Giriş Kayıt
Laura Dern

Laura Dern (55)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Laura Elizabeth Dern, 10 Şubat 1967 Saint John's Health Center, Santa Monica, Los Angeles County, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

2005 yılının Aralık ayında Ben Harper ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Jurassic Park (1993), Aynı Yıldızın Altında (2014), Marriage Story (2019), Mavi Kadife (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Laura Elizabeth Dern
Doğum Tarihi: 10 Şubat 1967
Doğum Yeri: Saint John's Health Center, Santa Monica, Los Angeles County, California, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.79 m
8.2 (22 Oy)
  • Currently 163.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (32)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 55 Dram Oyuncu 6.1 371

Jurassic World: Hâkimiyet
2022 55 Aksiyon Oyuncu 5.7 151,630
2022 55 Belgesel Oyuncu 7.0 18
2021 Müzik Oyuncu 3.5 949
2021 Komedi Oyuncu 5.4 21
2020 53 Belgesel Yapımcı 8.3 1,595
2020 53 Belgesel Oyuncu 6.5 30
2020 53 Animasyon Yapımcı 7.8 131
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218

Küçük Kadınlar
2019 52 Dram Oyuncu 7.8 205,409
2019 52 Komedi Oyuncu 7.9 309,553

Soğuk İntikam
2019 52 Aksiyon Oyuncu 6.2 70,007
2019 Müzik Oyuncu 5.4 1,454
2019 Talk-Show Oyuncu 5.4 466
2018 51 Biyografi Oyuncu 5.5 2,589
2018 51 Biyografi Oyuncu 7.0 10,773
2018 News Oyuncu 4.9 232

Öykü
2018 51 Dram Oyuncu 7.2 18,246
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,584

Küçülen Hayatlar
2017 50 Komedi Oyuncu 5.8 111,838

Star Wars: Son Jedi
2017 50 Aksiyon Oyuncu 6.9 631,573
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 7,414

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.1 321
2017 50 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 453

İkiz Tepeler
2017 Suç Oyuncu 8.5 68,159
2017 50 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 786
2017 50 Komedi Oyuncu 5.8 10,761
2017 Suç Oyuncu 8.5 199,600
2016 49 Biyografi Oyuncu 7.2 152,389

Mutlak Kadınlar
2016 49 Dram Oyuncu 6.4 13,646
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 37,871
2015 48 Komedi 6.3 13,176
2015 48 Dram Oyuncu 6.1 4,174
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,789

Yaban
2014 47 Macera Oyuncu 7.1 130,211
2014 47 Belgesel Oyuncu 6.2 60
2014 47 Dram Oyuncu 6.6 16,244

Aynı Yıldızın Altında
2014 47 Dram Oyuncu 7.7 378,279
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 916

99 Ev
2014 47 Dram Oyuncu 7.1 34,445
2013 Oyuncu 6.8 389

Bergman'ın Evinde
2013 46 Belgesel Oyuncu 7.2 908
2013 Dram Yönetmen 6.8 1,893
2013 Komedi Oyuncu 6.9 4,980

Usta
2012 45 Dram Oyuncu 7.1 175,840
2012 Oyuncu 7.1 726
2011 44 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 4,965

Zor Baba 3
2010 43 Komedi Oyuncu 5.5 113,789
2010 43 Komedi Oyuncu 6.4 51,516

Şefkat
2009 42 Suç Oyuncu 5.5 7,944
2008 41 Dram Oyuncu 7.3 13,129
2007 Dram Oyuncu 7.1 699

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 40 Komedi Oyuncu 6.0 6,427

Yalnız Kalpler
2006 39 Suç Oyuncu 6.4 21,708
2006 39 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 58,228
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 409
2005 38 Biyografi Oyuncu 7.2 7,759

Mutlu Sonlar
2005 38 Komedi Oyuncu 6.3 9,211
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,139
2005 Komedi Oyuncu 9.2 311

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 37 Dram Oyuncu 6.3 9,675
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 62
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,563
2002 35 Belgesel Oyuncu 6.4 1,205

Aman Doktor
2001 34 Komedi Oyuncu 5.8 11,305

Babalar Takımı
2001 34 Komedi Oyuncu 5.6 2,433

Benim Adım Sam
2001 34 Dram Oyuncu 7.6 150,875
2001 34 Dram Oyuncu 6.7 3,067
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 216
2001 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 323,896

Dr. T Ve Kadınları
2000 33 Komedi Oyuncu 4.7 19,786

Ekim Düşü
1999 32 Biyografi Oyuncu 7.8 92,022
1999 Dram Oyuncu 7.6 1,646
1997 Animasyon Oyuncu 7.5 53,479
1996 29 Dram Oyuncu 7.3 4,529
1996 29 Dram Oyuncu 6.3 647
1996 29 Komedi Oyuncu 7.0 8,386
1995 28 Belgesel Oyuncu 7.6 620
1994 Kısa Metraj Yönetmen 5.5 24
1994 News Oyuncu 3.3 901
1994 Komedi Oyuncu 6.1 5,934
1993 26 Macera Oyuncu 8.2 986,395

Kusursuz Dünya
1993 26 Suç Oyuncu 7.5 81,630
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,862
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,646

Uçarı Gül
1991 24 Dram Oyuncu 6.6 5,159

Vahşi Duygular
1990 23 Komedi Oyuncu 7.2 94,364
1990 23 Dram Oyuncu 7.0 1,824
1989 22 Biyografi Oyuncu 6.5 7,896
1987 20 Korku Oyuncu 2.8 1,357

Mavi Kadife
1986 19 Suç Oyuncu 7.7 200,750

Maske
1985 18 Biyografi Oyuncu 7.2 29,835
1985 18 Dram Oyuncu 6.5 2,891

Öğretmenler
1984 17 Komedi Oyuncu 6.1 4,417
1982 15 Komedi Oyuncu 6.7 2,778
1981 News Oyuncu 3.5 2,522
1980 13 Dram Oyuncu 6.1 4,669
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,399

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 7 Dram Oyuncu 7.3 24,289

Beyaz simsek
1973 6 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,032
1952 News Oyuncu 4.6 2,225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022