Giriş Kayıt
Bruce Willis

Bruce Willis (63)


Oyuncu, Yapımcı

Walter Bruce Willis, 19 Mart 1955 Idar-Oberstein, Batı Almanya doğumlu oyuncu, yapımcı.

1987 yılının Kasım ayında Demi Moore ile evlendi. 13 yılın ardından 2000 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.2009 yılının Mart ayında Emma Heming ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Altıncı His (1999), Zor Ölüm (1988), 12 Maymun (1995), Tetikçiler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Walter Bruce Willis
Doğum Tarihi: 19 Mart 1955
Doğum Yeri: Idar-Oberstein, Batı Almanya
Diğer Bir İsmi: W.B. Willis
Takma İsmi: Bruno
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
9.2 (206 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (40)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.2 22,521
2018 63 Aksiyon Oyuncu 3.4 1,946

Çatışma
2018 63 Aksiyon Oyuncu 4.2 3,291
2018 Komedi Oyuncu 6.5 1,057
2018 Belgesel Oyuncu 8.2 529

Öldürme Arzusu
2018 63 Aksiyon Oyuncu 6.4 43,251
2018 63 Aksiyon Oyuncu 5.2 6,723

Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 62 Aksiyon Oyuncu 5.3 13,689

İlk Kurşun
2017 62 Aksiyon Oyuncu 4.9 7,235

Parçalanmış
2016 61 Korku Oyuncu 7.3 316,912
2016 61 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,009

Özel Kargo
2016 61 Aksiyon Oyuncu 4.6 7,199

Kurtarıcı
2015 60 Gerilim Oyuncu 4.0 8,256
2015 60 Komedi Oyuncu 5.5 9,243
2015 60 Aksiyon Oyuncu 4.2 14,208

Prens
2014 59 Aksiyon Oyuncu 4.6 15,580

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 59 Suç Oyuncu 6.5 137,339
2014 59 Belgesel Oyuncu 7.4 556
2013 58 Aksiyon Oyuncu 6.6 145,922

G.I. Joe: Misilleme
2013 58 Aksiyon Oyuncu 5.8 163,874

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 58 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.3 185,595
2013 58 Aksiyon Oyuncu 3.9 199

Tetikçiler
2012 57 Aksiyon Oyuncu 7.4 491,686

Bahse Var Mısın?
2012 57 Komedi Oyuncu 4.8 10,335
2012 57 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,353

Cehennem Melekleri 2
2012 57 Aksiyon Oyuncu 6.6 273,754

Yükselen Ay Krallığı
2012 57 Macera Oyuncu 7.8 285,780

Gizli Hedef
2012 57 Aksiyon Oyuncu 4.9 32,608
2011 56 Belgesel Oyuncu 7.1 80
2011 56 Aksiyon Oyuncu 4.6 15,820

Violet ve Daisy
2011 56 Aksiyon 6.1 11,057
2011 Belgesel Oyuncu 6.9 368
2011 56 Aksiyon Oyuncu 4.4 19,553
2011 56 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 900

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 55 Aksiyon Oyuncu 7.1 267,601
2010 55 Komedi Oyuncu 6.2 18,275

Cehennem Melekleri
2010 55 Aksiyon Oyuncu 6.5 303,283
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,653
2010 55 Aksiyon Oyuncu 5.6 80,805

Suretler
2009 54 Aksiyon Oyuncu 6.3 161,943
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,512
2008 53 Belgesel Oyuncu 7.2 10,410

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 53 Komedi Oyuncu 5.7 25,264

Lise Ateşi
2008 53 Komedi Oyuncu 6.3 14,952

Dehşet Gezegeni
2007 52 Aksiyon Oyuncu 7.1 185,734

Zor Ölüm 4.0
2007 52 Aksiyon Oyuncu 7.1 366,999
2007 52 Komedi Oyuncu 5.9 17,868

Kusursuz Yabancı
2007 52 Suç Oyuncu 5.7 41,856

Deh
2007 52 Aksiyon Oyuncu 7.6 167,979

Rehine
2006 51 Biyografi Oyuncu 6.9 94,314

Hayale Yolculuk
2006 51 Macera Oyuncu 6.3 21,197

Orman Çetesi
2006 51 Animasyon Oyuncu 6.7 144,722

Hamburger Cumhuriyeti
2006 51 Komedi Oyuncu 6.3 22,414
2006 51 Belgesel Oyuncu 6.4 352
2006 51 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
5.9 249

