Giriş Kayıt
Sam Neill

Sam Neill (75)


Oyuncu

Nigel Neill, 14 Eylül 1947 Omagh, Co. Tyrone, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Lisa Harrow ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1989 yılının Eylül ayında Noriko Watanabe ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Jurassic Park (1993), Jurassic Park III (2001), Kızıl Ekim (1990), Aşk Yemini (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nigel Neill
Doğum Tarihi: 14 Eylül 1947
Doğum Yeri: Omagh, Co. Tyrone, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: John Dermot
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
8.6 (28 Oy)
  • Currently 171.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü
2022 75 Aksiyon Oyuncu 6.6 198,394
2022 Suç Oyuncu    

Jurassic World: Hâkimiyet
2022 75 Aksiyon Oyuncu 5.7 151,630
2022 75 Aksiyon Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 6.0 27,813

Peter Rabbit: Kaçak Tavşan
2021 74 Animasyon Oyuncu 6.2 11,935
2020 73 Komedi Oyuncu 6.4 2,893
2020 73 Animasyon Oyuncu 6.4 53
2019 72 Dram Oyuncu 6.6 4,910
2019 72 Biyografi Oyuncu 7.0 4,187
2019 72 Komedi Oyuncu 5.6 1,094

Tavşan Peter
2018 71 Animasyon Oyuncu 6.6 43,589

Yolcu
2018 71 Aksiyon Oyuncu 6.3 116,883

Güzel Ülke
2017 70 Macera Oyuncu 6.9 8,713
2017 70 Aksiyon Oyuncu 7.9 750,465
2016 69 Dram Oyuncu 6.3 1,286
2016 Belgesel Oyuncu 8.4 177
2016 Dram Oyuncu 7.1 2,244

Vahşiler Firarda
2016 69 Macera Oyuncu 7.8 131,519
2015 68 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,137

Ölüm Treni
2015 68 Dram Oyuncu 5.9 12,723

10 Küçük Zenci
2015 Suç Oyuncu 7.8 39,815
2015 68 Dram Oyuncu 6.6 5,323
2015 Dram Oyuncu 5.4 895
2014 Komedi Oyuncu 7.7 544
2014 67 Komedi Oyuncu 6.3 33,563
2014 67 Dram Oyuncu 2.1 4,303

Kaçış Planı
2013 66 Aksiyon Oyuncu 6.7 244,652

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 66 Macera Oyuncu 5.4 6,845
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 519,838
2013 Suç Oyuncu 8.8 546,654
2013 Suç Oyuncu 6.8 243
2013 66 Suç Oyuncu 7.1 34

Aşk Yemini
2012 65 Dram Oyuncu 6.8 195,561
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 39,729

Avcı
2011 64 Macera Oyuncu 6.7 39,615
2011 64 Macera Oyuncu 4.7 949
2011 64 Belgesel Oyuncu 7.6 3,337
2011 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,478

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 63 Animasyon Oyuncu 6.9 84,092
2010 63 Belgesel Oyuncu 7.7 1,292
2010 Dram Oyuncu 7.0 3,361

Kusursuz Kurban
2009 62 Dram Oyuncu 6.4 5,086

Vampir İmparatorluğu
2009 62 Aksiyon Oyuncu 6.4 129,967

Sihirli Volkan
2009 62 Macera Oyuncu 4.8 2,183
2009 Macera Oyuncu 6.7 2,560
2008 Dram Oyuncu 6.7 540

Genetik Miras
2008 61 Biyografi Oyuncu 6.9 3,546
2008 61 Komedi Oyuncu 7.2 3,694
2007 Dram Oyuncu 8.1 75,604
2007 60 Dram Oyuncu 5.8 5,474
2006 59 Dram Oyuncu 5.7 6,344
2006 Macera Oyuncu 5.2 2,148
2005 Aksiyon Oyuncu 6.5 9,371
2005 Macera Oyuncu 7.3 2,467

Küçük Balık
2005 58 Suç Oyuncu 6.2 8,862
2005 Dram Oyuncu 7.2 2,402
2005 58 Belgesel Oyuncu 7.4 1,966

Evet
2004 57 Dram Oyuncu 6.4 3,175
2004 57 Komedi Oyuncu 6.3 64,704
2003 56 Dram Oyuncu 5.2 1,561

Doktor Jivago
2002 55 Dram Oyuncu 7.3 5,250
2002 55 Komedi Oyuncu 6.2 3,343
2002 55 Aksiyon Oyuncu 5.5 739
2001 54 Macera Oyuncu 6.3 148
2001 54 Belgesel Oyuncu 6.6 60

Süper Timsah
2001 54 Belgesel Oyuncu 7.2 87
2001 54 Dram Oyuncu 6.8 4,306
2001 54 Aksiyon Oyuncu 5.9 323,896

Uzay
2001 Belgesel Oyuncu 8.4 1,441
2001 54 Dram Oyuncu 5.6 482
2000 53 Komedi Oyuncu 7.2 16,499

Robot Adam
1999 52 Dram Oyuncu 6.9 118,499
1999 52 Biyografi Oyuncu 6.8 1,368

Atlara Fısıldayan Adam
1998 51 Dram Oyuncu 6.7 41,695
1998 51 Komedi Oyuncu 6.1 1,757
1998 Macera Oyuncu 7.1 21,624

Ufuk Faciası
1997 50 Korku Oyuncu 6.6 182,565

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 50 Fantastik Oyuncu 6.1 10,826
1996 49 Dram Oyuncu 6.2 507
1996 49 Suç Oyuncu 6.2 957

Devrim Çocukları
1996 49 Komedi Oyuncu 6.3 2,389

Restorasyon
1995 48 Biyografi Oyuncu 6.6 9,573
1995 48 Komedi Oyuncu
7.5 6,101
1995 48 Belgesel Oyuncu 7.6 620

Ormanın Kitabı
1994 47 Macera Oyuncu 6.0 18,049

Çılgınlığın Ötesinde
1994 47 Korku Oyuncu 7.1 71,067

Sirenler
1994 47 Komedi Oyuncu 5.9 11,002
1994 47 Dram Oyuncu 6.7 786
1993 46 Macera Oyuncu 8.2 986,395

Piyano
1993 46 Dram Oyuncu 7.5 89,405

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 45 Komedi Oyuncu 6.0 25,440
1991 44 Dram Oyuncu 6.8 10,498

Kızıl Ekim
1990 43 Aksiyon Oyuncu 7.5 201,793

Ölüm Sessizliği
1989 42 Gerilim Oyuncu 6.8 41,182

Fransiz Devrimi
1989 42 Dram Oyuncu 7.6 1,628

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 41 Dram Oyuncu 6.9 10,592
1987 40 Dram Oyuncu 5.7 562
1986 39 Tarihi Oyuncu 5.4 192

Bolluk
1985 38 Dram Oyuncu 6.0 3,181
1982 35 Macera Oyuncu 6.7 5,020
1982 35 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,488
1981 34 Biyografi Oyuncu 5.3 197

Saplantı
1981 34 Dram Oyuncu 7.3 33,232

Omen III
1981 34 Korku Oyuncu 5.5 20,861

Parlak Kariyerim
1979 32 Biyografi Oyuncu 7.1 4,440
1977 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,467
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022