Giriş Kayıt
George Peppard

George Peppard (94)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

George William Peppard Jr., 01 Ekim 1928 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı.

1954 yılının Ocak ayında Helen Davies ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.1966 yılının Nisan ayında Elizabeth Ashley ile evlendi. 6 yılın ardından 1972 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1975 yılının Ocak ayında Sherry Boucher ile evlendi. 4 yılın ardından 1979 yılının Ekim ayında boşandılar. 1984 yılının Aralık ayında Alexis Adams ile evlendi.

Tiffany'de Kahvaltı (1961), A Takımı (1983), Battle Beyond the Stars (1980), Öldürme Emri (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: George William Peppard Jr.
Doğum Tarihi: 01 Ekim 1928
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
6.8 (6 Oy)
  • Currently 136.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 80 Belgesel Oyuncu 7.6 4,471

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.5 38,723
1981 53 Dram Oyuncu 5.0 120
1980 52 Aksiyon Oyuncu 5.5 9,329
1979 51 Dram Oyuncu 5.3 444
1977 49 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 5,464
1974 46 Aksiyon Oyuncu 6.0 329
1972 Suç Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.7 1,974
1972 44 Aksiyon Oyuncu 6.0 677
1971 43 Komedi Oyuncu 5.7 555
1970 42 Dram Oyuncu 6.0 404
1970 42 Western Oyuncu 5.7 656

Ben Suçlu Değilim
1969 41 Dram Oyuncu 6.1 462

Sağında Silah Solunda Kadın
1968 40 Aksiyon Oyuncu 6.4 404

Kanlı Entrika
1968 40 Gerilim Oyuncu 5.9 607
1968 40 Komedi Oyuncu 6.5 510
1967 39 Romantik Oyuncu 6.4 1,362
1967 39 Savaş Oyuncu 6.4 3,311

Öldürme Emri
1966 38 Macera Oyuncu 7.1 7,056

Londra Yanıyor
1965 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,023

Korkunç İhtiras
1964 36 Dram Oyuncu 6.5 2,314
1963 35 Savaş Oyuncu 6.9 1,613

Batının Zaferi
1962 34 Western Oyuncu 7.0 21,249
1962 Komedi Oyuncu 8.5 3,943

Tiffany'de Kahvaltı
1961 33 Komedi Oyuncu 7.6 181,287
1960 32 Dram Oyuncu 7.4 3,515
1960 32 Dram Oyuncu 5.0 323

Mücadele Tepesi
1959 31 Savaş Oyuncu 7.1 4,745
1958 Dram Oyuncu 8.2 194
1957 29 Dram Oyuncu 6.9 1,121
1955 Dram Oyuncu 8.1 115
1952 News Oyuncu 4.6 2,212
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022