Giriş Kayıt
Cher

Cher (76)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Cherilyn Sarkisian, 20 Mayıs 1946 El Centro, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1964 yılının Ekim ayında Sonny Bono ile evlendi. 11 yılın ardından 1975 yılının Haziran ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1975 yılının Haziran ayında Gregg Allman ile evlendi. 4 yılın ardından 1979 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Burlesque (2010), Kasabanın Cadıları (1987), Ay Çarpması (1987), Deniz Kızları (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cherilyn Sarkisian
Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1946
Doğum Yeri: El Centro, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Cher Bono | Sonny & Cher | Sonny and Cher | Cheril
Burcu: Boğa
Web Sitesi: |
Boyu: 1.74 m
6.3 (8 Oy)
  • Currently 125/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Müzik Oyuncu 6.8 12
2020 74 Animasyon Oyuncu    

Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz
2018 72 Komedi Oyuncu 6.6 96,318
2017 Dram Yapımcı 6.2 410
2017 71 Belgesel Yapımcı 7.0 719
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,995
2016 70 Belgesel Oyuncu 7.1 1,813
2014 68 Belgesel Oyuncu 7.1 1,488

Hayvan Bakıcısı
2011 65 Komedi Oyuncu 5.2 62,054

Chaz Olmak
2011 65 Belgesel Oyuncu 6.4 348
2010 64 Dram Oyuncu 6.4 86,882
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,247
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 4,896
2008 62 Belgesel Oyuncu 7.6 3,173
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,201
2004 58 Müzik Oyuncu 8.0 304
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447

Takıldım Sana
2003 57 Komedi Oyuncu 5.8 53,638
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108
2003 57 Belgesel Oyuncu 7.0 1,588
2002 Dram Oyuncu 3.9 3,894
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 216
2000 54 Aile Oyuncu 6.6 713
1999 53 Komedi Oyuncu 6.8 39,714

Mussolini ile Çay
1999 53 Dram Oyuncu 6.9 13,559
1999 53 Belgesel Oyuncu 8.2 365

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.3 56,448

Duvarların Dili Olsa
1996 50 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.9 4,461

Sadakat
1996 50 Komedi Oyuncu 5.8 2,172
1996 News Oyuncu 3.2 857

Hazır Giyim
1994 48 Komedi Oyuncu 5.2 15,321
1994 News Oyuncu 3.3 901
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,861
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,716

Oyuncu
1992 46 Komedi Oyuncu 7.5 61,440
1992 Aile Oyuncu 6.0 25
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,644
1991 News Oyuncu 6.9 312

Deniz Kızları
1990 44 Komedi Oyuncu 6.7 32,796
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 707

Ay Çarpması
1987 41 Komedi Oyuncu 7.1 60,750

Şüpheli
1987 41 Suç Oyuncu 6.6 10,703

Kasabanın Cadıları
1987 41 Komedi Oyuncu 6.5 71,396

Maske
1985 39 Biyografi Oyuncu 7.2 29,827
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,200
1983 37 Biyografi Oyuncu 7.1 20,687
1982 36 Komedi Oyuncu 7.1 4,823
1981 News Oyuncu 3.5 2,519
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,221
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,439
1967 Komedi Oyuncu 8.7 6,453
1967 21 Komedi Oyuncu 4.5 652
1967 Komedi Oyuncu 8.0 3,236
1967 Komedi Oyuncu 6.1 68
1965 19 Komedi Oyuncu 3.5 199
1964 Müzik Oyuncu 6.8 1,037
1962 Komedi Oyuncu 8.5 3,951
1962 Müzik Oyuncu 7.5 262
1952 News Oyuncu 4.6 2,224
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022