Giriş Kayıt
Woody Harrelson

Woody Harrelson (61)


Oyuncu, Yapımcı

Woodrow Tracy Harrelson, 23 Temmuz 1961 Midland, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1985 yılının Haziran ayında Nancy Simon ile evlendi. 1 yılın ardından 1986 yılının Ocak ayında boşandılar. 2008 yılının Aralık ayında Laura Louie ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

İhtiyarlara Yer Yok (2007), True Detective (2014), Sihirbazlar Çetesi (2013), Zombi Ülkesi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Woodrow Tracy Harrelson
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1961
Doğum Yeri: Midland, Texas, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.77 m
9.2 (150 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hüzün Üçgeni
2022 61 Komedi Oyuncu 7.8 2,647
2022 Oyuncu 4.2 544

Torontolu Adam
2022 61 Aksiyon Oyuncu 5.7 12,669

Venom: Zehirli Öfke 2
2021 60 Aksiyon Oyuncu 5.9 223,170
2021 60 Aksiyon Oyuncu 6.2 62,163
2021 60 Belgesel Oyuncu    

Kiss the Ground: Onarıcı Tarım
2020 59 Belgesel Oyuncu 8.2 6,980
2019 58 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,085

Zombi Ülkesi: Çift Dokunuş
2019 58 Aksiyon Oyuncu 6.7 180,694
2019 58 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.9 92,179
2019 58 Belgesel Oyuncu 7.6 213

Venom: Zehirli Öfke
2018 57 Aksiyon Oyuncu 6.6 484,416

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 57 Aksiyon Oyuncu 6.9 347,137
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,584
2017 56 Biyografi Oyuncu 6.3 7,472

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 56 Suç Oyuncu 8.1 505,784
2017 56 Biyografi Oyuncu 7.1 34,213

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 56 Aksiyon Oyuncu 7.4 258,102
2017 56 Komedi Oyuncu 5.8 10,757
2017 56 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.2 4,233
2016 55 Komedi Oyuncu 7.3 127,611

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.4 291,108
2016 55 Dram Oyuncu 5.8 11,177

Kod 999
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.3 72,937
2016 55 Dram Oyuncu 6.5 7,001

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 54 Macera Oyuncu 6.5 328,079
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 843

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 53 Macera Oyuncu 6.6 456,521
2014 Oyuncu 6.5 441
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
8.9 569,613

Kardeşim İçin
2013 52 Suç Oyuncu 6.7 117,067

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 52 Macera Oyuncu 7.5 665,276
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,505

Kahraman İkili
2013 52 Animasyon Oyuncu 5.8 24,592

Sihirbazlar Çetesi
2013 52 Suç Oyuncu 7.2 660,155

Yedi Psikopat
2012 51 Komedi Oyuncu 7.1 258,985
2012 51 Belgesel Oyuncu 7.6 6,768

Açlık Oyunları
2012 51 Macera Oyuncu 7.2 917,705
2012 51 Biyografi Oyuncu 7.4 22,486
2011 50 Belgesel Oyuncu 7.2 352

Arkadaştan Öte
2011 50 Komedi Oyuncu 6.5 370,177
2011 50 Suç Oyuncu 5.8 24,390
2011 50 Belgesel Oyuncu
7.4 1,234
2010 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 20,022
2010 Oyuncu 6.7 1,799

Zombi Ülkesi
2009 48 Macera Oyuncu 7.6 578,081
2009 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 378,949
2009 48 Belgesel Oyuncu 7.8 168

Koruyucu
2009 48 Komedi Oyuncu 6.8 36,953

Haberci
2009 48 Dram Oyuncu 7.1 35,600

Hızlı Sörfçü
2008 47 Komedi Oyuncu 4.6 8,869

Yedi Yaşam
2008 47 Dram Oyuncu 7.6 303,916

Sibirya Ekspresi
2008 47 Suç Oyuncu 6.6 53,344
2008 47 Belgesel Oyuncu 7.5 607

Aşk Yönetimi
2008 47 Komedi Oyuncu 5.8 17,869
2008 Oyuncu 5.1 75

Uyurgezer
2008 47 Dram Oyuncu 6.1 5,883

Çaylak Profesyonel
2008 47 Komedi Oyuncu 5.8 83,229

İsyan
2007 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,852

İhtiyarlara Yer Yok
2007 46 Suç Oyuncu 8.2 969,494
2007 46 Komedi Oyuncu 5.9 5,865

Entrika
2007 46 Suç Oyuncu 5.8 5,683
2007 46 Belgesel Oyuncu 7.7 3,510

Kır Evi Arkadaşı
2006 45 Komedi Oyuncu 6.7 22,996

Karanlığı Taramak
2006 45 Animasyon Oyuncu 7.0 112,742
2006 45 Animasyon Oyuncu 5.9 6,796

Arapsaçı
2005 44 Komedi Oyuncu 6.3 14,611
2005 Komedi Oyuncu 8.4 38,901
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 406
2005 44 Biyografi Oyuncu 7.2 7,748

Tek Başına
2005 44 Dram Oyuncu 7.3 43,123

Gün Batarken
2004 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 48,064
2004 43 Komedi Oyuncu 5.3 7,930
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108

Asabiyim
2003 42 Komedi Oyuncu 6.2 217,178
2003 42 Belgesel Oyuncu 7.1 127
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,555
2003 42 Komedi Oyuncu 5.9 6,798

Ölümüne Kadar
1999 38 Komedi Oyuncu 5.5 12,065

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 235,069
1999 38 Belgesel Oyuncu 7.2 3,593

Ed TV
1999 38 Komedi Oyuncu 6.1 43,744

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.3 56,393

Ihtiras tomurcuklari
1998 37 Dram Oyuncu 6.1 4,426

İnce Kırmızı Hat
1998 37 Dram Oyuncu 7.6 188,787
1998 Belgesel Oyuncu 7.8 1,109
1998 37 Suç Oyuncu 6.1 8,075

Saraybosna'ya Hoşgeldiniz
1997 36 Dram Oyuncu 6.7 7,587

Başkanın Adamları
1997 36 Komedi Oyuncu 7.1 84,831
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,225
1997 News Oyuncu 4.6 688

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 35 Biyografi Oyuncu 7.3 95,810

Raptiye
1996 35 Komedi Oyuncu 6.9 85,284
1996 35 Suç Oyuncu 6.1 4,775
1996 News Oyuncu 3.2 849

Para Treni
1995 34 Aksiyon Oyuncu 5.7 41,459
1994 News Oyuncu 3.3 899

Katil Doğanlar
1994 33 Suç Oyuncu 7.2 236,618
1994 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,504
1994 33 Komedi Oyuncu 5.5 2,738
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,857

Ahlaksız Teklif
1993 32 Dram Oyuncu 6.0 72,409
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,639

Beyazlar Beceremez
1992 31 Komedi Oyuncu 6.8 87,866
1992 31 Belgesel Çeşitli 7.5 1,115
1991 30 Komedi Oyuncu 6.3 37,608

L.a. Hikayesi
1991 30 Komedi Oyuncu 6.7 33,118
1990 29 Gerilim Oyuncu 4.5 465

Bebeğimiz Olacak
1988 27 Komedi Oyuncu 5.9 13,062
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 706
1987 26 Macera Oyuncu 5.2 53

Vahşi Kediler
1986 25 Komedi Oyuncu 6.0 13,933

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.9 55,437
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,170
1962 Komedi Oyuncu 8.5 3,945
1952 News Oyuncu 4.6 2,214
- Biyografi Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022