Giriş Kayıt
John Malkovich

John Malkovich (69)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

John Gavin Malkovich, 09 Aralık 1953 Christopher, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1982 yılının Ağustos ayında Glenne Headly ile evlendi. 6 yılın ardından 1988 yılının Ocak ayında boşandılar. 1989 yılının Eylül ayında Nicoletta Peyran ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Aramızda Casus Var (2008), Kafes (2018), RED 2 (2013), Tutku Ağı (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Gavin Malkovich
Doğum Tarihi: 09 Aralık 1953
Doğum Yeri: Christopher, Illinois, ABD
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
8.9 (81 Oy)
  • Currently 178.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 69 Aksiyon Oyuncu    
2022 69 Aksiyon Oyuncu 4.3 117
2022 69 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
5.0 1,922
2022 69 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2022 69 Gerilim Oyuncu    
2021 68 Aksiyon Oyuncu 3.9 85
2021 Animasyon Oyuncu    
2021 68 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,823
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105
2020 Komedi Oyuncu 6.7 65,388
2020 67 Suç Oyuncu 6.0 12,785
2020 67 Aksiyon Oyuncu 5.4 53,729
2019 66 Dram Oyuncu 4.6 973
2019 Dram Oyuncu 8.1 16,501
2019 66 Biyografi Oyuncu 6.7 95,244
2019 66 Korku Oyuncu 5.7 61,934
2019 66 Komedi Oyuncu    

Kafes
2018 65 Dram Oyuncu 6.6 342,222

22 Mil
2018 65 Aksiyon Oyuncu 6.1 80,539
2018 65 Komedi Oyuncu 3.6 958
2018 Suç Oyuncu 6.6 10,270
2017 64 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.3 298
2017 64 Komedi Oyuncu 6.3 4,429
2017 64 Komedi Oyuncu 5.2 2,493
2017 64 Komedi Oyuncu 6.1 861
2017 64 Aksiyon Oyuncu 6.3 35,809
2017 64 Dram 6.5 871
2017 64 Suç Oyuncu 5.4 10,549

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 63 Dram Oyuncu 7.1 170,131
2016 63 Komedi Oyuncu 4.7 69,915

Yeniden Başla
2015 62 Dram Yapımcı 7.0 100,932

Madagaskar Penguenleri
2014 61 Animasyon Oyuncu 6.6 92,087
2014 61 Biyografi Oyuncu 6.0 237
2014 Macera Oyuncu 6.4 6,973
2014 61 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.4 3,475
2014 61 Gerilim Oyuncu 6.1 12,749

Sibirya Mafyası
2013 60 Suç Oyuncu 6.3 7,819
2013 60 Aksiyon Oyuncu 6.6 172,335

Sıcak Kalpler
2013 60 Komedi Oyuncu 6.8 232,886
2012 Savaş Oyuncu 7.3 86

Saksı Olmanın Faydaları
2012 59 Dram Yapımcı 7.9 512,417
2012 59 Dram Oyuncu 6.0 1,493
2012 59 Belgesel Oyuncu 7.6 13,513

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 58 Aksiyon Oyuncu 6.2 409,912

Genç Yetişkin
2011 58 Komedi Yapımcı 6.3 84,789

Şampiyon
2010 57 Dram Oyuncu 7.2 28,920
2010 57 Aksiyon Oyuncu 4.7 59,501

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 57 Aksiyon Oyuncu 7.0 310,239
2010 57 Dram Oyuncu 4.7 687
2010 57 Belgesel Oyuncu 7.8 29
2010 57 Komedi Yapımcı 6.8 1,496

Ev Hangi Tarafta Kaldı?
2009 56 Belgesel Yapımcı 7.8 1,143

Utanç
2008 55 Dram Oyuncu 6.5 5,558

Sahtekar
2008 55 Dram Oyuncu 7.8 256,546

Mutant Günlükleri
2008 55 Aksiyon Oyuncu 5.2 26,586

Aramızda Casus Var
2008 55 Komedi Oyuncu 7.0 333,595
2008 55 Dram Oyuncu 5.8 3,973

Gecenin Bahçeleri
2008 55 Dram Oyuncu 6.8 4,472

Muhteşem Howard
2008 55 Komedi Oyuncu 6.4 14,276
2008 55 Dram Oyuncu 5.7 2,491
2008 55 Belgesel Oyuncu 7.5 140
2007 54 Komedi Yapımcı 7.5 523,883

