Giriş Kayıt
Sally Field

Sally Field (72)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Sally Margaret Field, 06 Kasım 1946 Pasadena, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1984 yılının Aralık ayında Alan Greisman ile evlendi. 10 yılın ardından 1994 yılının Haziran ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Forrest Gump (1994), Lincoln (2012), Müthiş Dadı (1993), Çelik Manolyalar (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sally Margaret Field
Doğum Tarihi: 06 Kasım 1946
Doğum Yeri: Pasadena, California, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.59 m
9.5 (8 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.9 45,356
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 4,686
2017 71 Komedi Oyuncu 5.7 15,175
2015 69 Dram Oyuncu 6.6 17,063

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 68 Aksiyon Oyuncu 6.6 381,004

Kalbim Sende
2013 67 Komedi 6.6 213,891
2013 67 Oyuncu 7.4 3,000
2013 67 Belgesel Oyuncu
7.4 3,007
2012 66 Biyografi Oyuncu 7.4 225,952

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 66 Aksiyon Oyuncu 7.0 517,161
2011 Talk-Show Oyuncu 5.4 826
2010 64 Oyuncu 7.6 16
2010 64 Belgesel Oyuncu 7.7 182
2008 62 Animasyon Oyuncu 6.4 6,967

Kartal Köpek Balığına Karşı
2007 61 Komedi 6.8 20,186
2006 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 20,244

İki Hafta
2006 60 Komedi Oyuncu 6.5 1,757

Tatlı Çamur
2006 60 Dram 7.2 686
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 Müzik Oyuncu 6.7 104
2005 59 Komedi 6.7 1,264

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 57 Komedi Oyuncu 4.7 55,366
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,331
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,978

Öyle Bir Kız ki
2001 55 Komedi Oyuncu 5.0 12,075
2000 54 Dram Yönetmen 5.4 3,492
2000 54 Komedi Oyuncu 6.8 29,838
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,688

Göze Göz
1996 50 Suç Oyuncu 6.2 11,919
1996 50 Macera Oyuncu 5.9 12,397

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,653
1994 48 Komedi Oyuncu 8.8 1,572,103

Yuvaya Dönüş
1993 47 Macera Oyuncu 6.9 38,437

Müthiş Dadı
1993 47 Komedi Oyuncu 7.0 216,050
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,846
1992 News Oyuncu 4.5 278
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,563
1991 Belgesel Oyuncu 7.4 136

Genç Ölmek
1991 45 Dram Yapımcı 6.0 13,576

Sabun Köpüğü
1991 45 Komedi Oyuncu 6.5 13,074

Kızım Olmadan Asla
1991 45 Dram Oyuncu 6.3 11,164

Çelik Manolyalar
1989 43 Dram Oyuncu 7.3 41,101
1988 42 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.8 7,376
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,441

Kocam ve Sevgilim
1985 39 Komedi Oyuncu 7.0 4,910
1985 39 Belgesel Oyuncu 8.5 1,829
1984 38 Dram Oyuncu 7.4 9,239
1982 36 Komedi Oyuncu 6.1 1,691

Yanlış Karar
1981 35 Dram Oyuncu 6.9 10,727

Arka Yol
1981 35 Macera Oyuncu 5.7 703

Smokey ve Bandit 2
1980 34 Aksiyon Oyuncu 5.2 13,377

Poseidon'a Dönüş
1979 33 Aksiyon Oyuncu 4.6 4,277
1979 33 Dram Oyuncu 7.4 9,209
1978 32 Aksiyon Oyuncu 6.3 5,364
1978 32 Komedi Oyuncu 6.2 3,236

Çılgın
1977 31 Aksiyon Oyuncu 6.9 40,289
1977 31 Komedi Oyuncu 6.1 1,460
1976 Biyografi Oyuncu 8.0 5,943
1976 30 Dram Oyuncu 5.7 3,645
1971 25 Dram Oyuncu 6.6 450
1971 Western Oyuncu 7.7 1,408

Batıya Giden Yol
1967 21 Macera Oyuncu 6.2 2,078
1967 Komedi Oyuncu 6.5 1,802
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,747
1962 16 Aile Oyuncu 5.6 324
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019