Giriş Kayıt
Taylor Hackford

Taylor Hackford (79)


Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu, Senarist

Taylor Edwin Hackford, 31 Aralık 1944 Santa Barbara, California, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, oyuncu, senarist.

1977 yılının Mayıs ayında Lynne Littman ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1997 yılının Aralık ayında Helen Mirren ile evlendi.

Şeytanın Avukatı (1997), Ray (2004), Parker (2013), Subay Ve Centilmen (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Taylor Edwin Hackford
Doğum Tarihi: 31 Aralık 1944
Doğum Yeri: Santa Barbara, California, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 78 Belgesel Oyuncu 7.3 84
2022 78 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
   
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 330
2016 72 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.8 7,999
2014 70 Biyografi Oyuncu 5.9 84
2013 69 Belgesel Oyuncu 7.5 124
2013 Dram Yapımcı
Yönetmen
4.2 12
2013 69 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.2 128,884

Oyuncu Seçimi
2012 68 Belgesel Oyuncu 7.6 1,625
2012 Oyuncu 7.1 760
2010 66 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
5.6 3,356
2010 Oyuncu 6.7 1,848
2009 65 Belgesel Oyuncu 6.7 624
2005 61 Müzik Oyuncu 6.2 1,195
2004 60 Belgesel Oyuncu 7.8 24
2004 60 Biyografi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.7 156,540

Bukowski: Böyle Geldi, Böyle Gitti
2003 59 Belgesel Oyuncu 7.8 3,632

Yaşam Kanıtı
2000 56 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.3 58,739

Şeytanın Avukatı
1997 53 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.5 398,717

O Da Bir Ana!
1996 52 Dram 7.2 2,974

Kelebek Gibi Uçar Arı Gibi Sokarım
1996 52 Belgesel Editör
Yapımcı
7.9 18,996

Dolores
1995 51 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.4 47,937

Hoşgeldiniz
1995 51 Komedi 6.9 180

Şeref Bağı
1993 49 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.9 33,724
1991 47 Gizem Yapımcı 5.6 1,150

Ölümcül Düşünceler
1991 47 Gizem Yapımcı 5.8 9,585
1991 47 Komedi Yapımcı 5.8 1,798
1990 46 Dram Yapımcı 7.3 4,785
1989 45 Aksiyon Yapımcı 4.7 681
1988 44 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.2 3,425
1987 43 Belgesel Yönetmen 7.7 1,555
1987 43 Biyografi Yapımcı 6.9 36,146

Beyaz Geceler
1985 41 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.6 8,140
1984 40 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
5.9 13,458

Subay Ve Centilmen
1982 38 Dram Yönetmen 7.0 61,760
1980 36 Biyografi Yönetmen
Senarist
6.9 1,494
1978 34 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.1 93
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024