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 54 Animasyon Oyuncu 6.3 169,115
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,196
2006 53 Aksiyon Oyuncu 5.1 127,100
2006 53 Kısa Metraj Oyuncu 4.4 256
2006 53 Biyografi Oyuncu 5.1 3,125

Jerome'un Planı
2006 53 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 17,346

Colour Me Kubrick
2005 52 Komedi Oyuncu 6.1 6,709
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 408

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 52 Macera Oyuncu 6.7 199,809
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,136

Hovarda
2004 51 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.2 36,712
2004 51 Dram Oyuncu 4.7 348

Konuşmalı Bir Film
2003 50 Komedi Oyuncu 6.6 2,035
2003 50 Aksiyon Oyuncu 6.2 162,211
2003 50 Dram Yapımcı 5.2 230

Ripley'in Cinayetleri
2002 49 Suç Oyuncu 6.6 18,556
2002 49 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
6.9 6,682

Tersyüz
2002 49 Komedi Oyuncu
7.7 193,749
2002 Macera Oyuncu 7.3 4,507
2002 49 Belgesel Yapımcı 7.4 599

Hayalet Dünya
2001 48 Komedi Yapımcı 7.3 121,869

Sıkı Dostlar
2001 48 Suç Oyuncu 6.1 24,080

Vahşi Ruhlar
2001 48 Dram Oyuncu 6.2 1,899
2001 48 Komedi Oyuncu 6.9 1,802
2000 Dram Oyuncu 7.6 4,439

Vampirin Gölgesi
2000 47 Dram Oyuncu 6.9 42,406
2000 47 Dram Yapımcı 7.0 9

John Malkovich Olmak
1999 46 Komedi Oyuncu 7.8 336,846

Jeanne D'arc
1999 46 Macera Oyuncu 6.4 67,162
1999 46 Biyografi Oyuncu 7.0 6,273
1999 46 Dram Oyuncu 6.7 2,631

Tutku Ağı
1998 45 Suç Oyuncu 7.3 152,379

Demir Maskeli Adam
1998 45 Aksiyon Oyuncu 6.5 168,788
1997 44 Aksiyon Oyuncu 6.9 301,138

Bir Kadının Portresi
1996 43 Dram Oyuncu 6.2 12,038

Kurtlar Şehri
1996 43 Suç Oyuncu 6.3 17,753
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,317
1996 43 Dram Oyuncu 5.8 15,181

Canavar
1996 43 Dram Oyuncu 6.8 2,594

Bulutların Ötesinde
1995 42 Dram Oyuncu 6.4 5,956

Saklı Hayat
1995 42 Dram Oyuncu 5.9 1,036

Ateş Hattında
1993 40 Aksiyon Oyuncu 7.2 105,158
1993 40 Dram Oyuncu 5.7 1,975
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,334
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,857

Yaşamak İçin
1993 40 Aksiyon Oyuncu 7.1 56,930
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,715

Jennifer 8
1992 39 Suç Oyuncu 6.3 17,250

Fareler Ve İnsanlar
1992 39 Dram Oyuncu 7.5 44,264

Gölgeler ve Sis
1991 38 Komedi Oyuncu 6.7 17,375
1991 38 Komedi Oyuncu 5.8 1,698
1991 38 Suç Oyuncu 5.6 2,159
1991 News Oyuncu 6.9 312

Çölde Çay
1990 37 Macera Oyuncu 6.7 13,015

Tehlikeli İlişkiler
1988 35 Dram Oyuncu 7.6 71,059
1988 35 Dram Yapımcı 6.7 16,425
1988 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,500

Güneş İmparatorluğu
1987 34 Dram Oyuncu 7.7 126,721

Bay Doğru
1987 34 Komedi Oyuncu 5.5 2,867
1985 32 Dram Oyuncu 6.9 1,558

Satıcının Ölümü
1985 Dram Oyuncu 7.2 11,106

Ölüm Tarlaları
1984 31 Biyografi Oyuncu 7.8 56,037
1984 31 Dram Oyuncu 7.4 12,351
1981 News Oyuncu 3.5 2,514
1981 Biyografi Oyuncu 7.4 369

Bir Düğün
1978 25 Komedi Oyuncu 7.0 3,533
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,193
1952 News Oyuncu 4.6 2,220
- Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
   
- Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022