Giriş Kayıt
Woody Harrelson

Woody Harrelson (57)


Oyuncu, Yapımcı

Woodrow Tracy Harrelson, 23 Temmuz 1961 Midland, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1985 yılının Haziran ayında Nancy Simon ile evlendi. 1 yılın ardından 1986 yılının Ocak ayında boşandılar. 2008 yılının Aralık ayında Laura Louie ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

İhtiyarlara Yer Yok (2007), Sihirbazlar Çetesi (2013), True Detective (2014), Zombieland (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Woodrow Tracy Harrelson
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1961
Doğum Yeri: Midland, Texas, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.77 m
9.2 (126 Oy)
  • Currently 184.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Suç Oyuncu    

Venom: Zehirli Öfke
2018 57 Aksiyon Oyuncu 6.8 231,927

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 57 Aksiyon Oyuncu 7.0 203,758
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,184
2017 56 Biyografi Oyuncu 5.9 2,930

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 56 Suç Oyuncu 8.2 321,698
2017 56 Biyografi Oyuncu 7.2 21,776

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 56 Aksiyon Oyuncu 7.5 194,682
2017 56 Komedi Oyuncu 5.8 8,722
2017 56 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.4 1,764
2016 55 Komedi Oyuncu 7.4 82,244

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.5 208,485
2016 55 Dram Oyuncu 5.8 8,043

Kod 999
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.3 58,857
2016 55 Dram Oyuncu 6.5 3,876

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 54 Macera Oyuncu 6.6 244,765
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 753

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 53 Macera Oyuncu 6.7 371,691
2014 Oyuncu 6.5 395
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
9.0 425,796

Kardeşim İçin
2013 52 Suç Oyuncu 6.8 97,797

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 52 Macera Oyuncu 7.5 567,477
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,279

Kahraman İkili
2013 52 Animasyon Oyuncu 5.9 20,681

Sihirbazlar Çetesi
2013 52 Suç Oyuncu 7.3 544,066

Yedi Psikopat
2012 51 Komedi Oyuncu 7.2 220,251
2012 51 Belgesel Oyuncu 7.7 6,444

Açlık Oyunları
2012 51 Macera Oyuncu 7.2 785,927
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 19,610
2011 50 Belgesel Oyuncu 7.2 231

Arkadaştan Öte
2011 50 Komedi Oyuncu 6.6 312,809
2011 50 Suç Oyuncu 5.8 21,847
2011 50 Belgesel Oyuncu
7.6 1,116
2010 49 Aksiyon Oyuncu 6.2 18,192
2010 Oyuncu 6.8 1,654
2009 48 Macera Oyuncu 7.6 450,162
2009 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 323,344
2009 48 Belgesel Oyuncu 7.9 107

Koruyucu
2009 48 Komedi Oyuncu 6.8 33,983

Haberci
2009 48 Dram Oyuncu 7.1 32,194

Hızlı Sörfçü
2008 47 Komedi Oyuncu 4.7 7,993

Yedi Yaşam
2008 47 Dram Oyuncu 7.6 264,858

Sibirya Ekspresi
2008 47 Suç Oyuncu 6.7 47,291
2008 47 Belgesel Oyuncu 7.5 599

Aşk Yönetimi
2008 47 Komedi Oyuncu 5.9 16,251
2008 Oyuncu 5.5 35

Uyurgezer
2008 47 Dram Oyuncu 6.2 5,306

Çaylak Profesyonel
2008 47 Komedi Oyuncu 5.8 73,840

İsyan
2007 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 13,693

İhtiyarlara Yer Yok
2007 46 Suç Oyuncu 8.1 752,437
2007 46 Komedi Oyuncu 6.0 5,209

Entrika
2007 46 Suç Oyuncu 5.9 4,987
2007 46 Belgesel Oyuncu 7.7 3,217

Kır Evi Arkadaşı
2006 45 Komedi Oyuncu 6.8 20,920

Karanlığı Taramak
2006 45 Animasyon Oyuncu 7.1 99,045
2006 45 Animasyon Oyuncu 6.0 6,325

Arapsaçı
2005 44 Komedi Oyuncu 6.4 13,332
2005 Komedi Oyuncu 8.5 36,274
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 44 Biyografi Oyuncu 7.3 6,417

Tek Başına
2005 44 Dram Oyuncu 7.3 36,625

Gün Batarken
2004 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 41,920
2004 43 Komedi Oyuncu 5.3 6,872
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,322

Asabiyim
2003 42 Komedi Oyuncu 6.2 189,504
2003 42 Belgesel Oyuncu 7.5 106
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,970
2003 42 Komedi Oyuncu 6.0 5,841

Ölümüne Kadar
1999 38 Komedi Oyuncu 5.4 10,981

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 201,267
1999 38 Belgesel Oyuncu 7.3 3,381

Ed TV
1999 38 Komedi Oyuncu 6.1 39,091

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.2 46,429

Ihtiras tomurcuklari
1998 37 Dram Oyuncu 6.1 3,917

İnce Kırmızı Hat
1998 37 Dram Oyuncu 7.6 158,566
1998 37 Suç Oyuncu 6.0 7,183

Saraybosna'ya Hoşgeldiniz
1997 36 Dram Oyuncu 6.8 6,475

Başkanın Adamları
1997 36 Komedi Oyuncu 7.1 73,852
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,683

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 35 Biyografi Oyuncu 7.3 81,045

Raptiye
1996 35 Komedi Oyuncu 6.9 71,028
1996 35 Suç Oyuncu 6.2 3,417

Para Treni
1995 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 35,961

Katil Doğanlar
1994 33 Suç Oyuncu 7.3 197,378
1994 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,150
1994 33 Komedi Oyuncu 5.6 2,281
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,841

Ahlaksız Teklif
1993 32 Dram Oyuncu 5.9 56,025
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,561

Beyazlar Beceremez
1992 31 Komedi Oyuncu 6.7 67,988
1992 31 Belgesel Çeşitli 7.6 953
1991 30 Komedi Oyuncu 6.2 30,047

L.a. Hikayesi
1991 30 Komedi Oyuncu 6.7 27,593
1990 29 Gerilim Oyuncu 4.4 337

Bebeğimiz Olacak
1988 27 Komedi Oyuncu 5.8 10,372
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 357
1987 26 Macera Oyuncu 5.3 43

Vahşi Kediler
1986 25 Komedi Oyuncu 6.0 10,912

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.9 41,748
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,549
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,747
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019