Giriş Kayıt
William H. Macy

William H. Macy (69)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

William Hall Macy Jr., 13 Mart 1950 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı.

1997 yılının Eylül ayında Felicity Huffman ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Fargo (1996), Jurassic Park III (2001), Utanmaz (2011), Güneşin Karanlığında (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Hall Macy Jr.
Doğum Tarihi: 13 Mart 1950
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: W.H. Macy
Takma İsmi: Bill
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
9.2 (61 Oy)
  • Currently 183.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (72)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 News Oyuncu 4.6 165

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.9 276
2017 67 Komedi Oyuncu
Yönetmen
4.7 9,760
2017 67 Komedi Oyuncu
Yönetmen
5.2 767
2017 67 Komedi Oyuncu 5.3 767

Kan Bağı
2016 66 Aksiyon Oyuncu 6.4 51,278

Gizli Dünya
2015 65 Dram Oyuncu 8.2 308,439
2015 Oyuncu 6.6 380
2015 65 Dram Oyuncu 5.8 968
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 753

Walter'ın Fantastik Dünyası
2015 65 Komedi Oyuncu 5.4 1,740

Pasta
2014 64 Dram Oyuncu 6.4 32,823
2014 Oyuncu 6.5 396
2014 64 Komedi Oyuncu 4.9 371
2014 64 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.5 16,113

Rüzgâr Yükseliyor
2013 63 Animasyon Oyuncu 7.8 59,847
2013 63 Belgesel Oyuncu 8.4 28
2013 63 Komedi Oyuncu 6.2 3,069

Tek Atış
2013 63 Suç Oyuncu 5.8 9,695

Aşk Seansları
2012 62 Biyografi Oyuncu 7.2 39,573
2012 62 Belgesel Oyuncu 4.8 21

İki Arkadaş
2012 62 Animasyon Oyuncu 7.9 15,766
2012 Oyuncu 7.2 604

Güneşin Karanlığında
2011 61 Suç Oyuncu 7.3 194,685

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 167,089

Edepsiz Kız
2010 60 Komedi Oyuncu 6.5 9,977
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,563

Çılgın Köpek
2010 60 Komedi Oyuncu 4.2 13,165

Sihirli Taş
2009 59 Komedi Oyuncu 4.8 6,203
2009 59 Komedi Oyuncu 6.1 14,557
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,636

Despero
2008 58 Macera Oyuncu 6.1 33,872
2008 58 Komedi Oyuncu 5.7 3,928
2008 58 Dram 5.9 656
2008 58 Komedi Senarist
Oyuncu
5.7 3,156

Sıradan Bir Gündü
2007 57 Dram Oyuncu 6.8 21,280

Çılgın Motorcular
2007 57 Aksiyon Oyuncu 5.9 108,586
2006 56 Dram Oyuncu 7.0 39,931

Küçük Kahraman
2006 56 Animasyon Oyuncu 5.8 7,223
2006 56 Dram Oyuncu 7.0 49,025

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Oyuncu 7.0 4,344
2006 56 Müzik Oyuncu 6.7 1,038
2006 56 Animasyon Oyuncu 2.8 4,295

Transamerika
2005 55 Macera Yapımcı 7.4 38,840
2005 55 Dram Oyuncu 6.3 10,684
2005 55 Aksiyon Oyuncu 6.0 86,091

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 55 Komedi Oyuncu 7.6 205,078
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,804

Ölüm Hattı
2004 54 Aksiyon Oyuncu 6.5 87,198
2004 Suç Oyuncu 6.3 715

Düşman Ellerinde
2004 54 Dram Oyuncu 6.0 3,584
2004 54 Aksiyon Oyuncu 6.6 28,189

Vegas'ta Son Şans
2003 53 Dram Oyuncu 7.0 30,782

Zafer Yolu
2003 53 Dram Oyuncu 7.3 62,813
2003 Dram Oyuncu 7.0 646
2002 52 Animasyon Oyuncu 6.5 3,334

