Giriş Kayıt
Matthew Modine

Matthew Modine (60)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Matthew Avery Modine, 22 Mart 1959 Loma Linda, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Full Metal Jacket (1987), Memphis Belle (1990), Birdy (1984), Korsan (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Avery Modine
Doğum Tarihi: 22 Mart 1959
Doğum Yeri: Loma Linda, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Matthew Avery Modine
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
7.6 (5 Oy)
  • Currently 152/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 60 Dram Oyuncu    

Geritakip
2018 59 Suç Oyuncu 3.7 1,381

Bir Aktör Hazırlanıyor
2018 59 Komedi Oyuncu 5.0 336
2018 59 Suç Oyuncu 4.0 1,235
2018 59 Aksiyon Oyuncu 7.1 86,605

Denizde Dehşet
2017 58 Macera Oyuncu 5.6 37,728
2017 58 Komedi Oyuncu 6.4 2,762
2016 57 Komedi Oyuncu 5.3 197
2016 57 Komedi Oyuncu 5.1 5,658
2016 Dram Oyuncu 8.9 567,619
2016 57 Komedi Oyuncu 6.4 5,375
2015 56 Komedi Oyuncu 4.6 1,390
2015 Dram Oyuncu 7.0 3,269
2015 56 Belgesel Oyuncu 7.5 743
2014 55 Korku Oyuncu 5.6 5,438

Aldatma
2013 54 Animasyon Yapımcı 7.1 726
2013 54 Biyografi Oyuncu 5.9 88,077
2013 54 Dram Oyuncu 6.6 16

Ailemle Haftasonu
2013 54 Komedi Oyuncu 6.3 6,320
2013 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,093

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 53 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,367,082
2012 53 Komedi Oyuncu 5.6 6,156

Kırışıklıklar
2011 52 Animasyon Oyuncu 7.6 3,405
2011 Biyografi Oyuncu 7.3 13,724
2011 52 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.1 80

Hırsız Kedi Paris'te
2010 51 Animasyon Oyuncu 7.0 9,759
2010 51 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.5 1,230
2009 50 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.0 1,398
2009 50 Belgesel Oyuncu 6.0 229
2008 49 Dram Oyuncu 5.3 859
2008 49 Biyografi Oyuncu 5.1 551
2008 49 Animasyon Oyuncu 6.7 298

Striptiz Hikayeleri
2007 48 Komedi Oyuncu 5.8 1,128
2007 48 Dram Oyuncu 7.5 1,486

Hapı Yuttuk
2006 47 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.2 600

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 46 Aksiyon Oyuncu 6.3 178,121
2005 Komedi Oyuncu 8.0 96,477
2005 46 Dram Oyuncu 5.8 1,744

Çılgın Maymun
2004 45 Komedi Oyuncu 3.6 638
2004 45 Dram Oyuncu 5.8 283

Bosanma, Le
2003 44 Dram Oyuncu 4.9 10,535

Hitler: Kötülüğün Yükselişi
2003 Biyografi Oyuncu 7.3 19,586
2001 42 Komedi Oyuncu 3.9 368
2001 Macera Oyuncu 6.9 3,222
2001 42 Belgesel Oyuncu 8.0 9,324
2000 41 Komedi Oyuncu 6.5 9,497

Kazanma Hırsı
1999 40 Dram Oyuncu 6.9 105,997

Aşk Engel Tanımaz
1999 40 Komedi Oyuncu 7.1 241,571

Karartma
1997 38 Dram Oyuncu 5.4 2,109

Gerçek Sarışın
1997 38 Komedi Oyuncu 6.0 3,688

Korsan
1995 36 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,912

Şanslı
1995 36 Dram Oyuncu 6.7 5,988
1995 36 Komedi Oyuncu 6.1 4,413
1994 35 Biyografi Oyuncu 6.5 686

Kızarmış Hikaye
1994 35 Dram Oyuncu 7.3 2,796
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,932
1993 Dram Oyuncu 7.8 8,672

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 34 Komedi Oyuncu 7.7 39,285
1992 33 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,275
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,579
1990 31 Aksiyon Oyuncu 6.9 25,058

Pasifik Tepeleri
1990 31 Gizem Oyuncu 6.4 16,142
1989 30 Dram Oyuncu 6.1 3,340

Babanın Metresi
1988 29 Komedi Oyuncu 6.1 14,523
1987 28 Dram Oyuncu 8.3 599,790
1984 25 Dram Oyuncu 6.3 2,731
1984 25 Dram Oyuncu 7.3 19,535
1984 25 Komedi Oyuncu 6.0 7,315
1983 24 Suç Oyuncu 6.7 1,597
1983 24 Komedi Oyuncu 5.2 5,131
1983 24 Komedi Oyuncu 6.4 1,586
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019