Giriş Kayıt
Glenn Close

Glenn Close (72)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Glenda Veronica Close, 19 Mart 1947 Greenwich, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Çılgın Marslılar (1996), Hava Kuvvetleri Bir (1997), Yedinci Hayat (2017), 101 Dalmaçyalı (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Glenda Veronica Close
Doğum Tarihi: 19 Mart 1947
Doğum Yeri: Greenwich, Connecticut, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
8.6 (9 Oy)
  • Currently 171.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Müzik Oyuncu 5.3 1,028

3 Altında: Arcadia Hikâyeleri
2018 Animasyon Oyuncu 7.9 1,929

Nobel Adayının Karısı
2017 70 Dram Oyuncu 7.2 25,242

Çarpık Evdeki Cesetler
2017 70 Suç Oyuncu 6.3 13,477

Baban Kim?
2017 70 Komedi Oyuncu 5.5 14,418
2017 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.2 517

Yedinci Hayat
2017 70 Aksiyon Oyuncu 6.9 85,423
2017 70 Komedi Oyuncu 5.0 1,429

Tüm Sırların Sahibi Kız
2016 69 Dram Oyuncu 6.7 46,681

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 69 Aksiyon Oyuncu 6.9 225,793
2015 68 Komedi Oyuncu 6.5 3,885
2015 68 Dram Oyuncu 6.1 3,776

Galaksinin Koruyucuları
2014 67 Aksiyon Oyuncu 8.1 950,493
2014 67 Komedi Oyuncu 7.1 16,640
2014 67 Biyografi Oyuncu 6.1 1,690

Aşkın Yüzü
2013 66 Dram 6.2 4,712
2012 65 Oyuncu 6.4 230

Sevgiler, Marilyn
2012 65 Belgesel Oyuncu 7.3 1,519

Oyuncu Seçimi
2012 65 Belgesel Oyuncu 7.6 1,361

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,782
2012 Oyuncu 7.2 613

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 64 Dram Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.7 22,224
2011 Suç Oyuncu 8.0 247

Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı
2011 64 Animasyon Oyuncu 4.8 11,292
2011 64 Oyuncu 8.2 24
2010 63 Oyuncu 7.0 171

Yuva
2009 62 Belgesel Oyuncu 8.6 20,513
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,824

Gün Batımı
2007 60 Dram Oyuncu 6.5 12,559
2007 Suç Oyuncu 8.1 26,451
2006 59 Belgesel Oyuncu 6.4 352

Gizli İlişkiler
2005 58 Dram Oyuncu 7.0 4,426

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 58 Animasyon Oyuncu 6.5 52,681

Dokuz Kadın
2005 58 Dram Oyuncu 6.8 6,315

Tarzan 2
2005 Animasyon Oyuncu 5.6 8,257

Yanlış Rehine
2005 58 Komedi Oyuncu 7.0 17,365

Stepford Kadınları
2004 57 Komedi Oyuncu 5.3 56,340

Paralel Öyküler
2004 57 Dram Oyuncu 6.4 1,408
2003 56 Dram Oyuncu 7.2 1,991

Bosanma, Le
2003 56 Dram Oyuncu 4.9 10,601
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 379
2003 56 Dram Oyuncu 6.3 367
2003 Belgesel Oyuncu 5.6 343

Pinokyo
2002 55 Komedi Oyuncu 4.3 7,232
2002 Suç Oyuncu 8.7 66,053
2002 55 Aile Oyuncu 5.6 988

Mal Canın Yongası
2001 54 Dram Oyuncu 6.6 3,949

102 Dalmaçyalı
2000 53 Macera Oyuncu 4.9 31,905
1999 52 Animasyon Oyuncu 7.3 182,482

İlk Bakışta
1999 52 Dram Oyuncu 6.5 6,248
1999 52 Komedi Oyuncu 6.9 12,002
1999 52 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.9 802
1998 Dram Oyuncu 8.8 360

Vücut Dili
1997 50 Komedi Oyuncu
6.4 36,220

Hava Kuvvetleri Bir
1997 50 Aksiyon Oyuncu 6.5 167,379
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,839

Karanlık Basarken
1997 50 Dram Oyuncu 7.3 1,074

Cennet Yolu
1997 50 Dram Oyuncu 6.8 4,799

101 Dalmaçyalı
1996 49 Aile Oyuncu 5.7 92,497

Çılgın Marslılar
1996 49 Komedi Oyuncu 6.3 196,853
1996 49 Dram Oyuncu 5.8 13,281
1995 48 Belgesel Oyuncu 8.1 911
1995 48 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.1 955

İşkolik
1994 47 Komedi Oyuncu 6.6 12,003

Ruhların Evi
1993 46 Dram Oyuncu 6.9 19,484
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,015
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,655
1993 46 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 856
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,655

Kanca
1991 44 Macera Oyuncu 6.7 214,263
1991 44 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.4 1,847
1991 News Oyuncu 6.6 202

Talihin Dönüşü
1990 43 Biyografi Oyuncu 7.3 13,245
1990 43 Dram Oyuncu 6.8 20,082

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 334,169
1989 42 Dram Oyuncu 6.1 1,343

Tehlikeli İlişkiler
1988 41 Dram Oyuncu 7.6 60,033
1988 41 Macera Oyuncu 7.1 3,785

Öldüren Cazibe
1987 40 Dram Oyuncu 6.9 67,461
1985 38 Komedi Oyuncu 5.4 930
1985 38 Suç Oyuncu 6.5 12,166

Doğuştan Yetenekli
1984 37 Dram Oyuncu 7.5 39,911
1984 37 Dram Oyuncu 6.8 647
1984 37 Macera Çeşitli 6.4 16,636
1983 36 Komedi Oyuncu 7.2 30,074

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 35 Komedi Oyuncu 7.2 23,516
1982 35 Biyografi Oyuncu 7.3 232
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,246
1971 Biyografi Oyuncu 7.6 501
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,821
- Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,429) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,773) Black Mirror (1,587) Shingeki no kyojin (1,573) The Big Bang Theory (1,493) Vikings (1,165) Swamp Thing (1,128) Friends (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019