Giriş Kayıt
Ben Affleck

Ben Affleck (50)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Benjamin Géza Affleck-Boldt, 15 Ağustos 1972 Berkeley, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

2005 yılının Haziran ayında Jennifer Garner ile evlendi. 13 yılın ardından 2018 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

Can Dostum (1997), Kayıp Kız (2014), Operasyon: Argo (2012), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Benjamin Géza Affleck-Boldt
Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1972
Doğum Yeri: Berkeley, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Affleck
Burcu: Aslan
Boyu: 1.89 m
8.6 (181 Oy)
  • Currently 172/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    
2022 50 Dram Oyuncu 5.4 48,019
2022 50 Komedi Oyuncu 7.4 2,019

Son Düello
2021 49 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.4 159,816
2021 49 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
8.0 379,819
2021 49 Dram Oyuncu 6.7 29,445
2020 48 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.7 47,914
2020 48 Suç Oyuncu 4.3 15,863
2019 47 Aksiyon Oyuncu 5.6 26,583
2019 Suç Yapımcı 7.6 14,275
2019 47 Aksiyon Oyuncu 6.4 131,739

Justice League: Adalet Birliği
2017 45 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.1 457,053
2017 45 Belgesel Yapımcı 8.1 361
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,004

Gecenin Kanunu
2016 44 Suç Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.4 57,987
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.2 5,374

Hesaplaşma
2016 44 Aksiyon Oyuncu 7.3 299,922

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 691,225

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 44 Aksiyon Oyuncu 6.4 704,394

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 44 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 560
2015 Komedi Yapımcı 3.9 1,836
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,796

Kayıp Kız
2014 42 Suç Oyuncu 8.1 991,453
2014 42 Belgesel 8.2 11,730
2014 42 Belgesel Oyuncu 7.1 1,491
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,379
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 919

Büyük Kumar
2013 41 Suç Oyuncu 5.6 64,357
2013 41 Belgesel Oyuncu 7.9 119
2013 41 Oyuncu 7.2 3,263

Aşkın İzleri
2012 40 Dram Oyuncu 5.8 29,236

Operasyon: Argo
2012 40 Dram Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
7.7 618,797
2012 Komedi 6.9 154

Hırsızlar Şehri
2010 38 Suç Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.5 395,819
2010 38 Dram Oyuncu 6.7 46,247
2009 37 Komedi Oyuncu 6.1 48,913

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 37 Komedi Oyuncu 6.4 175,819

Devlet Oyunları
2009 37 Suç Oyuncu 7.1 154,389
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,507

Haberci
2009 37 Dram 7.1 35,730
2008 36 Dram 6.4 3,282

Kızımı Kurtarın
2007 35 Suç Senarist
Yönetmen
7.6 276,267
2007 Kısa Metraj 6.9 73
2007 Oyuncu 7.1 1,523
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,361
2006 Belgesel
Oyuncu
7.7 356

Tehlikeli Aslar
2006 34 Aksiyon Oyuncu 6.6 147,085

Hollywood Ülkesi
2006 34 Biyografi Oyuncu 6.5 34,873

Şehrin Adamı
2006 34 Komedi Oyuncu 5.5 8,069

Tezgahtarlar II
2006 34 Komedi Oyuncu 7.3 137,237
2005 33 Aksiyon Yapımcı 6.2 32,512
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412
2004 32 Komedi Oyuncu 5.4 25,956
2004 32 Belgesel Oyuncu 7.5 130,313

Babasının Kızı
2004 32 Komedi Oyuncu 6.2 67,236
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447

Hesaplaşma
2003 31 Aksiyon Oyuncu 6.3 109,947
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,205

Hayal Savaşları
2003 31 Dram Yapımcı 6.0 4,459
2003 31 Komedi Oyuncu 2.6 49,392

Korkusuz
2003 31 Aksiyon Oyuncu 5.3 222,287
2003 31 Oyuncu 6.5 1,044
2003 Komedi Oyuncu 7.4 13,795
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,692

Çarpışma
2002 30 Dram Oyuncu 6.5 72,610

En Büyük Korku
2002 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 118,839

Davetsiz Misafir
2002 30 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.4 4,855
2002 30 Dram Yapımcı 6.5 2,851

Babalar Takımı
2001 29 Komedi Oyuncu 5.6 2,447

Sessiz Ve Derinden
2001 29 Komedi Oyuncu 6.8 156,797
2001 29 Aksiyon Oyuncu 6.2 336,703
2001 29 Aile Oyuncu 6.5 894

Kazan Dairesi
2000 28 Gerilim Oyuncu 7.0 54,198

Bir Şans Daha
2000 28 Dram Oyuncu 5.8 21,150

Joseph Rüyalar Kralı
2000 Animasyon Oyuncu 6.4 13,371

Soygun
2000 28 Aksiyon Oyuncu 5.8 40,871

Fırtınalı Aşk
1999 27 Komedi Oyuncu 5.5 34,773
1999 27 Macera Oyuncu
7.3 220,545

200 Sigara
1999 27 Komedi Oyuncu 5.9 15,823

Aşık Shakespeare
1998 26 Komedi Oyuncu 7.1 227,191
1998 26 Aksiyon Oyuncu 6.7 430,869
1998 News Oyuncu 3.1 2,269

Hayaletler
1998 26 Korku Oyuncu 5.4 21,391

Can Dostum
1997 25 Dram Oyuncu
Senarist
8.3 981,311
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,459

Amy'nin İzinde
1997 25 Komedi Oyuncu 7.2 139,755

Sonuna Kadar
1997 25 Komedi Oyuncu 5.7 2,012
1996 News Oyuncu 3.3 4,218
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,458
1996 News Oyuncu 3.2 866

Aylak Fareler
1995 23 Komedi Oyuncu 7.0 124,499

Zafer Sersemliği
1995 23 Komedi Oyuncu 5.6 3,613
1994 News Oyuncu 3.2 907

Genç Ve Heyecanlı
1993 21 Komedi Oyuncu 7.6 187,064

Lezbiyen Karımı Öldürdüm, Onu Bir Et Kancasına Taktım Ve Şimdi Disney İle Üç Filmlik Bir Anlaşmam Var
1993 21 Kısa Metraj Yönetmen 4.1 775

Okul Bağları
1992 20 Dram Oyuncu 6.9 25,530
1992 News Oyuncu 4.3 380

Vampir Avcısı Buffy
1992 20 Komedi Oyuncu 5.6 46,143
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688
1991 News Oyuncu 6.9 312

Düşler Tarlası
1989 17 Dram Oyuncu 7.5 121,258
1981 News Oyuncu 3.5 2,552
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,750
1952 News Oyuncu 4.6 2,261
- Dram Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
   
- Suç Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
   
- Aksiyon Oyuncu    
- Aksiyon Oyuncu    
- Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023