Şanslı Slevin
2006 51 Suç Oyuncu 7.8 285,731

16 Blok
2006 51 Aksiyon Oyuncu 6.6 120,624
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247

Günah Şehri
2005 50 Suç Oyuncu 8.0 709,150
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,896

Rehine
2005 50 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.6 101,308

Ocean's 12
2004 49 Suç Oyuncu 6.5 325,878

Katil Komşum Geri Döndü
2004 49 Komedi Oyuncu 5.5 50,550

Drew ile Randevum
2004 49 Belgesel Oyuncu 6.5 4,433

Güneşin Gözyaşları
2003 48 Aksiyon Oyuncu 6.6 104,995

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 48 Aksiyon Oyuncu 4.9 111,092

Rugratlar Vahşi Doğada
2003 48 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.6 6,827
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,880
2002 47 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.0 172
2002 47 Aksiyon Yapımcı 5.4 6,085

Şeref Ve Cesaret
2002 47 Dram Oyuncu 6.3 47,920

Aksiyon Sanatı
2002 Belgesel Oyuncu 6.5 303
2002 47 Komedi Oyuncu 4.4 638
2002 47 Belgesel Oyuncu 6.0 74

Haydut
2001 46 Komedi Oyuncu 6.5 61,779

Ölümsüz
2000 45 Dram Oyuncu 7.3 322,770

İçimdeki Çocuk
2000 45 Komedi Oyuncu 6.1 37,674

Komşum Bir Katil
2000 45 Komedi Oyuncu 6.7 100,938
2000 45 Aile Oyuncu 6.0 591

İkimizin Hikayesi
1999 44 Dram Oyuncu 5.9 20,046

Altıncı His
1999 44 Dram Oyuncu 8.1 827,432

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 44 Komedi Oyuncu 4.6 7,293

Kuşatma
1998 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 63,928
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 674
1998 Aksiyon Oyuncu 7.6 10,648
1998 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 363,638

Şifre Merkür
1998 43 Aksiyon Oyuncu 6.1 61,659

Çakal
1997 42 Aksiyon Oyuncu 6.4 98,061

Beşinci Element
1997 42 Aksiyon Oyuncu 7.7 394,663
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,653

Son Adam
1996 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 49,454
1996 41 Animasyon Oyuncu 6.8 47,678
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,303

Dört Oda
1995 40 Komedi Oyuncu 6.8 88,862

12 Maymun
1995 40 Gizem Oyuncu 8.0 532,646

Zor Ölüm 3
1995 40 Aksiyon Oyuncu 7.6 335,732

Kuzey
1994 39 Macera Oyuncu 4.4 12,393

Ucuz Roman
1994 39 Suç Oyuncu 8.9 1,596,061

Yasamin içinden
1994 39 Komedi Oyuncu 7.4 16,637

Gecenin Rengi
1994 39 Dram Oyuncu 5.1 20,917

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 641,591

Vuruş Mesafesi
1993 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 37,375
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,816
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,788
1993 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 41,238
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,548

Oyuncu
1992 37 Komedi Oyuncu 7.6 48,559
1992 News Oyuncu 4.5 278

Ölüm Kadına Yakışır
1992 37 Komedi Oyuncu 6.5 92,441

Son Görev
1991 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 85,024
1991 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 10,584

Sevimli Hırsız
1991 36 Aksiyon Senarist
Oyuncu
5.8 48,044

Ölümcül Düşünceler
1991 36 Gizem Oyuncu 5.7 7,638

Şenlik Ateşi
1990 35 Komedi Oyuncu 5.5 19,917

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 35 Komedi Oyuncu 4.5 41,182

Zor Ölüm 2
1990 35 Aksiyon Oyuncu 7.1 307,861

Bak Şu Konuşana
1989 34 Komedi Oyuncu 5.8 71,524

Taşrada
1989 34 Komedi Oyuncu 5.9 2,525

Zor Ölüm
1988 33 Aksiyon Oyuncu 8.2 706,115
1988 33 Suç Oyuncu 5.7 3,544
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,428
1987 32 Komedi Oyuncu 5.9 18,901

Mavi Ay
1985 Komedi Oyuncu 7.6 15,965

Hüküm
1982 27 Dram Oyuncu 7.8 31,545
1980 25 Gerilim Oyuncu
Çeşitli
5.8 1,526
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,402
- Belgesel Oyuncu 6.8 1,096
Dizi Altyazıları
Vikings (12,289) The Punisher (5,773) True Detective (4,720) Supernatural (3,281) The Big Bang Theory (3,278) Luther (2,546) Gotham (2,345) The Blacklist (1,854) Star Trek: Discovery (1,730) Project Blue Book (1,663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019