Giriş Kayıt
Bruce Willis

Bruce Willis (67)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Walter Bruce Willis, 19 Mart 1955 Idar-Oberstein, Batı Almanya doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1987 yılının Kasım ayında Demi Moore ile evlendi. 13 yılın ardından 2000 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.2009 yılının Mart ayında Emma Heming Willis ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Altıncı His (1999), Zor Ölüm (1988), 12 Maymun (1995), Tetikçiler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Walter Bruce Willis
Doğum Tarihi: 19 Mart 1955
Doğum Yeri: Idar-Oberstein, Batı Almanya
Diğer Bir İsmi: W.B. Willis
Takma İsmi: Bruno
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
9.1 (237 Oy)
  • Currently 182.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (47)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 67 Aksiyon Oyuncu    
2022 67 Aksiyon Oyuncu 5.2 127
2022 67 Aksiyon Oyuncu 3.8 20
2022 67 Aksiyon Oyuncu 5.2 7

Son Çıkmaz
2022 67 Aksiyon Oyuncu 4.7 2,828
2022 67 Aksiyon Oyuncu 4.3 117
2022 67 Aksiyon Oyuncu 2.9 349
2022 67 Aksiyon Oyuncu 5.5 38
2022 67 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,303
2022 67 Aksiyon Oyuncu 3.6 686
2022 67 Aksiyon Oyuncu    
2021 66 Aksiyon Oyuncu 4.0 393
2021 66 Aksiyon Oyuncu 3.4 4,027
2021 66 Aksiyon Oyuncu 5.2 31
2021 66 Aksiyon Oyuncu 4.1 921
2021 66 Aksiyon Oyuncu 3.7 88
2021 66 Aksiyon Oyuncu 4.3 2,635
2021 66 Macera Oyuncu 2.5 1,931
2021 66 Suç Oyuncu    
2020 65 Aksiyon Oyuncu 3.0 18,385
2020 65 Aksiyon Oyuncu 4.2 4,827
2020 65 Aksiyon Oyuncu 4.8 6,884

Öksüz Brooklyn
2019 64 Suç Oyuncu 6.8 58,029
2019 64 Aksiyon Oyuncu 4.1 13,357
2019 64 Aksiyon Oyuncu 3.6 3,687
2019 64 Komedi Oyuncu 6.1 33,196

Lego Filmi 2
2019 64 Animasyon Oyuncu 6.6 67,526
2019 64 Dram Oyuncu 6.6 244,304
2018 Komedi Oyuncu 7.7 1,234
2018 63 Aksiyon Oyuncu 3.2 4,482

Çatışma
2018 63 Aksiyon Oyuncu 4.3 7,679
2018 63 Komedi Oyuncu 6.6 1,753
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 1,309

Öldürme Arzusu
2018 63 Aksiyon Oyuncu 6.3 72,794
2018 63 Aksiyon Oyuncu 5.3 12,532

Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 62 Aksiyon Oyuncu 5.3 19,823

İlk Kurşun
2017 62 Aksiyon Oyuncu 5.0 11,835

Parçalanmış
2016 61 Korku Oyuncu 7.3 497,899
2016 61 Aksiyon Oyuncu 5.5 22,727

Özel Kargo
2016 61 Aksiyon Oyuncu 4.6 9,502

Kurtarıcı
2015 60 Gerilim Oyuncu 4.1 11,474
2015 60 Komedi Oyuncu 5.5 12,306
2015 60 Aksiyon Oyuncu 4.2 16,584

Prens
2014 59 Aksiyon Oyuncu 4.6 18,647

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 59 Suç Oyuncu 6.5 163,057
2014 59 Belgesel Oyuncu 7.4 676
2013 58 Aksiyon Oyuncu 6.6 172,366

G.I. Joe: Misilleme
2013 58 Aksiyon Oyuncu 5.7 182,345

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 58 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.2 208,098
2013 58 Aksiyon Oyuncu 3.9 199

Tetikçiler
2012 57 Aksiyon Oyuncu 7.4 576,904

Bahse Var Mısın?
2012 57 Komedi Oyuncu 4.8 11,756
2012 57 Aksiyon Oyuncu 5.6 26,819

Cehennem Melekleri 2
2012 57 Aksiyon Oyuncu 6.6 308,636

Yükselen Ay Krallığı
2012 57 Macera Oyuncu 7.8 350,969

Gizli Hedef
2012 57 Aksiyon Oyuncu 4.9 37,869
2011 56 Belgesel Oyuncu 7.2 124
2011 56 Aksiyon Oyuncu 4.6 17,418

Violet ve Daisy
2011 56 Aksiyon 6.0 12,830
2011 Belgesel Oyuncu 6.8 422
2011 56 Aksiyon Oyuncu 4.4 21,345
2011 56 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 1,090

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 55 Aksiyon Oyuncu 7.0 310,262
2010 55 Komedi Oyuncu 6.2 22,893

Cehennem Melekleri
2010 55 Aksiyon Oyuncu 6.4 347,031
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 4,896
2010 55 Aksiyon Oyuncu 5.5 88,582

Suretler
2009 54 Aksiyon Oyuncu 6.3 175,926
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,446
2008 53 Belgesel Oyuncu 7.1 11,873

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 53 Komedi Oyuncu 5.6 27,729

