Giriş Kayıt
Danny Glover

Danny Glover (72)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Danny Lebern Glover, 22 Temmuz 1946 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

Asake Bomani ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Testere (2004), Tetikçi (2007), Cehennem Silahı (1987), Cehennem Silahı 2 (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Danny Lebern Glover
Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1946
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.93 m
8.6 (35 Oy)
  • Currently 172/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kefernahum
2018 72 Dram Yapımcı 8.4 10,948

Ölüm Yarışı 4: Anarşinin Ötesinde
2018 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,888

İhtiyar Adam ve Silah
2018 72 Komedi Oyuncu 6.8 21,399
2018 72 Belgesel Yapımcı 6.4 891

Melekler Işıktan Yaratılmıştır
2018 72 Belgesel Yapımcı 7.1 15

Sizi Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim
2018 72 Komedi Oyuncu 7.0 35,993
2018 72 Dram Oyuncu 5.9 1,440
2018 Komedi Oyuncu 5.7 1,268
2018 72 Belgesel Oyuncu 7.1 686
2018 72 Aksiyon Oyuncu 4.9 6,443
2018 72 Belgesel Yapımcı 7.0 114
2018 72 Aile Oyuncu 5.0 20
2017 Romantik Oyuncu 6.6 1,049
2017 71 Korku Oyuncu 6.4 29
2017 71 Komedi Oyuncu 5.3 784
2017 Komedi Oyuncu 7.1 7,500

Şantaj
2017 71 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,609
2017 71 Belgesel Yapımcı 6.4 2,797
2016 70 Macera Yapımcı 7.0 349
2016 70 Animasyon Oyuncu 5.7 13,229
2016 70 Komedi Oyuncu 6.1 5,142
2016 70 Belgesel Yapımcı 7.5 584
2016 70 Komedi Oyuncu 6.7 236
2016 70 Dram Oyuncu 5.4 5,076
2016 Tarihi Oyuncu 7.3 1,000
2016 70 Belgesel Yapımcı 7.4 27
2016 70 Dram Oyuncu 4.1 642
2016 70 Dram Oyuncu 5.7 853

Çılgın İhtiyar
2016 70 Komedi Oyuncu 5.9 99,374
2016 70 Aksiyon Oyuncu 3.9 809
2015 69 Dram Oyuncu 5.6 1,528
2015 69 Aksiyon Oyuncu 4.5 4,380
2015 69 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,358
2015 69 Komedi Oyuncu 6.2 4,660

İşte Bu Her Şeyi Değiştirir
2015 69 Belgesel Yapımcı 6.5 458
2015 69 Aksiyon Oyuncu 2.9 920

Saltanatın Mezarlığı
2015 69 Dram Yapımcı 6.8 3,517
2015 69 Dram Oyuncu 6.6 647
2015 69 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.3 2,106
2015 69 Belgesel Oyuncu 6.6 108
2015 69 Dram Oyuncu 2.9 956
2015 69 Aksiyon Oyuncu 2.7 2,570

Minik Kuş
2014 68 Animasyon Oyuncu 5.5 1,116

Işıkların Ötesinde
2014 68 Dram Oyuncu 6.9 13,987
2014 68 Korku Oyuncu 2.5 781
2014 68 Aksiyon Oyuncu 2.5 1,278
2014 68 Belgesel Oyuncu 6.7 333

Ağır Abiler
2014 Aksiyon Oyuncu 5.6 4,218
2014 68 Aksiyon Oyuncu 1.9 261
2014 68 Aksiyon Oyuncu 5.0 21,693
2014 68 Dram Oyuncu 6.0 4,201

Şiddete Dair
2013 67 Belgesel Yapımcı 7.4 564
2013 67 Biyografi Oyuncu 6.8 2,146
2013 67 Aksiyon Oyuncu 4.8 990
2013 67 Dram Oyuncu 5.5 307
2013 Dram Oyuncu 5.9 244
2013 67 Dram Oyuncu 5.9 211
2013 67 Komedi Oyuncu 5.6 379
2013 67 Dram Oyuncu 6.0 307
2013 67 Belgesel Oyuncu 7.3 59
2013 67 Aile Oyuncu 4.6 1,109
2013 67 Belgesel Oyuncu 7.8 104
2012 66 Oyuncu 5.4 27
2012 66 Dram Oyuncu 6.2 289

Oyuncu Seçimi
2012 66 Belgesel Oyuncu 7.6 1,351

Seni Gördüğümde
2012 66 Dram Yapımcı 6.6 521
2012 66 Western Oyuncu 5.2 414

Günahların Kefareti
2012 66 Gerilim Oyuncu 2.3 259
2012 66 Dram Yapımcı 6.7 195
2012 Dram Oyuncu 7.4 40,639
2012 66 Dram Oyuncu 6.0 1,963
2012 66 Belgesel Yapımcı 7.9 4,993

Siyah İktidar Karışık Kasedi 1967-1975
2011 65 Belgesel Yapımcı 7.6 1,661
2011 65 Gizem Oyuncu 3.9 520

Yansıma
2011 65 Dram Oyuncu 6.2 1,395
2011 65 Aksiyon Yapımcı 6.2 3,593
2011 65 Aksiyon Oyuncu 3.4 4,132
2011 65 Dram Oyuncu 4.0 543
2011 65 Dram Oyuncu 6.7 967

Alpha ve Omega
2010 64 Animasyon Oyuncu 5.3 12,347
2010 64 Belgesel Oyuncu 7.6 28

New York'ta Beş Minare
2010 64 Dram Oyuncu 5.9 13,618

Amcam Önceki Hayatlarını Hatırlıyor
2010 64 Dram Yapımcı 6.7 11,533
2010 64 Dram Oyuncu 6.0 667
2010 64 Belgesel Yapımcı 7.8 34

