Giriş Kayıt
Ron Perlman

Ron Perlman (72)


Oyuncu, Yapımcı

Ronald Francis Perlman, 13 Nisan 1950 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Hellboy (2004), Hellboy 2: Altın Ordu (2008), Yaratık: Diriliş (1997), Bıçağın İki Yüzü 2 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ronald Francis Perlman
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1950
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Ronald Perlman
Burcu: Koç
Boyu: 1.8 m
8.7 (55 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers: Canavarların Yükselişi
2023 Aksiyon Oyuncu    

Pinokyo
2022 72 Animasyon Oyuncu 8.1 2,338
2022 72 Aksiyon Oyuncu 4.8 979
2022 72 Aksiyon Oyuncu    

Kabus Sokağı
2021 71 Suç Oyuncu 7.0 143,037
2021 71 Komedi Oyuncu 4.3 13
2021 71 Aksiyon Oyuncu    
2021 71 Komedi Oyuncu 7.3 315,656
2020 70 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.1 6,252
2020 70 Komedi Oyuncu 4.5 358

Canavar Avcısı
2020 70 Aksiyon Oyuncu 5.2 59,801
2019 69 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.1 5,926
2019 Suç Oyuncu 7.9 18,177
2019 69 Macera Oyuncu 4.6 1,724
2019 Suç Oyuncu 7.4 4,515
2019 69 Dram Oyuncu 3.9 1,167
2019 69 Animasyon Oyuncu 4.8 469

Kahraman Balık
2019 69 Animasyon Oyuncu 5.0 29
2018 68 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.5 3,291
2018 68 Komedi Yapımcı 6.0 1,077
2018 68 Macera Yapımcı
Oyuncu
4.5 901
2018 Animasyon Oyuncu 8.2 44,300
2017 67 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.5 474
2017 67 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.4 4,857
2017 67 Animasyon Oyuncu 6.6 3,075
2017 67 Komedi Yapımcı 5.8 7,304
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 2,880

Tek Gördüğüm Sensin
2016 66 Dram Yapımcı 5.4 12,308
2016 66 Dram Oyuncu 6.5 6,481

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 66 Macera Oyuncu 7.2 476,207
2016 Suç Oyuncu 7.8 29,254
2016 Animasyon Oyuncu 8.4 17,258
2016 66 Animasyon Oyuncu    
2016 66 Animasyon Oyuncu 5.3 2,644

Ay'ın Sırrı
2015 65 Komedi Oyuncu 6.1 9,420
2015 65 Suç Oyuncu 4.8 227
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 1,252
2015 65 Suç Yapımcı 6.0 103
2015 65 Dram Oyuncu 5.3 4,220

13 Günah
2014 64 Korku Oyuncu 6.3 36,965

Hayat Kitabı
2014 64 Animasyon Oyuncu 7.2 72,421

Ben Kaybolmadan Önce
2014 64 Dram Oyuncu 7.2 9,767
2014 64 Aksiyon Oyuncu 5.6 8,183
2014 64 Aksiyon 5.3 4,269
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.5 11,571
2014 64 Spor Oyuncu 5.6 67
2014 64 Suç Oyuncu 6.4 10,084
2014 64 Aksiyon Oyuncu 6.2 8,474
2014 Western Oyuncu 4.7 486

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.0 249,825

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 63 Macera Oyuncu 5.7 119,271

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 63 Animasyon Oyuncu 8.1 53,076

Pasifik Savaşı
2013 63 Aksiyon Oyuncu 6.9 503,441
2013 Komedi Oyuncu 7.7 5,033
2013 Dram Oyuncu 6.6 216
2012 62 Dram Oyuncu 5.2 1,172
2012 62 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 10,041

Ağır Abi
2012 62 Aksiyon Oyuncu 5.4 19,326
2012 62 Komedi Oyuncu 5.9 5,067

Akrep Kral 3: Kurtarmak İçin Savaş
2012 62 Aksiyon Oyuncu 3.7 8,700

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 11,492

Sürücü
2011 61 Suç Oyuncu 7.8 640,269
2011 61 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
7.7 63
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 245

Barbar Conan 3D
2011 61 Aksiyon Oyuncu 5.1 99,760

Cadılar Zamanı
2011 61 Aksiyon Oyuncu 5.4 94,924
2011 61 Animasyon Oyuncu 4.6 252
2010 60 Macera Oyuncu 3.5 315

Karmakarışık
2010 60 Animasyon Oyuncu 7.7 454,473
2010 Aksiyon Oyuncu 8.9 12,517
2010 60 Aksiyon Oyuncu 6.1 20,028
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 122
2010 60 Suç Oyuncu 5.8 133

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 95,814
2010 Komedi Oyuncu 6.3 26

Karanlık Ülke
2009 59 Suç Oyuncu 5.3 4,729

Kirli İş
2009 59 Komedi Oyuncu 4.9 861
2009 Animasyon Oyuncu 8.6 155,504
2009 59 Aksiyon Oyuncu 3.7 6,926
2009 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,644

