Giriş Kayıt
Jeff Bridges

Jeff Bridges (69)


Oyuncu, Yapımcı, Sanat Bölümü, Müzisyen

Jeffrey Leon Bridges, 04 Aralık 1949 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, sanat bölümü, müzisyen.

1977 yılının Haziran ayında Susan Bridges ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Demir Adam (2008), Büyük Lebowski (1998), İz Peşinde (2010), Tron Efsanesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Leon Bridges
Doğum Tarihi: 04 Aralık 1949
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jeffrey Bridges
Takma İsmi: The Dude
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.87 m
9.0 (78 Oy)
  • Currently 180.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

El Royale'de Zor Zamanlar
2018 69 Suç Oyuncu 7.1 87,777
2018 69 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.0 165
2018 69 Belgesel Oyuncu 7.0 262

Korkusuzlar
2017 68 Biyografi Oyuncu 7.7 45,593

Kingsman: Altın Çember
2017 68 Aksiyon Oyuncu 6.8 231,323
2017 68 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.3 8,750
2017 68 Belgesel Oyuncu 6.5 280

İki Eli Kanda
2016 67 Suç Oyuncu 7.6 176,720

Küçük Prens
2015 66 Animasyon Oyuncu 7.7 50,050

Yedinci Oğul
2014 65 Aksiyon Oyuncu 5.5 66,597

Seçilmiş
2014 65 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.5 105,054

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 64 Aksiyon Oyuncu 5.6 109,129
2013 64 Komedi Oyuncu    
2012 63 Belgesel Oyuncu 6.9 1,060

Oyuncu Seçimi
2012 63 Belgesel Oyuncu 7.6 1,361
2012 63 Animasyon Oyuncu 6.8 147
2011 62 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 1,219
2011 Oyuncu 6.4 1,476

İz Peşinde
2010 61 Macera Oyuncu 7.6 284,175

Tron Efsanesi
2010 61 Aksiyon Oyuncu 6.8 296,373
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,823
2010 Oyuncu 6.8 1,672

Özel Kuvvetler
2009 60 Komedi Oyuncu 6.2 121,261

Çılgın Kalp
2009 60 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 79,538

Bir Köpek Yılı
2009 60 Komedi Oyuncu 6.1 2,608
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,821
2009 60 Komedi Oyuncu 5.5 3,260

Dost Kazığı
2008 59 Biyografi Oyuncu 6.4 65,584

Demir Adam
2008 59 Aksiyon Oyuncu 7.9 865,630

Neşeli Dalgalar
2007 58 Animasyon Oyuncu 6.7 62,676
2007 Oyuncu 6.8 38,354
2007 58 Belgesel Oyuncu 6.6 22
2006 57 Komedi Oyuncu 6.4 25,212
2005 Komedi Oyuncu 8.4 36,785
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250

Gel Git Ülkesi
2005 56 Dram Oyuncu 6.5 30,147
2005 56 Komedi Oyuncu 6.3 5,914
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,874

Yerdeki Kapı
2004 55 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.7 14,710

Zafer Yolu
2003 54 Dram Oyuncu 7.3 63,213
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,697
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,373
2003 54 Komedi Oyuncu 5.4 4,279
2002 53 Belgesel Oyuncu 7.4 10,628
2001 52 Dram Oyuncu 7.4 167,270
2001 52 Aile Oyuncu 6.0 786
2001 52 Gerilim Oyuncu 5.8 1,705

Zirve Mücadelesi
2000 51 Dram Oyuncu 7.0 21,966
2000 51 Belgesel Oyuncu 7.1 106
1999 50 Dram Oyuncu 4.5 3,188

Korkunç Politika
1999 50 Suç Oyuncu 7.2 76,768

Seksi Peri
1999 50 Komedi Oyuncu 5.6 10,057

Büyük Lebowski
1998 49 Komedi Oyuncu 8.1 663,947
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,839

Aşkın İki Yüzü
1996 47 Komedi Oyuncu 6.5 13,778
1996 47 Macera Oyuncu 6.6 19,989
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,203
1995 46 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,860

Bomba
1994 45 Aksiyon Oyuncu 6.2 26,377

Korkusuz
1993 44 Dram Oyuncu 7.1 19,863
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,012

Kayboluş
1993 44 Dram Oyuncu 6.3 21,594
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,654
1992 43 Suç Oyuncu
Yapımcı
6.8 2,837

Balıkçı Kral
1991 42 Komedi Oyuncu 7.6 73,549
1990 41 Dram Oyuncu 6.0 2,270

İki Erkek Bir Kadın
1989 40 Dram Oyuncu 6.8 20,274
1989 40 Komedi Oyuncu 4.7 335
1988 39 Biyografi Oyuncu 6.9 13,549
1987 38 Komedi Oyuncu 5.5 3,523

King Kong Yaşıyor
1986 37 Aksiyon Oyuncu 3.8 4,916
1986 37 Suç Oyuncu 6.0 5,384
1986 Aksiyon Oyuncu 6.9 145
1986 37 Aksiyon Oyuncu 5.7 4,055
1985 36 Suç Oyuncu 6.5 12,162
1985 36 Belgesel Oyuncu 8.5 1,884
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,381

Yıldız Adam
1984 35 Macera Oyuncu 7.0 39,181
1984 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,593
1982 33 Komedi Oyuncu 6.1 1,733
1982 33 Aile Oyuncu
Müzik
7.5 22,364
1982 33 Aksiyon Oyuncu 6.8 106,249

Cutter'ın Yolu
1981 32 Suç Oyuncu 6.9 4,458

Cennetin Kapısı
1980 31 Aksiyon Oyuncu 6.8 12,230

Vur Emri
1979 30 Dram Oyuncu 6.2 1,882
1976 27 Macera Oyuncu 5.9 27,470
1976 27 Dram Oyuncu 5.7 3,699
1975 26 Western Oyuncu 6.5 1,252
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,235

Modern Kovboylar
1975 26 Komedi Oyuncu 6.4 1,450

Yıldırım Emri
1974 25 Komedi Oyuncu 7.1 20,019
1973 24 Dram Oyuncu 7.4 1,268
1973 24 Dram Oyuncu 6.4 1,354
1973 24 Dram Oyuncu 6.5 484
1972 23 Dram Oyuncu 7.0 3,239

Boksörün dünyasi
1972 23 Dram Oyuncu 7.4 6,736

Son Gösteri
1971 22 Dram Oyuncu 8.1 37,825
1971 Dram Oyuncu 5.7 127
1958 Aksiyon Oyuncu 7.7 982
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,965) Black Mirror (1,990) The 100 (1,912) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,785) Swamp Thing (1,743) Big Little Lies (1,725) The Big Bang Theory (1,594) Shingeki no kyojin (1,461)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019