Giriş Kayıt
Robin Williams

Robin Williams (63)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Robin McLaurin Williams, 21 Temmuz 1951 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1978 yılının Haziran ayında Valerie Velardi ile evlendi. 10 yılın ardından 1988 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1989 yılının Nisan ayında Marsha Garces Williams ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.2011 yılının Ekim ayında Susan Schneider ile evlendi. 3 yılın ardından 2014 yılının Ağustos ayında boşandılar.

Can Dostum (1997), Ölü Ozanlar Derneği (1989), Jumanji (1995), Müthiş Dadı (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Robin Williams, 11 Ağustos 2014 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Robin McLaurin Williams
Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1951
Ölüm Tarihi: 11 Ağustos 2014
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Marty Fromage | Sudy Nim | Ray D. Tutto | Robin Wi
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.7 m
9.6 (167 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (58)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Oyuncu 8.0 3,316
2017 Oyuncu 8.0 10
2017 Komedi Oyuncu 6.9 1,622
2016 Belgesel 8.7 16
2016 Belgesel Oyuncu 7.6 164
2015 Komedi Oyuncu 6.0 32,233
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,492
2015 Komedi 7.9 4,637

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 63 Macera Oyuncu
6.2 86,417
2014 63 Komedi Oyuncu 5.1 5,038
2014 63 Belgesel Oyuncu 7.3 26
2014 Oyuncu 6.4 394
2014 63 Komedi 7.7 1,898

Asabi Adam
2014 63 Komedi Oyuncu 5.7 19,132
2014 63 Belgesel Oyuncu 7.5 2,291
2014 63 Dram Oyuncu
5.8 7,231
2014 63 Belgesel    

Başkanların Uşağı
2013 62 Biyografi Oyuncu 7.2 99,855
2013 Komedi Oyuncu 7.1 11,391

Aşkın Yüzü
2013 62 Dram Oyuncu 6.2 4,479
2013 Oyuncu 6.9 325

Büyük Düğün
2013 62 Komedi Oyuncu 5.6 43,054
2013 62 Belgesel Oyuncu 7.3 1,227
2012 61 Belgesel Oyuncu 8.0 136

Neşeli Ayaklar 2
2011 60 Animasyon Oyuncu 5.9 37,028
2011 Müzik Oyuncu 7.9 91
2010 Belgesel Oyuncu 7.8 318
2010 59 Belgesel Oyuncu 7.6 3,230
2010 Oyuncu 6.8 1,642
2010 59 Belgesel Oyuncu 7.7 1,292
2010 Komedi Oyuncu 8.1 6,791

İki Babalık
2009 58 Komedi Oyuncu 5.4 33,801
2009 Belgesel Senarist
Oyuncu
7.8 2,852
2009 58 Belgesel Oyuncu 7.7 2,048
2009 58 Belgesel Oyuncu
7.3 458

Müzede Bir Gece 2
2009 58 Macera Oyuncu 5.9 153,202

Büyük Baba
2009 58 Komedi Oyuncu 6.9 34,865

Terapist
2009 58 Komedi Oyuncu 6.7 17,463

Kalbini Dinle
2007 56 Dram Oyuncu 7.5 97,079

Çık Aramızdan
2007 56 Komedi Oyuncu 5.3 35,468
2007 56 Komedi Oyuncu 6.2 144
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,971

Neşeli Ayaklar
2006 55 Animasyon Oyuncu 6.5 152,071

Küçük Kahraman
2006 55 Animasyon Oyuncu 5.8 7,041

Yılın Başkanı
2006 55 Komedi Oyuncu 6.2 29,861

Müzede Bir Gece
2006 55 Macera Oyuncu 6.4 274,395
2006 55 Belgesel Oyuncu 7.8 20

Gecenin Sesi
2006 55 Suç Oyuncu 5.9 13,796
2006 55 Macera Oyuncu 5.5 51,372

Seks İtirafları
2006 55 Komedi 5.9 2,934

Arapsaçı
2005 54 Komedi Oyuncu 6.4 13,194
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 243

Robotlar
2005 54 Animasyon Oyuncu 6.3 118,152
2005 54 Müzik Oyuncu 6.1 1,063
2005 54 Belgesel Oyuncu 6.4 15,514
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,643