Efsanevi
2010 64 Dram Oyuncu 6.2 4,686
2010 64 Komedi Oyuncu 6.2 18,382

Çılgın Cenaze
2010 64 Komedi Oyuncu 5.7 41,424
2010 64 Dram Oyuncu 5.5 437
2009 63 Dram Oyuncu 6.8 290
2009 63 Aksiyon Oyuncu 5.8 324,798

Geride Kalan
2009 63 Dram Yapımcı 7.1 1,996
2009 63 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 158
2009 63 Belgesel Oyuncu 6.0 229
2009 63 Belgesel Yapımcı 7.6 259

Gece Treni
2009 63 Gizem Oyuncu 5.7 8,511

Körlük
2008 62 Dram Oyuncu 6.6 65,638

Testere 5
2008 62 Korku Oyuncu 5.8 105,489
2008 62 Belgesel Oyuncu 6.7 119

Kaplumbağa ile Tavşan
2008 62 Animasyon Oyuncu 5.5 565
2008 62 Belgesel Oyuncu 7.4 666

Lütfen Başa Sarın
2008 62 Komedi Oyuncu 6.4 85,470
2008 62 Dram Oyuncu 5.4 817

Bu Denizin Tuzu
2008 62 Dram Yapımcı 6.9 966

Su Belası
2008 62 Belgesel Yapımcı 7.4 1,834

Terra'yı Kurtarmak
2007 61 Animasyon Oyuncu 6.6 10,810
2007 61 Suç Oyuncu 6.7 1,810
2007 61 Belgesel 7.5 943

Tetikçi
2007 61 Aksiyon Oyuncu 7.2 289,357
2007 61 Dram Oyuncu 6.5 1,216
2006 Dram Oyuncu 7.3 20,277

Rüya Kızlar
2006 60 Dram Oyuncu 6.5 63,881

Parti Hayvanları
2006 60 Animasyon Oyuncu 5.6 24,627

Bak Şu Köpeğe
2006 60 Komedi Oyuncu 4.4 16,968
2006 60 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 1,174
2005 59 Dram Oyuncu 7.4 20,876
2005 59 Belgesel Oyuncu 8.2 82
2005 59 Dram Oyuncu 6.6 1,408

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu 5.8 5,615

Testere
2004 58 Korku Oyuncu 7.6 348,345
2004 58 Komedi Oyuncu 3.7 2,575
2004 58 Dram Çeşitli 6.8 853
2003 57 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.6 521
2002 56 Belgesel Oyuncu 7.7 79
2002 56 Dram Yönetmen 6.4 281

Tenenbaum Ailesi
2001 55 Komedi Oyuncu 7.6 243,747

Özgürlük Şarkısı
2000 54 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.7 810
1999 Animasyon Oyuncu 6.6 779
1999 Belgesel Yapımcı 7.8 427

Mısır Prensi
1998 52 Animasyon Oyuncu 7.1 107,163

Karınca Z
1998 52 Animasyon Oyuncu 6.6 138,309
1998 52 Dram Oyuncu 5.9 6,648
1998 52 Belgesel Oyuncu 7.1 100

Cehennem Silahı 4
1998 52 Aksiyon Oyuncu 6.6 142,462
1998 52 Romantik Oyuncu 5.6 6,266

Dönüşüm
1997 51 Suç Oyuncu 6.4 11,396

Yağmurcu
1997 51 Suç Oyuncu 7.1 54,751
1997 51 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.3 665
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,717
1997 51 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,241
1997 51 Komedi Oyuncu 4.7 8,774
1997 51 Belgesel Oyuncu 8.4 1,708
1996 50 Aile Oyuncu 6.0 8,952

Ölümcül Yolculuk
1996 50 Dram Yapımcı 6.9 572

Uçan fil
1995 49 Aksiyon Oyuncu 5.0 7,842

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,844
1994 48 Komedi Oyuncu 6.1 26,147
1994 48 Aksiyon Oyuncu 7.0 94,136
1993 47 Dram Oyuncu 6.5 767

Barınağın Meleği
1993 47 Dram Oyuncu 7.2 2,142
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,874
1993 Dram Oyuncu 7.6 1,243
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,586

Cehennem Silahı 3
1992 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 144,689

Şehrin Kalbi
1991 45 Suç Oyuncu 6.9 13,939
1991 45 Komedi Oyuncu 5.7 6,018
1991 45 Komedi Oyuncu 5.9 1,736

Intruder'in Uçuşu
1991 45 Aksiyon Oyuncu 5.8 5,718

Av 2
1990 44 Aksiyon Oyuncu 6.3 131,910
1990 44 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 1,193

Cehennem Silahı 2
1989 43 Aksiyon Oyuncu 7.2 147,499

Yalnız Kumru
1989 Macera Oyuncu 8.7 18,224
1989 43 Belgesel 8.0 550

Yarasa 21
1988 42 Dram Oyuncu 6.4 7,262

Cehennem Silahı
1987 41 Aksiyon Oyuncu 7.6 217,615

Mor Yıllar
1985 39 Dram Oyuncu 7.8 70,809
1985 39 Aksiyon Oyuncu 7.2 33,361

Tanık
1985 39 Dram Oyuncu 7.4 77,604
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,336
1984 38 Dram Oyuncu 7.4 9,280
1984 38 Dram Oyuncu 6.1 4,726
1983 37 Dram Oyuncu 5.8 37
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,259
1981 Biyografi Oyuncu 7.8 175

Alcatraz'dan Kaçış
1979 33 Biyografi Oyuncu 7.6 103,625
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019