Giriş Kayıt
Minnie Driver

Minnie Driver (52)


Oyuncu, Yapımcı

Amelia Fiona J. Driver, 31 Ocak 1970 Middlesex Hospital, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

Romantik Katil (1997), Sel (1998), Kalbim Seninle (2000), Işıkların Ötesinde (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amelia Fiona J. Driver
Doğum Tarihi: 31 Ocak 1970
Doğum Yeri: Middlesex Hospital, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
7.4 (11 Oy)
  • Currently 147.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (47)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 52 Biyografi Oyuncu 7.6 66
2022 52 Komedi Oyuncu 6.4 5,889
2021 51 Komedi Oyuncu 3.6 1,184
2021 Komedi Oyuncu 7.6 4,097
2018 48 Dram Oyuncu 5.6 11,561
2017 47 Komedi Oyuncu 5.2 2,493
2017 47 Suç Oyuncu 4.2 1,648
2016 Komedi Oyuncu 7.5 8,044
2015 45 Belgesel Oyuncu 7.4 984

Kırmızı Çadır
2014 Macera Oyuncu 7.2 3,602
2014 44 Macera Oyuncu 4.9 2,187

Işıkların Ötesinde
2014 44 Dram Oyuncu 6.8 16,660
2014 Oyuncu 6.5 441
2014 44 Dram Oyuncu 6.3 985
2014 Komedi Oyuncu 7.4 8,576

Sahne Korkusu
2014 44 Korku Oyuncu 5.2 4,845
2014 44 Belgesel Oyuncu 7.5 92

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 43 Komedi Oyuncu 5.7 37,702
2012 42 Komedi Oyuncu 5.8 5,255
2011 41 Dram Oyuncu 6.1 1,273
2011 Komedi Oyuncu 6.7 4,765

Benim Hikayem
2010 40 Dram Oyuncu 7.3 25,305

Mahkumiyet
2010 40 Biyografi Oyuncu 7.2 44,671
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,245
2010 Dram Oyuncu 5.7 1,422
2009 Komedi Oyuncu 8.5 430,609
2009 39 Komedi Oyuncu 4.6 4,622

Anlaşma
2008 38 Dram 5.3 4,546
2008 Komedi Oyuncu 7.4 2,142

Kesişen Hayatlar
2007 37 Suç Oyuncu 5.8 1,640

Artan Etki
2007 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.9 753
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,201
2007 Komedi Oyuncu 7.8 8,433

Delicesine
2006 36 Komedi Oyuncu 6.4 6,549
2006 36 Suç Oyuncu 4.7 433
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 409
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,139

Operadaki Hayalet
2004 34 Dram Oyuncu 7.2 124,036

Ella
2004 34 Komedi Oyuncu 6.3 69,595

Kumar Tutkusu
2003 33 Suç Oyuncu 7.0 13,617
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108

Zor Seçim
2003 33 Komedi Oyuncu 5.4 7,256
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,557
2001 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,610
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 216
2000 30 Gerilim Oyuncu 4.9 823
2000 30 Dram Oyuncu 5.6 4,122

Kalbim Seninle
2000 30 Dram Oyuncu 6.9 21,501
1999 29 Animasyon Oyuncu 7.3 227,964
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,287

South Park - Sinema Filmi
1999 29 Animasyon Oyuncu 7.7 205,754

İdeal Bir Koca
1999 29 Komedi Oyuncu 6.8 16,061

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.3 56,448
1998 28 Dram Oyuncu 6.2 3,055
1998 28 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.3 626

Sel
1998 28 Aksiyon Oyuncu 5.9 35,790

Can Dostum
1997 27 Dram Oyuncu 8.3 964,827
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,240

Prenses Mononoke
1997 27 Animasyon Oyuncu 8.4 375,707

Romantik Katil
1997 27 Aksiyon Oyuncu 7.3 95,480
1997 27 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 22

Kardeş Gibiydiler
1996 26 Suç Oyuncu 7.5 224,453

Büyük Gece
1996 26 Dram Oyuncu 7.3 20,986
1996 News Oyuncu 3.2 855

Arkadas çevresi
1995 25 Dram Oyuncu 6.6 8,783

James Bond: Altın Göz
1995 25 Aksiyon Oyuncu 7.2 258,668
1994 News Oyuncu 3.3 901
1994 Komedi Oyuncu 8.6 5,330
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,337
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,861
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,644
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 707
1981 News Oyuncu 3.5 2,517
1952 News Oyuncu 4.6 2,223
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022