Giriş Kayıt
Christopher Lloyd

Christopher Lloyd (80)


Oyuncu

Christopher Allen Lloyd, 22 Ekim 1938 Stamford, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu.

1959 yılının Haziran ayında Catherine Boyd ile evlendi. Kay Tornborg ile evlendi. 1992 yılının Şubat ayında Jane Walker Wood ile evlendi. 13 yılın ardından 2005 yılının Aralık ayında boşandılar.

Geleceğe Dönüş (1985), Geleceğe Dönüş 2 (1989), Geleceğe Dönüş 3 (1990), Addams Ailesi (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Allen Lloyd
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1938
Doğum Yeri: Stamford, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Lloyd
Takma İsmi: Chris
Burcu: Terazi
Boyu: 1.85 m
9.5 (42 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 80 Oyuncu 7.8 10
2018 80 Komedi Oyuncu 4.7 1,615
2018 Belgesel Oyuncu 8.2 636
2018 80 Suç Oyuncu 4.6 131
2017 79 Korku Oyuncu 5.4 2,553
2017 79 Korku Oyuncu 3.7 1,325

Son Macera
2017 79 Komedi Oyuncu 6.6 66,541
2016 78 Suç Oyuncu 4.5 1,191
2016 78 Tarihi Oyuncu 7.1 131
2016 78 Dram Oyuncu 6.2 12,166

Mickey Matson'ın Serüvenleri Eski Çağ Hazinesi
2016 78 Aile Oyuncu 5.1 589
2015 77 Komedi Oyuncu 6.5 1,557
2015 77 Dram Oyuncu 6.6 108
2015 77 Belgesel Oyuncu 6.3 3,681
2015 77 Aile Oyuncu 4.8 201
2014 76 Dram Oyuncu 6.0 249

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 76 Suç Oyuncu 6.5 140,791
2014 76 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.3 1,487

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 76 Komedi Oyuncu 6.1 160,616
2014 76 Korku Oyuncu 3.8 1,399
2014 76 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,062
2014 Animasyon Oyuncu 8.9 28,690
2013 75 Animasyon Oyuncu 3.1 124
2013 75 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 31
2013 75 Komedi Oyuncu 7.9 11

Minik Kahramanlar Macera Peşinde
2012 74 Animasyon Oyuncu 2.7 545
2012 74 Macera Oyuncu 4.7 3,124
2012 74 Komedi Oyuncu 4.7 436
2012 74 Aile Oyuncu 6.0 14,722

Pirana 3DD
2012 74 Komedi Oyuncu 3.7 37,113
2012 74 Animasyon Oyuncu 5.7 1,455
2012 74 Animasyon Oyuncu 1.9 8,264
2012 74 Komedi Oyuncu 4.5 340
2012 74 Aksiyon Oyuncu 4.7 387
2012 74 Animasyon Oyuncu 7.1 133
2012 74 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 32
2012 74 Animasyon Oyuncu 5.3 101
2011 73 Romantik Oyuncu 5.2 1,037
2011 73 Animasyon Oyuncu 4.5 493
2011 73 Komedi Oyuncu 6.9 1,262

İyi Günde Kötü Günde
2011 73 Komedi Oyuncu 5.0 8,655
2011 73 Dram Oyuncu 4.9 954
2010 Oyuncu 8.3 452
2010 Aile Oyuncu 8.0 1,838
2010 72 Belgesel Oyuncu 7.6 3,303

Pirana 3D
2010 72 Komedi Oyuncu 5.4 81,367
2010 72 Aile Oyuncu 6.1 584
2009 71 Macera Oyuncu 4.8 1,535

Noel Patileri
2009 71 Macera Oyuncu 4.9 2,083
2009 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,862
2009 71 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 49
2009 71 Macera Oyuncu 5.4 633
2009 Macera Oyuncu 4.6 611

Beni Aya Uçur
2008 70 Animasyon Oyuncu 4.5 3,983

Despero
2008 70 Macera Oyuncu 6.1 34,107
2007 69 Komedi Oyuncu 6.0 3,276

Unutulmaz Bir Gün
2006 68 Dram Oyuncu 5.6 929
2006 68 Belgesel Oyuncu 6.4 352
2006 Komedi Oyuncu 6.1 1,552

Merdivenlerdeki Valeire
2006 Korku Oyuncu 5.8 1,718
2005 67 Dram Oyuncu 7.2 346
2005 67 Komedi Oyuncu 7.2 2,356
2005 Dram Oyuncu 7.6 545

