Spiderwick Günceleri
2008 58 Macera Oyuncu 6.6 81,572

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 231,144

Terra'yı Kurtarmak
2007 57 Animasyon Oyuncu 6.6 10,878

Özgürlük Savaşçısı
2007 57 Aksiyon Oyuncu 3.8 42,313
2007 Aksiyon Oyuncu 8.8 9,688
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 401

Hellboy : Kan Ve Demir
2007 57 Animasyon Oyuncu 6.8 3,128
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 13,733

5 Kızlar
2006 56 Korku Oyuncu 4.5 3,126

Hellboy : Fırtınalar Kılıcı
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 3,717

Yaratık
2006 56 Dram Oyuncu 5.3 10,292
2006 56 Korku Oyuncu 5.6 8,194

Scooby-Doo! Korsanın Sırrı
2006 56 Animasyon Oyuncu 6.8 1,772
2006 56 Komedi Oyuncu 4.5 366
2006 56 Dram Oyuncu 7.0 1,377

Yaşam Hakkı
2006 Korku Oyuncu 5.6 2,934

Scooby-Doo: Mumyam Nerede?
2005 55 Animasyon Oyuncu 6.7 2,191
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,932
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250

Tarzan 2
2005 Animasyon Oyuncu 5.6 8,257
2005 55 Dram Oyuncu 6.6 1,411
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 106,951
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,874
2004 Belgesel Oyuncu 8.7 899
2004 Animasyon Oyuncu 7.3 8,732
2004 54 Aksiyon Oyuncu 6.9 289,051
2004 54 Suç Oyuncu 3.7 180
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 2,800
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 13,096
2004 Komedi Oyuncu 6.0 1,210

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 53 Animasyon Oyuncu 5.7 30,088
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,192
2003 53 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 292
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 23,252
2003 53 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 2,923

Katil Fareler
2003 53 Korku Oyuncu 3.4 945

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 52 Aksiyon Oyuncu 6.4 67,989

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 52 Aksiyon Oyuncu 6.7 186,791
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 20,548

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 36,692
2001 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,489

Katil Asansör
2001 51 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,776

Kapıdaki Düşman
2001 51 Dram Oyuncu 7.6 225,045

Dünya'dan sonra
2000 50 Animasyon Oyuncu 6.6 56,408
2000 50 Macera Oyuncu 3.1 441

Ekmek Ve Güller
2000 50 Dram Oyuncu
7.1 5,010

Üçkagitçilar
1999 49 Komedi Oyuncu 6.3 9,268
1998 Western Oyuncu 7.7 1,368

Yaratık: Diriliş
1997 47 Aksiyon Oyuncu 6.2 211,282
1997 47 Belgesel Oyuncu 6.1 34
1997 Animasyon Oyuncu 8.5 11,961
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,839
1997 47 Komedi Oyuncu 6.8 1,622
1997 47 Macera Oyuncu 5.1 1,930

Dr. Moreau'nun Adası
1996 46 Korku Oyuncu 4.5 29,170
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 12,192

Fantastik Dörtlü: Süper Kahramanlar - Yokedici
1996 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,694

Samurayın Gözyaşları
1995 45 Aksiyon 6.5 10,845

Kahraman köpek balto
1995 45 Animasyon Oyuncu 7.1 36,522

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 45 Fantastik Oyuncu 7.6 61,616
1995 45 Komedi Oyuncu 6.8 13,481

Şanslı
1995 45 Dram Oyuncu 6.7 6,074
1995 Aksiyon Oyuncu 6.2 943
1994 Animasyon Oyuncu 7.7 27,705

Polis Akademisi Moskova Görevi
1994 44 Komedi Oyuncu 3.4 29,302
1994 44 Dram Oyuncu 6.1 1,382
1994 44 Suç Oyuncu 5.0 139

Aşk Bir Fahişedir
1993 43 Suç Oyuncu 6.6 12,273
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 19,271
1993 43 Korku Oyuncu 6.7 24,443

Huck Finn'in Maceraları
1993 43 Macera Oyuncu 6.2 7,204

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Oyuncu 8.9 75,289

Dönüşüm
1992 42 Korku Oyuncu 5.2 18,403
1991 Animasyon Oyuncu 7.5 527
1991 News Oyuncu 6.6 202

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Oyuncu 7.1 5,577

Gülün Adı
1986 36 Suç Oyuncu 7.8 94,448
1984 34 Komedi Oyuncu 5.7 9,209
1982 32 Belgesel Oyuncu 7.7 40

Ateş Savaşı
1981 31 Macera Oyuncu 7.4 19,116
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,398) Game of Thrones (2,194) Warrior (2,011) Black Mirror (1,895) Shingeki no kyojin (1,720) The Big Bang Theory (1,662) Vikings (1,305) Swamp Thing (1,183) Breaking Bad (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019