Lise Ateşi
2008 53 Komedi Oyuncu 6.2 16,041

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Oyuncu 8.4 8,799

Dehşet Gezegeni
2007 52 Aksiyon Oyuncu 7.1 212,415

Zor Ölüm 4.0
2007 52 Aksiyon Oyuncu 7.1 407,149
2007 52 Komedi Oyuncu 5.9 20,712

Kusursuz Yabancı
2007 52 Suç Oyuncu 5.7 48,597

Dehşet Gezegeni
2007 52 Aksiyon Oyuncu 7.5 185,438

Rehine
2006 51 Biyografi Oyuncu 6.9 104,128

Hayale Yolculuk
2006 51 Macera Oyuncu 6.3 22,833

Orman Çetesi
2006 51 Animasyon Oyuncu 6.7 176,522

Hamburger Cumhuriyeti
2006 51 Komedi Oyuncu 6.3 24,385
2006 51 Belgesel Oyuncu 6.5 419
2006 51 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
5.8 274

Şanslı Slevin
2006 51 Suç Oyuncu 7.7 314,490

16 Blok
2006 51 Aksiyon Oyuncu 6.6 131,472
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 408

Günah Şehri
2005 50 Suç Oyuncu 8.0 769,983
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,048

Rehine
2005 50 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.5 111,180

Ocean's 12
2004 49 Suç Oyuncu 6.5 392,045

Katil Komşum Geri Döndü
2004 49 Komedi Oyuncu 5.4 56,711

Drew ile Randevum
2004 49 Belgesel Oyuncu 6.5 4,680

Güneşin Gözyaşları
2003 48 Aksiyon Oyuncu 6.6 123,524

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 48 Aksiyon Oyuncu 4.9 128,649

Rugratlar Vahşi Doğada
2003 48 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.5 8,487
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,556
2002 47 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.8 228
2002 47 Aksiyon Yapımcı 5.4 8,020

Şeref Ve Cesaret
2002 47 Dram Oyuncu 6.3 53,486

Aksiyon Sanatı
2002 Belgesel Oyuncu 6.7 357
2002 47 Komedi Oyuncu 4.2 768
2002 47 Belgesel Oyuncu 6.2 98

Haydut
2001 46 Komedi Oyuncu 6.5 68,684

Ölümsüz
2000 45 Dram Oyuncu 7.3 419,162

İçimdeki Çocuk
2000 45 Komedi Oyuncu 6.1 42,619

Komşum Bir Katil
2000 45 Komedi Oyuncu 6.7 122,187
2000 45 Aile Oyuncu 6.6 713

İkimizin Hikayesi
1999 44 Dram Oyuncu 5.9 24,179

Altıncı His
1999 44 Dram Oyuncu 8.2 990,587

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 44 Komedi Oyuncu 4.5 8,032

Kuşatma
1998 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 73,985
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 801
1998 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 427,483

Şifre Merkür
1998 43 Aksiyon Oyuncu 6.1 74,862

Çakal
1997 42 Aksiyon Oyuncu 6.4 118,198

Beşinci Element
1997 42 Aksiyon Oyuncu 7.6 474,961
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,240

Son Adam
1996 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 58,676
1996 41 Animasyon Oyuncu 6.8 57,849
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,328
1996 News Oyuncu 3.2 853

Dört Oda
1995 40 Komedi Oyuncu 6.7 105,665

12 Maymun
1995 40 Gizem Oyuncu 8.0 618,684

Zor Ölüm 3
1995 40 Aksiyon Oyuncu 7.6 388,444

Kuzey
1994 39 Macera Oyuncu 4.5 14,180

Ucuz Roman
1994 39 Suç Oyuncu 8.9 2,042,101

Yasamin içinden
1994 39 Komedi Oyuncu 7.3 21,008
1994 News Oyuncu 3.3 901

Gecenin Rengi
1994 39 Dram Oyuncu 5.2 24,449

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 992,305

Vuruş Mesafesi
1993 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 43,508
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,334
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,859
1993 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 49,016
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,715

Oyuncu
1992 37 Komedi Oyuncu 7.5 61,416
1992 News Oyuncu 4.3 377

Ölüm Kadına Yakışır
1992 37 Komedi Oyuncu 6.6 120,929

Son Görev
1991 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 104,440
1991 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,223

Sevimli Hırsız
1991 36 Aksiyon Senarist
Oyuncu
5.7 57,096

Ölümcül Düşünceler
1991 36 Gizem Oyuncu 5.7 9,106

Şenlik Ateşi
1990 35 Komedi Oyuncu 5.6 25,333

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 35 Komedi Oyuncu 4.6 47,088

Zor Ölüm 2
1990 35 Aksiyon Oyuncu 7.1 362,752

Bak Şu Konuşana
1989 34 Komedi Oyuncu 5.9 83,210

Taşrada
1989 34 Komedi Oyuncu 5.9 2,980

Zor Ölüm
1988 33 Aksiyon Oyuncu 8.2 875,103
1988 33 Suç Oyuncu 5.7 4,304
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 1,991
1987 32 Komedi Oyuncu 5.9 23,008

Mavi Ay
1985 Komedi Oyuncu 7.6 20,972

Hüküm
1982 27 Dram Oyuncu 7.7 41,065
1981 News Oyuncu 3.5 2,515
1980 25 Gerilim Oyuncu
Çeşitli
5.9 2,079
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,198
1952 News Oyuncu 4.6 2,220
- Belgesel Oyuncu 6.8 1,364
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022