Can Dostları
2004 53 Komedi Oyuncu 7.0 8,209

Son Kurgu
2004 53 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 29,002
2004 53 Komedi Oyuncu 7.4 222

Yeni Yıl
2004 53 Dram Oyuncu 6.2 8,031
2004 53 Komedi Oyuncu    
2004 53 Müzik Oyuncu 6.3 1,152
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,889
2003 52 Oyuncu 6.3 925
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,924
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,552
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 272

Baskı
2002 51 Dram Oyuncu 6.8 105,967

Uykusuz
2002 51 Gizem Oyuncu 7.2 247,071
2002 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.5 5,194
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 20,269

Smoochy'ye Ölüm
2002 51 Komedi Oyuncu 6.4 36,674

Yapay Zeka
2001 50 Macera Oyuncu 7.1 267,924
2000 49 Aile Oyuncu 6.0 589

Robot Adam
1999 48 Dram Oyuncu 6.9 99,402

Jakob'un Yalanları
1999 48 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.5 13,875

Aşkın Gücü
1998 47 Dram Oyuncu 7.0 93,027
1998 47 Biyografi Oyuncu 6.7 91,431

Yaramaz Harry
1997 46 Komedi Oyuncu 7.4 39,064

Can Dostum
1997 46 Dram Oyuncu 8.3 733,006

Dalgın Profesör
1997 46 Komedi Oyuncu 5.2 75,171

Sürpriz Babalar
1997 46 Komedi Oyuncu 5.1 13,420
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,526
1996 45 Dram Oyuncu 7.8 33,406
1996 45 Komedi Oyuncu 5.8 51,324

Kuş Kafesi
1996 45 Komedi Oyuncu 7.0 70,044
1996 45 Dram Oyuncu 5.8 2,057
1996 45 Animasyon Oyuncu 6.4 28,317
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,700
1995 44 Aksiyon Oyuncu 6.9 258,180

Dokuz Ay
1995 44 Komedi Oyuncu 5.5 32,588
1995 44 Komedi Oyuncu 6.5 24,678
1995 44 Komedi Oyuncu    

İnsan Olmak
1994 43 Komedi Oyuncu 5.4 3,553

Müthiş Dadı
1993 42 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.0 211,125
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,595
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,645
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,473
1992 41 Komedi Oyuncu
   

Oyuncaklar
1992 41 Komedi Oyuncu 5.0 28,638

Alaaddin
1992 41 Animasyon Oyuncu 8.0 306,112
1992 News Oyuncu 4.5 272
1992 Komedi Oyuncu 8.3 6,712
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,452
1992 41 Animasyon Oyuncu 6.5 23,873
1992 41 Komedi Oyuncu    

Kanca
1991 40 Macera Oyuncu 6.7 206,793

Balıkçı Kral
1991 40 Komedi Oyuncu 7.6 71,320
1991 40 Komedi Oyuncu 5.6 4,155

Yeniden Ölmek
1991 40 Gizem Oyuncu 7.0 23,757
1991 40 Komedi Oyuncu    

Uyanışlar
1990 39 Biyografi Oyuncu 7.8 107,739
1990 39 Komedi Oyuncu 5.6 11,969

Ölü Ozanlar Derneği
1989 38 Komedi Oyuncu 8.1 346,872

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 37 Macera Oyuncu 7.2 45,991
1988 37 Aksiyon 5.0 1,112

Günaydın Vietnam
1987 36 Biyografi Oyuncu 7.3 112,852

Soğuk Çelik
1987 36 Aksiyon 4.6 625
1987 36 Belgesel Oyuncu 7.9 1,614
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,408
1986 35 Dram Oyuncu 6.1 1,096

Cennet Kulübü
1986 35 Komedi Oyuncu 4.9 5,263

Gençlik Sevdası
1986 35 Komedi Oyuncu 6.0 5,846
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,267

İltica Planı
1984 33 Komedi Oyuncu 6.5 9,779
1983 32 Komedi Oyuncu 5.8 4,015

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 31 Komedi Oyuncu 7.2 22,842

Temel Reis
1980 29 Macera Oyuncu 5.2 26,202
1978 Komedi Oyuncu 7.2 8,036
1978 Komedi Oyuncu 5.5 15

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,067
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,830
1974 Komedi Oyuncu 7.5 13,615
1971 Biyografi Oyuncu 7.7 475

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 10,118
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,656
- Belgesel Oyuncu    
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018