Giriş Kayıt
Ellen Barkin

Ellen Barkin (68)


Oyuncu, Yapımcı

Ellen Rona Barkin, 16 Nisan 1954 The Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1988 yılının Eylül ayında Gabriel Byrne ile evlendi. 11 yılın ardından 1999 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.2000 yılının Haziran ayında Ronald O. Perelman ile evlendi. 6 yılın ardından 2006 yılının Şubat ayında boşandılar.

Bu Çocuğun Hayatı (1993), Animal Kingdom (2016), Fanatik (1996), Aşk Denizi (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ellen Rona Barkin
Doğum Tarihi: 16 Nisan 1954
Doğum Yeri: The Bronx, New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.68 m
8.7 (13 Oy)
  • Currently 173.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 68 Aksiyon Oyuncu    

Torontolu Adam
2022 68 Aksiyon Oyuncu 5.7 12,669
2022 Gizem Oyuncu    
2021 67 Komedi Oyuncu 5.8 6,232
2017 63 Komedi Oyuncu 5.8 102
2017 Biyografi Oyuncu 6.3 3,755

Demir Yumruk
2016 62 Aksiyon Oyuncu 6.6 16,692
2016 Suç Oyuncu 8.2 38,904
2015 Komedi Oyuncu 7.2 3,038

Şans Ayağıma Geldi
2014 60 Komedi Oyuncu 5.8 56,831

İyi Kızlar
2013 59 Dram Oyuncu 5.9 15,804
2012 Komedi Oyuncu 6.9 11,304
2012 58 Komedi Oyuncu 6.9 1,337
2011 Müzik Oyuncu 8.0 172
2011 Belgesel Oyuncu 6.8 422

Mutlu Bir Gün
2011 57 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.0 4,353
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,245

Boktan Bir Yıl
2010 56 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.5 335

Aşk Mektupları
2010 56 Komedi Yapımcı 6.5 101,026
2010 56 Biyografi Oyuncu 5.5 1,978

Oniki
2010 56 Dram Oyuncu 5.6 12,344

Bitir İşini
2010 56 Aksiyon Oyuncu 4.9 10,625
2009 Komedi Oyuncu 8.5 430,010
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,443
2009 55 Komedi Oyuncu 5.2 1,565

Brooklyn'in Kralı
2009 55 Suç Oyuncu 6.7 64,306

Ocean's 13
2007 53 Suç Oyuncu 6.9 348,512
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,636
2005 51 Komedi Oyuncu 5.7 8,682

Palindrom
2004 50 Komedi Oyuncu 6.7 12,558
2004 50 Komedi Oyuncu 5.3 7,930

Paralel Öyküler
2004 50 Dram Oyuncu 6.2 1,740

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 47 Komedi Oyuncu 6.0 26,579

Merhamet
2000 46 Gizem Oyuncu 5.4 2,262

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 46 Dram Oyuncu 5.8 3,434

Güzellik Yarışması
1999 45 Komedi Oyuncu 6.6 37,748

Çorap Söküğü
1999 45 Komedi Oyuncu 4.7 1,248

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 44 Komedi Oyuncu 7.5 283,850
1997 Dram Oyuncu 6.5 605

Fanatik
1996 42 Dram Oyuncu 5.9 49,026

Kuduz bakisi
1996 42 Komedi Oyuncu 5.3 3,345
1995 41 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,240

Kötü Dostlar
1995 41 Suç Oyuncu 5.4 3,190
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,857

Bu Çocuğun Hayatı
1993 39 Biyografi Oyuncu 7.3 53,661
1992 38 Aile Oyuncu 7.0 2,995
1992 38 Dram Oyuncu 6.2 976
1992 38 Komedi Oyuncu 4.7 3,282
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,639

Değişim
1991 37 Suç Oyuncu 5.8 9,819

Aşk Denizi
1989 35 Suç Oyuncu 6.8 41,343

Yakisikli Johnny
1989 35 Suç Oyuncu 6.1 10,179

Kanlı Para (II)
1988 34 Aksiyon Oyuncu 4.9 709

Cennette Aşk
1987 33 Komedi Oyuncu 6.3 3,449
1987 33 Dram Oyuncu 5.5 2,298
1986 32 Suç Oyuncu 6.5 13,087

İçerdekiler
1986 32 Komedi Oyuncu 7.7 52,114
1984 30 Macera Oyuncu 6.2 26,829
1984 30 Dram Oyuncu 5.8 2,200
1983 29 Dram Oyuncu 5.1 189
1983 29 Dram Oyuncu 6.6 1,387
1983 29 Dram Oyuncu 7.4 10,832
1983 29 Dram Oyuncu 6.9 7,686
1982 28 Komedi Oyuncu 7.1 21,429
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
1978 24 Komedi Oyuncu 6.9 38,930
1952 News Oyuncu 4.6 2,214
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022