Giriş Kayıt
Karen Allen

Karen Allen (71)


Oyuncu

Karen Jane Allen, 05 Ekim 1951 Carrollton, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

1988 yılının Mayıs ayında Kale Browne ile evlendi. 10 yılın ardından 1998 yılının Haziran ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981), Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008), Scrooged (1988), Yıldız Adam (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Karen Jane Allen
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1951
Doğum Yeri: Carrollton, Illinois, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.65 m
8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Her Şey Yok Olur
2021 70 Dram Oyuncu 5.3 5,708
2020 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 1,603
2019 68 Dram Oyuncu 6.3 517
2016 65 Komedi Oyuncu 5.4 218
2015 64 Dram Oyuncu 5.8 415
2010 Dram Oyuncu 7.5 1,896
2010 59 Dram Oyuncu 6.7 1,865

Bir Köpek Yılı
2009 58 Komedi Oyuncu 6.0 3,374

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 455,630
2004 53 Dram Oyuncu 4.4 3,446
2004 53 Dram Oyuncu 6.0 1,402
2003 Belgesel Oyuncu 7.8 493

Yatak Odasında
2001 50 Suç Oyuncu 7.4 40,895

Kusursuz Fırtına
2000 49 Aksiyon Oyuncu 6.4 169,385
2000 49 Western Oyuncu 6.3 391
1999 48 Dram Oyuncu 6.5 618
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,287
1997 46 Romantik Oyuncu 4.8 2,906

Makinadaki Hayalet
1993 42 Korku Oyuncu 4.6 3,900

Zor Hayatlar
1993 42 Dram Oyuncu 7.4 8,449

Sokak Arkadaşları
1993 42 Komedi Oyuncu 7.8 93,484
1992 41 Biyografi Oyuncu 7.7 95,567
1992 41 Dram Oyuncu 4.3 512
1989 38 Komedi Oyuncu 3.8 239
1988 37 Komedi Oyuncu 6.9 102,065
1988 37 Dram Oyuncu 5.4 670
1987 36 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.3 476

Yıldız Adam
1984 33 Macera Oyuncu 7.0 48,205
1982 31 Dram Oyuncu 6.8 2,904
1982 31 Dram Oyuncu 6.4 948

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 30 Aksiyon Oyuncu 8.4 964,253
1981 News Oyuncu 3.5 2,522
1981 Dram Oyuncu 7.4 773

Devriye
1980 29 Suç Oyuncu 6.5 24,234

Uygunsuzlar
1979 28 Dram Oyuncu 7.3 11,512
1979 28 Komedi Oyuncu 7.9 141,066
1978 27 Komedi Oyuncu 7.4 122,137
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022