Giriş Kayıt
Alec Baldwin

Alec Baldwin (61)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Alexander Rae Baldwin III, 03 Nisan 1958 Massapequa, Long Island, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1993 yılının Ağustos ayında Kim Basinger ile evlendi. 9 yılın ardından 2002 yılının Eylül ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.2012 yılının Haziran ayında Hilaria Baldwin ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Beter Böcek (1988), Kızıl Ekim (1990), Karanlıkla Karşı Karşıya (2018), Dick Ve Jane İşbaşında (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexander Rae Baldwin III
Doğum Tarihi: 03 Nisan 1958
Doğum Yeri: Massapequa, Long Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Harry Kirkpatrick
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.8 m
7.6 (27 Oy)
  • Currently 151.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (41)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Patron Bebek 2
2021 Animasyon Oyuncu    
2019 61 Suç Oyuncu    
2019 61 Aksiyon Yapımcı 7.5 15

Sarhoş Ebeveynler
2019 61 Komedi Oyuncu 3.6 1,861
2019 61 Belgesel Oyuncu 7.6 37
2018 60 Dram Oyuncu 6.5 507

Bir Yıldız Doğuyor
2018 60 Dram Oyuncu 7.8 250,748

Karanlıkla Karşı Karşıya
2018 60 Biyografi Oyuncu 7.5 149,777
2018 News Oyuncu 4.7 171

Mission: Impossible - Yansımalar
2018 60 Aksiyon Oyuncu 7.8 234,595
2018 Dram Oyuncu 8.0 7,288
2018 60 Animasyon Oyuncu 7.4 16
2017 59 Biyografi Oyuncu 6.0 3,640
2017 59 Belgesel Oyuncu 6.8 642
2017 59 Belgesel Oyuncu 7.6 300

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.8 281
2017 59 Dram Oyuncu 5.1 92

Kör
2017 59 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.7 2,976

Patron Bebek
2017 59 Animasyon Oyuncu 6.3 93,837
2016 58 Komedi Oyuncu 5.8 6,427
2016 58 Belgesel Oyuncu 7.2 308
2016 58 Komedi Oyuncu 5.7 7,799
2016 58 Dram Oyuncu 4.1 644

Görevimiz Tehlike 5
2015 57 Aksiyon Oyuncu 7.4 311,949
2015 Komedi Oyuncu 7.5 2,202
2015 57 Belgesel Oyuncu 6.7 308
2015 Komedi Oyuncu 8.1 1,897
2015 57 Komedi Oyuncu 5.4 54,681

Doğruyu Söyle
2015 57 Biyografi Oyuncu 7.1 77,629
2015 57 Aksiyon Oyuncu 2.7 2,599

Unutma Beni
2014 56 Dram Oyuncu 7.5 116,895
2014 56 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,478
2014 56 Belgesel Oyuncu 7.0 127
2014 56 Belgesel Yapımcı 5.5 200
2014 56 Gerilim Oyuncu    

Mavi Yasemin
2013 55 Dram Oyuncu 7.3 179,519
2013 Oyuncu 6.9 328

Baştan Çıkarılmış ve Terk Edilmiş
2013 55 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.6 1,698
2013 55 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.5 858
2013 55 Komedi Oyuncu 4.1 305

Efsane Beşli
2012 54 Animasyon Oyuncu 7.3 145,346

Roma'ya Sevgilerle
2012 54 Komedi Oyuncu 6.3 79,407
2012 54 Oyuncu 6.4 230
2012 54 Komedi Oyuncu 5.9 69,929
2011 53 Belgesel Oyuncu 7.2 235
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 319

Kutuplar Atlası
2011 Belgesel Oyuncu 8.9 22,457
2011 53 Komedi Oyuncu 5.7 18,036
2011 Müzik Oyuncu 7.9 92
2011 Oyuncu 6.4 1,476

Büyük Göçler
2010 Belgesel Oyuncu 8.1 665
2010 52 Belgesel Oyuncu 6.2 416
2010 52 Belgesel Oyuncu 7.9 288
2010 Oyuncu 6.8 1,672
2010 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.6 608
2010 52 Belgesel Oyuncu 7.4 2,011
2010 Reality-TV Oyuncu 5.0 691

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 51 Komedi Oyuncu 6.6 80,541

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 51 Dram Oyuncu 7.4 84,965
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,817

Arkadaşımın Aşkı
2008 50 Komedi Oyuncu 5.9 40,794
2008 50 Belgesel Oyuncu 8.5 3,544

Madagaskar 2
2008 50 Animasyon Oyuncu 6.7 184,140
2008 50 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.0 13,425
2008 50 Belgesel Oyuncu 7.1 51

