Giriş Kayıt
Julie Delpy

Julie Delpy (49)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Julie Delpy, 21 Aralık 1969 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı.

Gün Doğmadan (1995), Gün Batmadan (2004), Geceyarısından Önce (2013), Kırık Çiçekler (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1969
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Julie Pillet
Burcu: Yay
Boyu: 1.73 m
9.4 (32 Oy)
  • Currently 188.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 49 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   
2017 Oyuncu    
2017 48 Komedi Oyuncu 6.8 2,866
2017 48 Gerilim Oyuncu 4.3 119
2016 47 Komedi Oyuncu 5.9 8,473
2015 46 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.7 3,305

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 46 Aksiyon Oyuncu 7.3 671,684
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 861
2014 45 Belgesel Oyuncu 6.6 558
2013 Belgesel Oyuncu 6.3 12

Geceyarısından Önce
2013 44 Dram Oyuncu
Senarist
7.9 123,991

New York'ta 2 Gün
2012 43 Komedi Müzik
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.0 13,338

Gökten Bir Uydu Düştü
2011 42 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.4 1,869

Kontes
2009 40 Biyografi Müzik
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.3 7,323

Paris'te İki Gün
2007 38 Komedi Kameraman
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Müzik
Editör
6.8 29,126
2007 38 Suç Oyuncu 6.9 32,871
2006 37 Dram Oyuncu 4.4 688

Sahtekar (III)
2006 37 Komedi Oyuncu 6.7 15,565

Kayıp Kız
2006 37 Dram Oyuncu 4.8 1,383

Soğuk Duş
2005 36 Dram Müzik 6.2 2,096

Kırık Çiçekler
2005 36 Komedi Oyuncu 7.2 92,622
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,890

Gün Batmadan
2004 35 Dram Oyuncu
Senarist
8.1 209,595
2004 Dram Oyuncu 6.3 1,170
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,459
2002 33 Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
Oyuncu Yönetmeni
5.0 81
2002 33 Komedi Oyuncu 4.7 1,339
2001 32 Dram Oyuncu 5.6 91

Hayata Uyanmak
2001 32 Animasyon Oyuncu 7.8 57,219
1999 30 Komedi Oyuncu 6.6 23,536
1999 30 Biyografi Oyuncu 6.0 1,387
1998 29 Dram Oyuncu 6.2 754
1998 29 Komedi Oyuncu 6.2 1,997

Kurtadam Paris'te
1997 28 Korku Oyuncu 5.1 21,779
1997 28 Belgesel Oyuncu 7.3 668
1996 27 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 619

Gün Doğmadan
1995 26 Dram Oyuncu 8.1 239,805

Üç Renk: Kırmızı
1994 25 Dram Oyuncu 8.1 80,738

Üç Renk: Beyaz
1994 25 Komedi Oyuncu 7.7 56,075

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.8 46,497

Üç Silahşörler
1993 24 Aksiyon Oyuncu 6.4 46,979
1993 24 Suç Oyuncu 6.5 18,873

Üç Renk: Mavi
1993 24 Dram Oyuncu 8.0 78,649
1991 22 Dram Oyuncu 6.7 2,765
1991 News Oyuncu 6.6 202

Avrupa Avrupa
1990 21 Dram Oyuncu 7.6 13,704
1989 20 Dram Oyuncu 6.1 109
1988 19 Dram Oyuncu 6.2 26
1987 18 Komedi Oyuncu 5.7 1,116
1987 18 Dram Oyuncu 6.6 570

Kötü Kan
1986 17 Suç Oyuncu 7.3 5,968
1985 16 Dram Oyuncu 4.4 14
1985 16 Komedi Oyuncu 6.1 1,413
1984 15 Belgesel Oyuncu 6.9 99
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019