Giriş Kayıt
Woody Harrelson

Woody Harrelson


Oyuncu, Yapımcı

Woody Harrelson, oyuncu, yapımcı.

1985 yılının Haziran ayında Nancy Simon ile evlendi. 1 yılın ardından 1986 yılının Ocak ayında boşandılar. 2008 yılının Aralık ayında Laura Louie ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

İhtiyarlara Yer Yok (2007), True Detective (2014), Sihirbazlar Çetesi (2013), Zombi Ülkesi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

9.1 (150 Oy)
  • Currently 182.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Oyuncu 6.7 1,169
2023 Biyografi Oyuncu 8.3 23
2023 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.7 2,231
2023 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.8 4,061
2022 Animasyon Yapımcı 8.2 753

Hüzün Üçgeni
2022 Komedi Oyuncu 7.3 172,857
2022 Oyuncu 4.2 544

Torontolu Adam
2022 Aksiyon Oyuncu 5.7 12,669

Venom: Zehirli Öfke 2
2021 Aksiyon Oyuncu 5.9 255,621
2021 Aksiyon Oyuncu 6.2 69,741
2021 Belgesel Oyuncu    

Kiss the Ground: Onarıcı Tarım
2020 Belgesel Oyuncu 8.1 7,517
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,085

Zombi Ülkesi: Çift Dokunuş
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 199,635
2019 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.9 102,062
2019 Belgesel Oyuncu 7.6 226

Venom: Zehirli Öfke
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 531,868

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 Aksiyon Oyuncu 6.9 375,824
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,652
2017 Biyografi Oyuncu 6.4 8,560

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Suç Oyuncu 8.1 549,286
2017 Biyografi Oyuncu 7.1 38,092

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Oyuncu 7.4 278,768
2017 Komedi Oyuncu 5.8 10,992
2017 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.1 4,660
2016 Komedi Oyuncu 7.3 139,030

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 317,658
2016 Dram Oyuncu 5.8 11,823

Kod 999
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 76,472
2016 Dram Oyuncu 6.5 7,624

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.5 368,445
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 860

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.6 497,734
2014 Oyuncu 6.6 451
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
8.9 638,477

Kardeşim İçin
2013 Suç Oyuncu 6.7 124,212

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.5 715,435
2013 Reality-TV Oyuncu 7.6 1,557

Kahraman İkili
2013 Animasyon Oyuncu 5.8 25,816

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Oyuncu 7.2 702,041

Yedi Psikopat
2012 Komedi Oyuncu 7.1 272,488
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 6,810

Açlık Oyunları
2012 Macera Oyuncu 7.2 995,302
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 23,100
2011 Belgesel Oyuncu 7.2 363

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Oyuncu 6.5 391,906
2011 Suç Oyuncu 5.8 25,104
2011 Belgesel Oyuncu
7.4 1,251
2010 Aksiyon Oyuncu 6.1 20,429
2010 Oyuncu 6.7 1,848

Zombi Ülkesi
2009 Macera Oyuncu 7.5 615,965
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 395,305
2009 Belgesel Oyuncu 7.7 208

Koruyucu
2009 Komedi Oyuncu 6.7 37,465

Haberci
2009 Dram Oyuncu 7.1 36,558

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Oyuncu 4.6 9,067

Yedi Yaşam
2008 Dram Oyuncu 7.6 313,947

Sibirya Ekspresi
2008 Suç Oyuncu 6.6 54,517
2008 Belgesel Oyuncu 7.5 607

Aşk Yönetimi
2008 Komedi Oyuncu 5.8 18,314
2008 Oyuncu 5.1 75

Uyurgezer
2008 Dram Oyuncu 6.1 6,028

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Oyuncu 5.8 85,616

İsyan
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,136

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Oyuncu 8.2 1,047,428
2007 Komedi Oyuncu 5.9 5,999

Entrika
2007 Suç Oyuncu 5.8 5,865
2007 Belgesel Oyuncu 7.7 3,581

Kır Evi Arkadaşı
2006 Komedi Oyuncu 6.7 23,526

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 116,618
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 6,930

Arapsaçı
2005 Komedi Oyuncu 6.3 15,089
2005 Komedi Oyuncu 8.4 39,115
2005 Talk-Show Oyuncu 5.1 439
2005 Biyografi Oyuncu 7.2 8,105

Tek Başına
2005 Dram Oyuncu 7.3 44,742

Gün Batarken
2004 Aksiyon Oyuncu 6.2 49,640
2004 Komedi Oyuncu 5.3 8,195
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,547

Asabiyim
2003 Komedi Oyuncu 6.2 226,920
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 131
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,278
2003 Komedi Oyuncu 5.9 7,083

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Oyuncu 5.5 12,345

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 247,177
1999 Belgesel Oyuncu 7.2 3,620

Ed TV
1999 Komedi Oyuncu 6.1 44,864

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.4 59,835

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Oyuncu 6.1 4,558

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Oyuncu 7.6 198,276
1998 Belgesel Oyuncu 7.8 1,153
1998 Suç Oyuncu 6.1 8,366

Saraybosna'ya Hoşgeldiniz
1997 Dram Oyuncu 6.7 7,802

Başkanın Adamları
1997 Komedi Oyuncu 7.1 88,061
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,258
1997 News Oyuncu 4.7 697

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Oyuncu 7.3 100,172

Raptiye
1996 Komedi Oyuncu 6.9 90,415
1996 Suç Oyuncu 6.1 5,163
1996 News Oyuncu 3.2 912

Para Treni
1995 Aksiyon Oyuncu 5.7 42,974
1994 News Oyuncu 3.2 949

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.2 249,889
1994 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,958
1994 Komedi Oyuncu 5.5 2,846
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,229

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Oyuncu 6.0 77,426
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,884

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Oyuncu 6.8 97,320
1992 Belgesel Çeşitli 7.5 1,160
1991 Komedi Oyuncu 6.3 40,094

L.a. Hikayesi
1991 Komedi Oyuncu 6.7 34,200
1990 Gerilim Oyuncu 4.4 498
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284

Bebeğimiz Olacak
1988 Komedi Oyuncu 5.9 13,775
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 800
1987 Macera Oyuncu 5.2 54

Vahşi Kediler
1986 Komedi Oyuncu 6.0 14,503

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 8.0 61,339
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,225
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,202
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024