Giriş Kayıt
Nick Nolte

Nick Nolte (78)


Oyuncu, Yapımcı

Nicholas King Nolte, 08 Şubat 1941 Omaha, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1966 yılının Kasım ayında Sheila Page ile evlendi. 2016 yılının Eylül ayında Clytie Lane ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Büyük Dövüş (2011), İnce Kırmızı Hat (1998), Korku Burnu (1991), Spiderwick Günceleri (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nicholas King Nolte
Doğum Tarihi: 08 Şubat 1941
Doğum Yeri: Omaha, Nebraska, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.83 m
8.5 (19 Oy)
  • Currently 169.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kafadaki Bal
2018 77 Oyuncu 2.8 295
2018 77 Dram Oyuncu 5.8 653
2018 77 Aksiyon Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.5 918

Hayatımın Yolculuğu
2015 74 Macera Oyuncu 6.3 21,741
2015 74 Komedi Oyuncu 4.8 37,975

Gece Takibi
2015 74 Aksiyon Oyuncu 6.6 93,144

Rövanş
2015 74 Gerilim Oyuncu 5.1 10,662
2014 73 Dram Oyuncu 5.8 1,562

Nuh: Büyük Tufan
2014 73 Aksiyon Oyuncu 5.8 227,340
2014 73 Gerilim Oyuncu    
2014 Gizem Oyuncu 7.2 5,196
2013 72 Dram Oyuncu 6.3 4,873

Suç Çetesi
2013 72 Aksiyon Oyuncu 6.7 194,049
2013 72 Aksiyon Oyuncu 6.2 104,514
2013 72 Dram Oyuncu 6.2 6,043

Geçmişin Sırları
2012 71 Dram Oyuncu 6.4 29,459
2012 71 Dram Oyuncu 6.7 307

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,771

Büyük Dövüş
2011 70 Dram Oyuncu 8.2 399,740

Hayvan Bakıcısı
2011 70 Komedi Oyuncu 5.2 51,885
2011 70 Komedi Oyuncu 5.7 48,664
2011 Dram Oyuncu 7.5 5,100

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 69 Aksiyon Oyuncu 4.3 12,458
2010 69 Dram Oyuncu 5.9 162

Aşk Şarkım
2010 69 Komedi Oyuncu 5.8 1,416

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 67 Aksiyon Oyuncu 7.0 348,437
2008 Kısa Metraj Oyuncu
7.3 3,273

Spiderwick Günceleri
2008 67 Macera Oyuncu 6.6 80,505

Pittsburgh Sırları
2008 67 Macera Oyuncu 5.4 2,972
2007 66 Belgesel Oyuncu 7.4 1,146

Paris, Seni Seviyorum
2006 65 Komedi Oyuncu 7.3 67,669
2006 65 Dram Oyuncu 6.7 1,240
2006 65 Dram Oyuncu 5.4 1,663

Orman Çetesi
2006 65 Animasyon Oyuncu 6.7 146,042

Dingin Savaşçı
2006 65 Dram Oyuncu 7.3 24,520
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248

Geçmişin Peşinde
2005 64 Dram Oyuncu 6.6 6,229

Otel Ruanda
2004 63 Dram Oyuncu 8.1 310,583

Güzel Ülke
2004 63 Dram Oyuncu 7.5 3,576
2004 63 Dram Oyuncu 6.9 4,274
2003 62 Dram Oyuncu 6.4 5,098

Yeşil Dev
2003 62 Aksiyon Oyuncu 5.7 237,241

Hırsız
2002 61 Suç Oyuncu 6.6 9,572
2002 61 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.7 1,326

Altın Kap
2000 59 Dram Oyuncu 6.0 4,048
2000 59 Komedi Oyuncu 5.0 1,363

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 58 Komedi Oyuncu 4.6 7,320
1999 58 Dram Oyuncu 4.5 3,179

İnce Kırmızı Hat
1998 57 Dram Oyuncu 7.6 159,177

Tatlı Kaçamaklar
1997 56 Komedi Oyuncu 6.1 3,085

Gece Bekçisi
1997 56 Dram Oyuncu 6.2 17,852

Kaybedenler
1997 56 Suç Oyuncu 6.8 46,147
1997 56 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.0 13,679

Kurtlar Şehri
1996 55 Suç Oyuncu 6.2 14,657

Gece Ana
1996 55 Dram Oyuncu 7.2 4,644

Jefferson Paris'te
1995 54 Biyografi Oyuncu 5.7 2,653

Bayılırım Belaya
1994 53 Aksiyon Oyuncu 5.3 10,727
1994 53 Dram Oyuncu 6.1 10,951
1994 53 Komedi Oyuncu 5.6 2,286

Lorenzo'nun Yağı
1992 51 Dram Oyuncu 7.3 18,804

Oyuncu
1992 51 Komedi Oyuncu 7.6 49,028
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,586

Dalgaların Prensi
1991 50 Dram Oyuncu 6.7 14,525

Korku Burnu
1991 50 Suç Oyuncu 7.3 151,999

48 Saat Daha
1990 49 Aksiyon Oyuncu 5.8 35,084
1990 49 Suç Oyuncu 6.5 4,723

New York Üçlemesi
1989 48 Komedi Oyuncu 6.4 15,599
1989 48 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,439

Üç Tatlı Kaçak
1989 48 Aksiyon Oyuncu 6.1 9,848

Hüküm
1987 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,398
1987 46 Dram Oyuncu 6.0 744
1986 45 Komedi Oyuncu 6.2 14,397

Öğretmenler
1984 43 Komedi Oyuncu 6.0 3,575
1984 43 Komedi Oyuncu 5.8 561

Ateş Altında
1983 42 Dram Oyuncu 7.1 6,214

48 Saat
1982 41 Aksiyon Oyuncu 6.9 62,332
1982 41 Komedi Oyuncu 6.6 3,090

Son Oyun
1979 38 Komedi Oyuncu 7.0 4,250

En Büyük Suç
1978 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,256

Dip
1977 36 Macera Oyuncu 6.2 9,922
1976 35 Suç Oyuncu 6.1 287

Zengin ve Yoksul
1976 Dram Oyuncu 8.4 2,421

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu 7.3 525
1975 34 Dram Oyuncu 5.5 620
1974 Suç Oyuncu 5.6 233

Mavi isik saçanlar
1973 32 Suç Oyuncu 7.2 4,296
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,784
1972 31 Western Oyuncu 6.3 424
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019