Ölümün Bin Türlü Hali
2008 Belgesel Oyuncu 6.8 3,993

Yabancı
2008 58 Aksiyon Oyuncu 6.2 76,146

Mutant Günlükleri
2008 58 Aksiyon Oyuncu 5.2 26,591

Mezar Hırsızları
2008 58 Komedi Oyuncu 6.0 10,890

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 97,835

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 58 Aksiyon Oyuncu 7.0 273,406
2008 58 Animasyon Oyuncu 4.6 305
2008 58 Komedi Oyuncu 6.2 253

Spiderwick Günceleri
2008 58 Macera Oyuncu 6.5 97,051

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 297,781

Terra'yı Kurtarmak
2007 57 Animasyon Oyuncu 6.5 11,877

Özgürlük Savaşçısı
2007 57 Aksiyon Oyuncu 3.8 49,446
2007 Aksiyon Oyuncu 8.8 12,045
2007 Animasyon Oyuncu 6.7 579

Hellboy : Kan Ve Demir
2007 57 Animasyon Oyuncu 6.7 3,921
2007 Animasyon Oyuncu 7.6 17,008

5 Kızlar
2006 56 Korku Oyuncu 4.4 3,545

Hellboy : Fırtınalar Kılıcı
2006 Animasyon Oyuncu 6.4 4,623

Yaratık
2006 56 Dram Oyuncu 5.2 11,335
2006 56 Korku Oyuncu 5.5 9,405

Scooby-Doo! Korsanın Sırrı
2006 56 Animasyon Oyuncu 6.5 3,228
2006 56 Komedi Oyuncu 4.3 408
2006 56 Dram Oyuncu 6.8 1,597

Yaşam Hakkı
2006 Korku Oyuncu 5.6 3,361

Scooby-Doo: Mumyam Nerede?
2005 55 Animasyon Oyuncu 6.6 3,885
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,382
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 409

Tarzan 2
2005 Animasyon Oyuncu 5.5 11,427
2005 55 Dram Oyuncu 6.5 1,582
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 128,587
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,139
2004 Belgesel Oyuncu 8.5 1,085
2004 Animasyon Oyuncu 7.3 12,146
2004 54 Aksiyon Oyuncu 6.8 331,016
2004 54 Suç Oyuncu 3.6 218
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 18,617
2004 Komedi Oyuncu 5.8 1,320

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 53 Animasyon Oyuncu 5.8 38,087
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,439
2003 53 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 380
2003 Animasyon Oyuncu 7.9 32,919
2003 53 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 3,198

Katil Fareler
2003 53 Korku Oyuncu 3.4 1,151

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 52 Aksiyon Oyuncu 6.4 80,007

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 52 Aksiyon Oyuncu 6.7 220,674
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 28,601
2002 52 Dram Oyuncu 5.6 826

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 46,997
2001 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,494

Katil Asansör
2001 51 Aksiyon Oyuncu 4.6 4,844

Kapıdaki Düşman
2001 51 Dram Oyuncu 7.6 263,926

Dünya'dan sonra
2000 50 Animasyon Oyuncu 6.6 61,776
2000 50 Macera Oyuncu 3.3 584

Ekmek Ve Güller
2000 50 Dram Oyuncu
7.0 5,755

Üçkagitçilar
1999 49 Komedi Oyuncu 6.3 10,054
1998 Western Oyuncu 7.4 1,710

Yaratık: Diriliş
1997 47 Aksiyon Oyuncu 6.2 249,228
1997 47 Belgesel Oyuncu 6.3 51
1997 Animasyon Oyuncu 8.5 17,499
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,245
1997 47 Komedi Oyuncu 6.6 2,062
1997 47 Macera Oyuncu 5.0 2,218

Dr. Moreau'nun Adası
1996 46 Korku Oyuncu 4.5 33,941
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 16,108

Fantastik Dörtlü: Süper Kahramanlar - Yokedici
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,600

Samurayın Gözyaşları
1995 45 Aksiyon 6.4 12,976

Kahraman köpek balto
1995 45 Animasyon Oyuncu 7.1 44,473

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 45 Fantastik Oyuncu 7.5 69,136
1995 45 Komedi Oyuncu 6.7 15,031

Şanslı
1995 45 Dram Oyuncu 6.6 7,089
1995 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,343
1994 Animasyon Oyuncu 7.6 34,173

Polis Akademisi Moskova Görevi
1994 44 Komedi Oyuncu 3.4 34,373
1994 44 Dram Oyuncu 5.9 1,912
1994 44 Suç Oyuncu 4.2 180
1994 Komedi Oyuncu 5.7 318

Aşk Bir Fahişedir
1993 43 Suç Oyuncu 6.6 14,324
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 24,097
1993 43 Korku Oyuncu 6.7 31,020

Huck Finn'in Maceraları
1993 43 Macera Oyuncu 6.2 8,746

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Oyuncu 9.0 104,516

Dönüşüm
1992 42 Korku Oyuncu 5.3 23,039
1991 Animasyon Oyuncu 7.4 741
1991 News Oyuncu 6.9 312
1988 Suç Oyuncu 6.0 399

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Oyuncu 7.0 7,204

Gülün Adı
1986 36 Suç Oyuncu 7.7 109,684
1984 34 Komedi Oyuncu 5.6 11,119
1982 32 Belgesel Oyuncu 7.7 44

Ateş Savaşı
1981 31 Macera Oyuncu 7.3 22,631
1981 News Oyuncu 3.5 2,522
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022