Kötü Kızlar
2005 67 Komedi Oyuncu 3.4 1,608
2004 66 Dram Oyuncu 6.3 276
2003 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 2,268

Hey Arnold!
2002 64 Animasyon Oyuncu 6.0 5,859

Bilinmeyen Yol
2002 64 Macera Oyuncu 7.7 27,591
2002 64 Dram Oyuncu 6.1 154
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 37,463
2001 63 Komedi Oyuncu 5.0 352
2001 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,484
2001 63 Komedi Oyuncu 6.3 1,020

Üç Hikaye
2001 Komedi Oyuncu 5.0 236
2001 63 Dram Oyuncu 8.1 8,315

Aydaki Adam
1999 61 Biyografi Oyuncu 7.4 116,728

En Sevdiğim Marslı
1999 61 Komedi Oyuncu 5.0 12,077

BebekgenIuses
1999 61 Komedi Oyuncu 2.6 23,558
1999 61 Macera Oyuncu 6.3 7,190
1997 59 Animasyon Oyuncu 7.1 103,013
1997 59 Komedi Oyuncu 6.2 296
1997 59 Komedi Oyuncu 5.8 296
1997 59 Korku Oyuncu 4.9 2,140

Gerçek Sarışın
1997 59 Komedi Oyuncu 6.0 3,695
1996 58 Aksiyon Oyuncu 5.3 182

Karışık İlişkiler
1995 57 Suç Oyuncu 6.8 24,698
1995 57 Dram Oyuncu 5.5 1,774

Masallar Prensi
1994 56 Animasyon Oyuncu 6.0 19,183

İstasyon Cinayetleri
1994 56 Komedi Oyuncu 6.2 3,085
1994 56 Aile Oyuncu 6.0 8,122
1994 56 Komedi Oyuncu 6.1 26,560

Addams Ailesi 2
1993 55 Komedi Oyuncu 6.7 69,593

Afacan Dennis
1993 55 Komedi Oyuncu 5.6 51,265
1993 55 Dram Oyuncu 6.4 3,421
1992 54 Dram Oyuncu 6.5 241

Addams Ailesi
1991 53 Komedi Oyuncu 6.9 115,515
1991 53 Aksiyon Oyuncu 4.4 8,710
1991 Animasyon Oyuncu 6.5 1,236
1991 53 Macera Oyuncu 7.8 1,907

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 52 Animasyon Oyuncu 6.9 23,329

Geleceğe Dönüş 3
1990 52 Aksiyon Oyuncu 7.4 359,773
1990 52 Aksiyon Oyuncu 6.1 905

Geleceğe Dönüş 2
1989 51 Macera Oyuncu 7.8 427,428
1989 51 Komedi Oyuncu 6.5 11,743

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 50 Animasyon Oyuncu 7.7 168,821
1988 50 Dram Oyuncu 7.3 17,199
1988 50 Dram Oyuncu 6.0 1,743
1987 49 Macera Oyuncu 4.8 120
1986 48 Komedi Oyuncu 5.4 488

Geleceğe Dönüş
1985 47 Macera Oyuncu 8.5 937,967

İpucu
1985 47 Komedi Oyuncu 7.3 69,286
1984 46 Macera Oyuncu 6.4 22,036
1984 46 Komedi Oyuncu 3.5 593

Uzay Yolu III : Spock'ı Ararken
1984 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 68,814

Olmak ya da Olmamak
1983 45 Dram Oyuncu 6.8 9,480
1983 45 Western Oyuncu 5.8 56
1983 45 Komedi Oyuncu 6.5 19,283

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.9 42,905

Batının En iyisi
1982 Komedi Oyuncu 7.7 185

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 43 Suç Oyuncu 6.6 19,887

Maskeli süvari
1981 43 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,641
1980 42 Aksiyon Oyuncu 5.0 699

Soğan Tarlası
1979 41 Suç Oyuncu 6.9 4,170
1979 41 Komedi Oyuncu 5.7 1,175

Güneye Yolculuk
1978 40 Komedi Oyuncu 6.3 5,633
1978 Komedi Oyuncu 7.7 10,287
1977 39 Dram Oyuncu 7.0 63
1977 39 Western Oyuncu 6.2 395

Guguk Kuşu
1975 37 Dram Oyuncu 8.7 833,151
- Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,052) Swamp Thing (1,681) Black Mirror (1,634) The Big Bang Theory (1,606) Shingeki no kyojin (1,529) The 100 (1,419) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,273) Vikings (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019