Giriş Kayıt
John Hughes

John Hughes (59)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

John Wilden Hughes Jr., 18 Şubat 1950 Lansing, Michigan, ABD doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen.

Evde Tek Başına (1990), Kahvaltı Kulübü (1985), Ferris Bueller'la Bir Gün (1986), Evde Tek Başına 2 (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

John Hughes, 06 Ağustos 2009 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Wilden Hughes Jr.
Doğum Tarihi: 18 Şubat 1950
Ölüm Tarihi: 06 Ağustos 2009
Doğum Yeri: Lansing, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Edmond Dantes | Edmond Dantès
Burcu: Kova
Boyu: 1.85 m
9.8 (6 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatil Zamanı
2015 Macera Senarist 6.1 87,617
2015 Belgesel Oyuncu 7.2 1,927
2014 Belgesel 6.8 246
2012 Animasyon 7.0 87,266
2012 Belgesel 7.3 141
2010 Oyuncu 6.8 1,672

Paten Diyarı
2010 Dram 5.8 2,062
2009 59 Kısa Metraj 7.1 22
2009 Komedi 8.5 174,917

Son Çare Bodyguard
2008 58 Komedi Senarist 5.7 55,303
2006 56 Kısa Metraj 7.5 15
2003 Komedi Senarist 4.2 2,692

One Tree Hill 5
2003 Dram 7.7 66,818

Aşk Masalı
2002 52 Komedi Senarist 5.2 78,746

Evde Tek Başına 4
2002 52 Komedi Senarist 2.6 30,193

Çılgın Konuklar
2001 51 Komedi Senarist 5.8 17,307
2001 Komedi Senarist 4.2 3,350
2001 51 Dram Yapımcı 4.9 476
2000 Aile Senarist 4.1 4,792

Dalgın Profesör
1997 47 Komedi Yapımcı
Senarist
5.2 78,015

Evde Tek Başına 3
1997 47 Komedi Senarist
Yapımcı
4.4 94,874

101 Dalmaçyalı
1996 46 Aile Yapımcı
Senarist
5.7 92,429

Aylak Fareler
1995 45 Komedi 7.2 109,211

34. Cadde'de Mucize
1994 44 Aile Yapımcı
Senarist
6.5 28,487

Bebek Firarda
1994 44 Macera Yapımcı
Senarist
6.1 40,943

Afacan Köpek Beethoven 2
1993 43 Komedi Senarist 4.9 23,514

Afacan Dennis
1993 43 Komedi Senarist
Yapımcı
5.6 51,238

Evde Tek Başına 2
1992 42 Macera Senarist
Yapımcı
6.7 263,996

Afacan Köpek Beethoven
1992 42 Komedi Senarist 5.6 60,166
1992 Animasyon Senarist 6.2 110,898

Kıvırcık Sue
1991 41 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Senarist
5.8 19,060

Bekarın Derdi
1991 41 Komedi Yapımcı 6.4 9,263

Kariyer Fırsatları
1991 41 Komedi Yapımcı
Senarist
5.9 8,660
1991 Komedi Senarist 5.8 125
1991 41 Komedi Yapımcı
Senarist
6.5 10,744

Evde Tek Başına
1990 40 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 406,314

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 39 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 134,033

Buck Amca
1989 39 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.0 76,161

Balık Tutma
1988 38 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 35,404

Bebeğimiz Olacak
1988 38 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.9 10,533

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller
1987 37 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.6 110,029

Harika Şeyler
1987 37 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 24,520

Ferris Bueller'la Bir Gün
1986 36 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.8 289,768

Pembeli Güzel
1986 36 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 67,657

Tuhaf Bilim
1985 35 Komedi Yönetmen
Senarist
6.6 72,592

Çılgın Tatil
1985 35 Komedi Senarist 6.2 52,313

Kahvaltı Kulübü
1985 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.9 318,648

16. Doğum Günüm
1984 34 Komedi Senarist
Yönetmen
7.1 93,786

Sevimli Aile Tatilde
1983 33 Macera Senarist 7.4 86,935
1983 33 Komedi Senarist 6.5 19,251

Vahsi ada
1983 33 Aksiyon Senarist 6.3 1,762
1982 32 Komedi Oyuncu
Senarist
4.6 1,804
1980 30 Biyografi Senarist 7.5 1,110
1979 Komedi Senarist 6.2 111
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,371) Game of Thrones (11,233) The 100 (3,331) Black Mirror (2,166) Warrior (2,082) Big Little Lies (1,578) Vikings (1,221) The Big Bang Theory (1,166) Jessica Jones (1,151) The Blacklist (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019