Evden Eve
2002 52 Dram Senarist
Oyuncu
7.9 3,767
2002 52 Komedi Oyuncu 6.4 13,478
2001 51 Macera Oyuncu 6.3 109
2001 51 Belgesel Oyuncu 6.5 41
2001 51 Dram Oyuncu 6.8 2,827
2001 51 Aksiyon Oyuncu 5.9 269,403

Film Gibi Kasaba
2000 50 Komedi Oyuncu 6.8 19,454

Panik
2000 50 Dram Oyuncu 6.7 7,702

Üçkagitçilar
1999 49 Komedi Oyuncu 6.3 9,226

Manolya
1999 49 Dram Oyuncu 8.0 267,911
1999 49 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 1,243

Şapşal Kahramanlar
1999 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 58,306

Batman Dönüyor
1999 Macera Oyuncu 8.1 21,408
1999 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 344

Dava
1998 48 Dram Oyuncu 6.6 25,639

Yaşamın Renkleri
1998 48 Komedi Oyuncu 7.5 113,824

Sapık
1998 48 Korku Oyuncu 4.6 42,500
1998 48 Animasyon Oyuncu 3.4 1,554
1998 Komedi Oyuncu 8.3 6,625
1998 48 Komedi Oyuncu 6.6 1,724

Başkanın Adamları
1997 47 Komedi Oyuncu 7.1 74,031

Ateşli Geceler
1997 47 Dram Oyuncu 7.9 217,964

Hava Kuvvetleri Bir
1997 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 165,796

Geçmişten Ruhlar
1996 46 Dram Oyuncu 6.7 9,470
1996 46 Suç Oyuncu 8.1 555,069
1996 46 Dram Oyuncu 5.5 424

Çilgin denizalti
1996 46 Komedi Oyuncu 6.1 19,251
1996 46 Dram Oyuncu 7.5 1,674

Sevgili Öğretmenim
1995 45 Dram Oyuncu 7.3 33,250
1995 45 Dram Senarist
Oyuncu
6.8 1,618
1995 45 Macera Oyuncu 5.9 3,008
1995 45 Komedi Oyuncu 6.4 1,622

Robot
1995 45 Aksiyon Oyuncu 5.6 961

İlk Canilik
1995 45 Dram Oyuncu 7.3 24,478
1994 44 Dram Oyuncu 6.7 2,742

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,844

Müşteri
1994 44 Gerilim Oyuncu 6.7 53,933

İnsan Olmak
1994 44 Komedi Oyuncu 5.4 3,614
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,941
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,885

Masum Hamleler
1993 43 Biyografi Oyuncu 7.5 26,942
1993 43 Komedi Oyuncu 7.2 51,352
1993 43 Dram Oyuncu 6.4 3,396
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,586

Gölgeler ve Sis
1991 41 Komedi Oyuncu 6.7 14,931
1991 41 Suç Oyuncu 7.1 5,441
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,888
1988 38 Komedi Oyuncu 7.0 2,911
1988 Suç Oyuncu 7.4 609
1988 Suç Oyuncu 7.3 1,721

Oyun Evi
1987 37 Suç Oyuncu 7.3 18,558

Radyo Günleri
1987 37 Komedi Oyuncu 7.6 28,528
1985 35 Aksiyon Oyuncu 6.9 11,628
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,336
1983 33 Dram Oyuncu 5.4 134

Savaş Oyunları
1983 33 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 82,576

Zamanın Bir Yerinde
1980 30 Dram Oyuncu 7.3 24,213
1978 Dram Oyuncu 8.3 371
Dizi Altyazıları
American Gods (3,139) This Is Us (2,886) The Blacklist (1,552) The Passage (1,541) Arrow (1,460) Vikings (1,442) Love, Death & Robots (1,287) The Flash (1,274) Supernatural (1,100) The Big Bang Theory (790)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019