Giriş Kayıt
Brian Blessed

Brian Blessed (82)


Oyuncu

Brian Blessed, 09 Ekim 1936 Mexborough, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Ann Bomann ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1978 yılının Aralık ayında Hildegard Neil ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Hamlet (1996), Size Nasıl Geliyorsa (2006), MacGyver: Lost Treasure of Atlantis (1994), Gazap Günü (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1936
Doğum Yeri: Mexborough, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 82 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,477
2017 81 Aksiyon Oyuncu 6.7 34
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 333

Oz Efsanesi
2013 77 Animasyon Oyuncu 5.5 5,321

Hayri Canavargil
2013 Animasyon Oyuncu 4.4 305
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 458
2012 76 Aile Oyuncu 7.4 941
2012 Animasyon Oyuncu 6.5 271
2012 76 Belgesel Oyuncu 8.5 17

Korsanlar
2012 76 Animasyon Oyuncu 6.7 41,398
2011 Belgesel Oyuncu 7.8 291
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 15,171
2009 73 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 23
2008 72 Animasyon Oyuncu 6.2 127
2008 72 Belgesel Oyuncu 7.9 1,179
2007 Belgesel Oyuncu    
2006 70 Aile Oyuncu 6.8 76

Size Nasıl Geliyorsa
2006 70 Dram Oyuncu 6.3 2,819

Gazap Günü
2005 69 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,673

Büyük İskender
2004 68 Aksiyon Oyuncu 5.6 153,011
2004 Animasyon Oyuncu 6.3 2,560
2000 Dram Oyuncu 5.1 917

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 63 Aksiyon Oyuncu 6.5 642,663
1999 63 Animasyon Oyuncu 7.3 177,553
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 882
1999 Animasyon Oyuncu 7.0 70,804
1996 60 Dram Oyuncu 7.8 33,800
1996 60 Biyografi Oyuncu 6.3 1,088
1996 Aile Oyuncu 7.2 246
1994 58 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,745

Yok Yere Yaygara
1993 57 Komedi Oyuncu 7.4 41,737
1991 55 Biyografi Oyuncu 7.6 602

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 55 Aksiyon Oyuncu 6.9 164,124
1990 Komedi Oyuncu 8.0 3,873
1989 53 Aksiyon Oyuncu 7.6 26,204
1989 53 Animasyon Oyuncu 6.4 6,395

Savaş ve Anılar
1988 Dram Oyuncu 8.3 2,204
1986 Komedi Oyuncu 7.9 2,413
1983 47 Suç Oyuncu 6.6 920
1983 47 Macera Oyuncu 6.0 4,484
1982 Komedi Oyuncu 8.1 31,782

Fezada çarpisanlar
1980 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 44,956

Ben Claudius
1976 Dram Oyuncu 8.8 13,804

"Uzay 1999"
1975 Macera Oyuncu 7.4 6,044
1972 36 Macera Oyuncu 6.6 3,494
1971 35 Dram Oyuncu 7.1 1,045

İntikam Kılıcı
1971 35 Macera Oyuncu 7.4 2,508
1966 Dram Oyuncu 7.6 60
1963 Macera Oyuncu 8.4 32,266

Tatlı Sert
1961 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,704
- Komedi Oyuncu 5.8 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019