Altı Derece Dünyayı Değiştirebilir
2008 50 Belgesel Oyuncu 7.3 323

Erkekleri Tavlama Sanatı
2007 49 Komedi Oyuncu 5.5 7,077

Brooklyn Kanunları
2007 49 Suç Oyuncu 6.4 5,317

Kirli Sırlar
2006 48 Dram Oyuncu 6.7 94,324

Köstebek
2006 48 Suç Oyuncu 8.5 1,077,457

Elde Makas Koşmak
2006 48 Komedi Oyuncu 6.2 21,296

30 Rock 1
2006 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.2 104,110
2006 48 Komedi Oyuncu 5.8 7,763

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 47 Komedi Oyuncu 6.1 125,285
2005 47 Komedi Oyuncu 6.4 64,284
2005 47 Belgesel Oyuncu 7.5 273
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,872

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 46 Animasyon Oyuncu 7.1 70,995

Göklerin Hakimi
2004 46 Biyografi Oyuncu 7.5 307,906

Son Perde
2004 46 Komedi Oyuncu 5.7 3,995

Polly Gelince
2004 46 Komedi Oyuncu 5.9 118,582
2004 46 Müzik Oyuncu 6.4 1,170
2004 Game-Show Oyuncu 5.1 7,194

Şapkalı Kedi
2003 45 Macera Oyuncu 3.9 45,950

Vegas'ta Son Şans
2003 45 Dram Oyuncu 7.0 30,999

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 24,717
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,692

Gerçeğin Rengi
2003 45 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.4 739

Mağara Adamı
2003 Belgesel Oyuncu 7.7 1,141
2003 Komedi Oyuncu 7.5 11,490

Shortcut to Happiness
2003 45 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
5.5 4,643
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,373

Aydaki Adam
2002 44 Komedi Oyuncu 3.8 22,889
2002 44 Dram Oyuncu 7.4 2,838

Tenenbaum Ailesi
2001 43 Komedi Oyuncu 7.6 246,100

Kediler Ve Köpekler
2001 43 Komedi Oyuncu 5.2 52,875

Final Fantasy
2001 43 Animasyon Oyuncu 6.4 77,926
2001 43 Aksiyon Oyuncu 6.1 293,170

Film Gibi Kasaba
2000 42 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.8 19,540
2000 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.4 5,231
2000 42 Aile Oyuncu 3.9 3,427
2000 Komedi Oyuncu 7.4 11,408

Aşk Engel Tanımaz
1999 41 Komedi Oyuncu 7.1 245,479
1999 41 Komedi Oyuncu 6.4 8,225
1999 41 Suç Oyuncu 6.2 2,226

Baba Yüreği
1999 41 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.0 2,227

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.3 47,277

Şifre Merkür
1998 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 62,782

İhanet
1997 39 Macera Oyuncu 6.9 63,560
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,837

Geçmişten Ruhlar
1996 38 Dram Oyuncu 6.7 9,524

Richard'ı Ararken
1996 38 Belgesel Oyuncu 7.4 7,609

Cennet Mahkumları
1996 38 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.7 4,703

Jüri
1996 38 Dram Oyuncu 5.6 15,807
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,203
1995 37 Dram Oyuncu 6.8 1,009

İki Metelik
1995 37 Dram Oyuncu 6.3 3,049

Gölge
1994 36 Aksiyon Oyuncu 6.0 21,577
1994 Talk-Show Oyuncu 8.7 4,654
1994 36 Aksiyon Oyuncu 5.7 15,914

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 678,570
1993 35 Suç Oyuncu 6.4 20,944
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,101
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,005
1992 News Oyuncu 4.5 279

Amerikalılar
1992 34 Dram Oyuncu 7.8 88,691

Sihirli Öpücük
1992 34 Komedi Oyuncu 5.6 7,221
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,652

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 33 Komedi Oyuncu 5.7 4,809
1991 News Oyuncu 6.6 202
1990 32 Komedi Oyuncu 6.6 12,368

Kızıl Ekim
1990 32 Aksiyon Oyuncu 7.6 164,631
1990 32 Suç Oyuncu 6.4 7,179

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 334,026
1989 31 Biyografi Oyuncu 6.2 14,416

Babanın Metresi
1988 30 Komedi Oyuncu 6.1 14,722

Sirdas radyo
1988 30 Dram Oyuncu 7.3 11,596

Çalışan Kız
1988 30 Komedi Oyuncu 6.8 47,808

Beter Böcek
1988 30 Komedi Oyuncu 7.5 231,766

Bebeğimiz Olacak
1988 30 Komedi Oyuncu 5.9 10,535
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 379

Daima Lulu
1987 29 Komedi Oyuncu 4.1 317
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,475
1987 29 Aksiyon Oyuncu 6.2 494
1985 Belgesel Oyuncu 8.0 659
1985 27 Dram Oyuncu 5.4 95
1984 Animasyon Oyuncu 6.7 3,000
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,235
- Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (31,359) Game of Thrones (12,262) Warrior (2,539) The 100 (2,297) Black Mirror (2,099) Big Little Lies (1,958) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,535) Swamp Thing (1,479) The Big Bang Theory (1,426) Jessica Jones (1,372)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019