Giriş Kayıt
Ben Affleck

Ben Affleck (46)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Benjamin Géza Affleck-Boldt, 15 Ağustos 1972 Berkeley, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

2005 yılının Haziran ayında Jennifer Garner ile evlendi. 13 yılın ardından 2018 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

Can Dostum (1997), Kayıp Kız (2014), Operasyon: Argo (2012), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Benjamin Géza Affleck-Boldt
Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1972
Doğum Yeri: Berkeley, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Affleck
Burcu: Aslan
Boyu: 1.92 m
8.7 (161 Oy)
  • Currently 174/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2019 Suç Yapımcı 8.5 200
2019 Aksiyon Oyuncu 6.5 72,862
2019 Suç Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
   
2019 Dram Yapımcı
Oyuncu
   

Justice League: Adalet Birliği
2017 45 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.5 329,702
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,741

Gecenin Kanunu
2016 44 Suç Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.4 47,269
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.3 4,637

Hesaplaşma
2016 44 Aksiyon Oyuncu 7.3 233,248

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 44 Aksiyon Oyuncu 6.0 533,751

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 577,420

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 44 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 467
2015 Komedi Yapımcı 3.9 1,543
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,581

Kayıp Kız
2014 42 Suç Oyuncu 8.1 762,476
2014 42 Belgesel 8.3 8,989
2014 Komedi Oyuncu 7.4 14,199
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 861

Büyük Kumar
2013 41 Suç Oyuncu 5.6 58,269
2013 41 Belgesel Oyuncu 8.4 28
2013 41 Oyuncu 7.4 3,026

Aşkın İzleri
2012 40 Dram Oyuncu 5.9 25,337

Operasyon: Argo
2012 40 Dram Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
7.7 535,022
2012 Komedi 7.4 127

Hırsızlar Şehri
2010 38 Suç Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.6 322,726
2010 38 Dram Oyuncu 6.8 41,152
2009 37 Komedi Oyuncu 6.2 42,720

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 37 Komedi Oyuncu 6.4 149,810

Devlet Oyunları
2009 37 Suç Oyuncu 7.1 127,062
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,821

Haberci
2009 37 Dram 7.1 32,485
2008 36 Dram 6.6 3,110

Kızımı Kurtarın
2007 35 Suç Senarist
Yönetmen
7.7 234,108
2007 Kısa Metraj 7.1 54
2007 Oyuncu 7.2 1,354
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,650
2006 Belgesel
Oyuncu
7.5 291

Tehlikeli Aslar
2006 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 131,462

Hollywood Ülkesi
2006 34 Biyografi Oyuncu 6.5 31,429

Şehrin Adamı
2006 34 Komedi Oyuncu 5.6 7,243

Tezgahtarlar II
2006 34 Komedi Oyuncu 7.4 124,627
2005 33 Aksiyon Yapımcı 6.3 28,173
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250
2004 32 Komedi Oyuncu 5.4 20,787
2004 32 Belgesel Oyuncu 7.5 122,420

Babasının Kızı
2004 32 Komedi Oyuncu 6.2 60,183

Hesaplaşma
2003 31 Aksiyon Oyuncu 6.3 98,097
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,697

Hayal Savaşları
2003 31 Dram Yapımcı 6.0 4,059
2003 31 Komedi Oyuncu 2.4 44,548

Korkusuz
2003 31 Aksiyon Oyuncu 5.3 197,658
2003 31 Oyuncu 6.3 936
2003 Komedi Oyuncu 7.5 11,490
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,373

Çarpışma
2002 30 Dram Oyuncu 6.5 63,544

En Büyük Korku
2002 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 96,901

Davetsiz Misafir
2002 30 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 4,378
2002 30 Dram Yapımcı 6.5 2,571

Babalar Takımı
2001 29 Komedi Oyuncu 5.7 2,003

Sessiz Ve Derinden
2001 29 Komedi Oyuncu 6.9 141,230
2001 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 293,201
2001 29 Aile Oyuncu 6.0 786

Kazan Dairesi
2000 28 Gerilim Oyuncu 7.0 46,467

Bir Şans Daha
2000 28 Dram Oyuncu 5.7 19,178

Joseph Rüyalar Kralı
2000 Animasyon Oyuncu 6.5 9,574

Soygun
2000 28 Aksiyon Oyuncu 5.7 35,478

Fırtınalı Aşk
1999 27 Komedi Oyuncu 5.4 30,366
1999 27 Macera Oyuncu
7.3 198,484

200 Sigara
1999 27 Komedi Oyuncu 5.9 14,098

Aşık Shakespeare
1998 26 Komedi Oyuncu 7.1 201,248
1998 26 Aksiyon Oyuncu 6.7 371,052

Hayaletler
1998 26 Korku Oyuncu 5.4 18,385

Can Dostum
1997 25 Dram Oyuncu
Senarist
8.3 768,553
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,839

Amy'nin İzinde
1997 25 Komedi Oyuncu 7.3 125,490

Sonuna Kadar
1997 25 Komedi Oyuncu 5.7 1,744
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,203

Aylak Fareler
1995 23 Komedi Oyuncu 7.2 109,235

Zafer Sersemliği
1995 23 Komedi Oyuncu 5.6 3,205

Genç Ve Heyecanlı
1993 21 Komedi Oyuncu 7.7 147,006

Lezbiyen Karımı Öldürdüm, Onu Bir Et Kancasına Taktım Ve Şimdi Disney İle Üç Filmlik Bir Anlaşmam Var
1993 21 Kısa Metraj Yönetmen 4.5 619

Okul Bağları
1992 20 Dram Oyuncu 6.9 20,567
1992 News Oyuncu 4.5 279

Vampir Avcısı Buffy
1992 20 Komedi Oyuncu 5.6 37,089
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,654
1991 News Oyuncu 6.6 202

Düşler Tarlası
1989 17 Dram Oyuncu 7.5 100,006
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,235

Adalet Birliği: Bölüm 2
- Aksiyon Oyuncu    
- Dram Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
   
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,965) Black Mirror (1,990) The 100 (1,912) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,785) Swamp Thing (1,743) Big Little Lies (1,725) The Big Bang Theory (1,594) Shingeki no kyojin (1,461)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019