Giriş Kayıt
Teri Garr

Teri Garr (71)


Oyuncu

Terry Ann Garr, 11 Aralık 1947 Lakewood, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

1993 yılının Kasım ayında John O'Neil ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar (1977), Tootsie (1982), Mr. Mom (1983), Siyah Kısrak (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Terry Ann Garr
Doğum Tarihi: 11 Aralık 1947
Doğum Yeri: Lakewood, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Terry Carr | Terri Garr | Terry Garr | Teri Hope
Burcu: Yay
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mavi Maskot
2007 60 Komedi Oyuncu 6.7 4,207
2007 60 Komedi Oyuncu 6.1 1,348

Başıboş Afacanlar
2006 59 Macera Oyuncu 5.2 9,652
2005 58 Animasyon Oyuncu 6.5 2,752
2003 Belgesel 6.3 379

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 55 Komedi Oyuncu 3.9 1,694
2002 55 Belgesel Oyuncu 6.4 1,040

Hayalet Dünya
2001 54 Komedi Oyuncu 7.4 106,936
2001 54 Suç Oyuncu 5.5 141

Batman Beyond: Joker'in Dönüşü
2000 Animasyon Oyuncu 7.8 20,959
1999 52 Komedi Oyuncu 6.1 17,517
1999 Animasyon Oyuncu 7.8 4,815

Batman Dönüyor
1999 Macera Oyuncu 8.1 21,757
1998 51 Macera Oyuncu 5.4 5,960

Bir Dilek Tut
1997 50 Komedi Oyuncu 5.4 4,854
1997 50 Komedi Oyuncu 5.8 296
1997 50 Dram Oyuncu 6.4 281
1996 49 Komedi Oyuncu 5.7 38,543

Salak İle Avanak
1994 47 Komedi Oyuncu 7.3 329,587

Hazır Giyim
1994 47 Komedi Oyuncu 5.1 13,705

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 678,570
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,103
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,012
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,655

Oyuncu
1992 45 Komedi Oyuncu 7.6 49,533
1992 45 Macera Oyuncu 5.3 4,032
1991 44 Dram Oyuncu 6.0 119
1991 Animasyon Oyuncu 7.5 527
1990 43 Komedi Oyuncu 6.4 1,930
1989 42 Komedi Oyuncu 6.8 4,751
1989 42 Komedi Oyuncu 5.5 647
1987 40 Macera Oyuncu 5.2 44
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,477
1986 39 Komedi Oyuncu 5.4 488

Saatler Sonra
1985 38 Komedi Oyuncu 7.7 49,968
1984 37 Dram Oyuncu 6.2 1,929

Savaş ve Aşk
1984 37 Gerilim Oyuncu 6.0 121
1983 36 Komedi Oyuncu 6.5 19,261
1983 36 Macera Oyuncu 5.9 1,830

Kumarbazlar
1983 36 Komedi Oyuncu 5.2 1,884
1982 35 Komedi Oyuncu 7.4 89,477

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Oyuncu 8.4 1,732
1982 35 Dram Oyuncu 6.2 572
1981 34 Müzikal Oyuncu 6.5 4,628
1981 34 Aksiyon Oyuncu 5.1 800
1980 33 Komedi Oyuncu 4.2 167

Siyah Kısrak
1979 32 Macera Oyuncu 7.4 10,626

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar
1977 30 Dram Oyuncu 7.7 167,461
1977 30 Komedi Oyuncu 6.6 7,958
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,235

Genç Frankeştayn
1974 27 Komedi Oyuncu 8.0 133,290

Konuşma
1974 27 Dram Oyuncu 7.9 87,599
1972 Komedi Oyuncu 8.4 46,802
1971 24 Dram Oyuncu 5.9 181
1970 23 Komedi Oyuncu 6.0 363
1970 Macera Oyuncu 7.7 1,509
1968 21 Komedi Oyuncu 6.6 5,284

Çıplak Denizciler
1967 20 Komedi Oyuncu 5.5 2,176
1965 18 Aksiyon Oyuncu 5.8 705

Karnaval Çocuğu
1964 17 Dram Oyuncu 6.0 2,322

Şahane Dul
1964 17 Komedi Oyuncu 7.0 3,730
1964 17 Belgesel Oyuncu 8.4 579

Las Vegas'ta Aşk
1964 17 Komedi Oyuncu 6.4 6,006

Elvis & Jessie
1964 17 Komedi Oyuncu 5.3 1,791

Rio'da bulusalim
1963 16 Komedi Oyuncu 5.9 2,496
1963 16 Dram Oyuncu 6.8 10
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,818
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,661) Black Mirror (1,790) The 100 (1,784) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,687) Swamp Thing (1,638) The Big Bang Theory (1,345) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019