Giriş Kayıt
Macaulay Culkin

Macaulay Culkin (38)


Oyuncu

Macaulay Carson Culkin, 26 Ağustos 1980 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1998 yılının Haziran ayında Rachel Miner ile evlendi. 2 yılın ardından 2000 yılının Ağustos ayında boşandılar.

Evde Tek Başına (1990), Evde Tek Başına 2 (1992), Buck Amca (1989), Kız Arkadaşım (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Macaulay Carson Culkin
Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1980
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Macauley Culkin
Takma İsmi: Mac
Burcu: Başak
Boyu: 1.68 m
8.1 (15 Oy)
  • Currently 162.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    
2019 Belgesel Oyuncu 7.1 18,973
2015 Komedi Oyuncu 7.4 2,196
2015 Belgesel Oyuncu 8.6 884
2010 Oyuncu 6.8 1,669
2009 Dram Oyuncu 8.2 7,856

Seks ve Kahvaltı
2007 27 Komedi Oyuncu 4.9 4,046

Kurtar Beni!
2004 24 Komedi Oyuncu 6.8 43,063
2003 Belgesel Oyuncu 8.9 354

Parti Canavarı
2003 23 Biyografi Oyuncu 6.3 14,140
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 37,307
1995 Belgesel Oyuncu 8.7 2,021

Masallar Prensi
1994 14 Animasyon Oyuncu 6.0 19,105

Richie Rich
1994 14 Komedi Oyuncu 5.3 58,020

Babam ve Ben
1994 14 Komedi Oyuncu 4.7 6,944

İyi Evlat
1993 13 Dram Oyuncu 6.4 33,656
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,048
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,966
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,636
1993 Belgesel Oyuncu 8.5 2,143

Evde Tek Başına 2
1992 12 Macera Oyuncu 6.7 263,013
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,634
1992 Animasyon Oyuncu 6.2 110,898

Kız Arkadaşım
1991 11 Komedi Oyuncu 6.9 65,794

Bekarın Derdi
1991 11 Komedi Oyuncu 6.4 9,227
1991 News Oyuncu 6.6 202

Dehşetin Nefesi
1990 10 Dram Oyuncu 7.5 90,094

Evde Tek Başına
1990 10 Komedi Oyuncu 7.5 405,063

Buck Amca
1989 9 Komedi Oyuncu 7.0 75,895

Nice Yıllara
1988 8 Dram Oyuncu 6.6 1,685
1985 Komedi Oyuncu 6.7 1,375
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (354,839) The Big Bang Theory (7,769) Killing Eve (2,336) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,802) The 100 (1,676) Vikings (1,648) The Flash (1,321) Warrior (1,257) Shingeki no kyojin (1,088) Breaking Bad (995)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019