Giriş Kayıt
Woody Harrelson

Woody Harrelson (57)


Oyuncu, Yapımcı

Woodrow Tracy Harrelson, 23 Temmuz 1961 Midland, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1985 yılının Haziran ayında Nancy Simon ile evlendi. 1 yılın ardından 1986 yılının Ocak ayında boşandılar.

İhtiyarlara Yer Yok (2007), Sihirbazlar Çetesi (2013), True Detective (2014), Zombieland (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Woodrow Tracy Harrelson
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1961
Doğum Yeri: Midland, Texas, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
9.2 (120 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

Venom: Zehirli Öfke
2018 57 Aksiyon Oyuncu    

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 57 Aksiyon Oyuncu 7.1 133,651
2018 Komedi Oyuncu 5.8 937
2017 56 Biyografi Oyuncu 5.6 1,841

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 56 Suç Oyuncu 8.2 277,766
2017 56 Biyografi Oyuncu 7.2 19,045

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 56 Aksiyon Oyuncu 7.5 184,023
2017 56 Komedi Oyuncu 5.8 8,172
2017 56 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.5 1,494
2016 55 Komedi Oyuncu 7.4 76,707

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.5 197,774
2016 55 Dram Oyuncu 5.8 7,634

Kod 999
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.3 57,352
2016 55 Dram Oyuncu 6.4 3,250

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 54 Macera Oyuncu 6.5 235,527
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 53 Macera Oyuncu 6.7 362,697
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
9.0 408,898

Kardeşim İçin
2013 52 Suç Oyuncu 6.8 95,852

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 52 Macera Oyuncu 7.5 558,136
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,137

Kahraman İkili
2013 52 Animasyon Oyuncu 5.9 19,521

Sihirbazlar Çetesi
2013 52 Suç Oyuncu 7.3 531,960

Yedi Psikopat
2012 51 Komedi Oyuncu 7.2 215,076
2012 51 Belgesel Oyuncu 7.7 6,022

Açlık Oyunları
2012 51 Macera Oyuncu 7.2 774,655
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 18,761
2011 50 Belgesel Oyuncu    

Arkadaştan Öte
2011 50 Komedi Oyuncu 6.6 306,581
2011 50 Suç Oyuncu 5.8 21,488
2011 50 Belgesel Oyuncu
7.7 968
2010 49 Aksiyon Oyuncu 6.2 17,975
2010 Oyuncu 6.8 1,593
2009 48 Macera Oyuncu 7.7 440,290
2009 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 317,452
2009 48 Belgesel Oyuncu    

Koruyucu
2009 48 Komedi Oyuncu 6.8 32,952

Haberci
2009 48 Dram Oyuncu 7.1 31,821

Hızlı Sörfçü
2008 47 Komedi Oyuncu 4.7 7,681

Yedi Yaşam
2008 47 Dram Oyuncu 7.6 260,298

Sibirya Ekspresi
2008 47 Suç Oyuncu 6.7 45,900
2008 47 Belgesel Oyuncu 7.6 578

Aşk Yönetimi
2008 47 Komedi Oyuncu 5.9 15,086
2008 Oyuncu 5.3 34

Uyurgezer
2008 47 Dram Oyuncu 6.2 4,954

Çaylak Profesyonel
2008 47 Komedi Oyuncu 5.8 72,790

İsyan
2007 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 12,853

İhtiyarlara Yer Yok
2007 46 Suç Oyuncu 8.1 730,755
2007 46 Komedi Oyuncu 6.0 4,978

Entrika
2007 46 Suç Oyuncu 5.9 4,641
2007 46 Belgesel Oyuncu 7.8 2,985

Kır Evi Arkadaşı
2006 45 Komedi Oyuncu 6.8 20,652

Karanlığı Taramak
2006 45 Animasyon Oyuncu 7.1 97,784
2006 45 Animasyon Oyuncu 6.1 6,002

Arapsaçı
2005 44 Komedi Oyuncu 6.4 13,146
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 44 Biyografi Oyuncu 7.3 5,503

Tek Başına
2005 44 Dram Oyuncu 7.3 36,103

Gün Batarken
2004 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 41,372
2004 43 Komedi Oyuncu 5.3 6,391
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,807

Asabiyim
2003 42 Komedi Oyuncu 6.2 186,533
2003 42 Belgesel Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,469
2003 42 Komedi Oyuncu 6.0 5,529

Ölümüne Kadar
1999 38 Komedi Oyuncu 5.4 10,178

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 198,054
1999 38 Belgesel Oyuncu 7.3 3,340

Ed TV
1999 38 Komedi Oyuncu 6.1 38,006

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.2 45,239

Ihtiras tomurcuklari
1998 37 Dram Oyuncu 6.1 3,691

İnce Kırmızı Hat
1998 37 Dram Oyuncu 7.6 155,813
1998 37 Suç Oyuncu 6.0 6,709

Saraybosna'ya Hoşgeldiniz
1997 36 Dram Oyuncu 6.9 5,931

Başkanın Adamları
1997 36 Komedi Oyuncu 7.1 72,844
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,488

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 35 Biyografi Oyuncu 7.3 79,524

Raptiye
1996 35 Komedi Oyuncu 6.9 69,860
1996 35 Suç Oyuncu 6.2 2,923

Para Treni
1995 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 35,223

Katil Doğanlar
1994 33 Suç Oyuncu 7.3 193,883
1994 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,484
1994 33 Komedi Oyuncu 5.6 2,105
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Ahlaksız Teklif
1993 32 Dram Oyuncu 5.8 54,649
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Beyazlar Beceremez
1992 31 Komedi Oyuncu 6.7 66,666
1992 31 Belgesel Çeşitli 7.5 817
1991 30 Komedi Oyuncu 6.2 29,322

L.a. Hikayesi
1991 30 Komedi Oyuncu 6.7 26,786
1990 29 Gerilim Oyuncu    

Bebeğimiz Olacak
1988 27 Komedi Oyuncu 5.8 10,138
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 347
1987 26 Macera Oyuncu    

Vahşi Kediler
1986 25 Komedi Oyuncu 5.9 10,536

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.8 40,624
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,574
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,641
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,922) Shameless (3,833) Bodyguard (2,399) Castle Rock (2,016) The First (1,601) Fear the Walking Dead (1,523) The 100 (1,163) La Casa de Papel (1,134) Suits (987) Friends (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018