Giriş Kayıt
Robin Williams

Robin Williams (63)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Robin McLaurin Williams, 21 Temmuz 1951 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1978 yılının Haziran ayında Valerie Velardi ile evlendi. 10 yılın ardından 1988 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1989 yılının Nisan ayında Marsha Garces Williams ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.2011 yılının Ekim ayında Susan Schneider ile evlendi. 3 yılın ardından 2014 yılının Ağustos ayında boşandılar.

Can Dostum (1997), Ölü Ozanlar Derneği (1989), Jumanji (1995), Müthiş Dadı (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Robin Williams, 11 Ağustos 2014 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Robin McLaurin Williams
Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1951
Ölüm Tarihi: 11 Ağustos 2014
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Marty Fromage | Sudy Nim | Ray D. Tutto | Robin Wi
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.7 m
9.6 (167 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (58)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Oyuncu 8.0 3,844
2017 Oyuncu 8.0 10
2017 Komedi Oyuncu 6.9 1,637
2016 Belgesel 8.7 17
2016 Belgesel Oyuncu 7.6 168
2015 Komedi Oyuncu 6.0 33,026
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,514
2015 Komedi 7.8 4,765

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 63 Macera Oyuncu
6.2 87,990
2014 63 Komedi Oyuncu 5.1 5,172
2014 63 Belgesel Oyuncu 7.4 28
2014 Oyuncu 6.4 394
2014 63 Komedi 7.7 1,938

Asabi Adam
2014 63 Komedi Oyuncu 5.7 19,300
2014 63 Belgesel Oyuncu 7.5 2,334
2014 63 Dram Oyuncu
5.8 7,288
2014 63 Belgesel 6.3 1,015

Başkanların Uşağı
2013 62 Biyografi Oyuncu 7.2 100,452
2013 Komedi Oyuncu 7.1 11,462

Aşkın Yüzü
2013 62 Dram Oyuncu 6.2 4,557
2013 Oyuncu 6.9 327

Büyük Düğün
2013 62 Komedi Oyuncu 5.6 43,364
2013 62 Belgesel Oyuncu 7.3 1,241
2012 61 Belgesel Oyuncu 8.1 137

Neşeli Ayaklar 2
2011 60 Animasyon Oyuncu 5.9 37,353
2011 Müzik Oyuncu 7.9 91
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 378
2010 59 Belgesel Oyuncu 7.6 3,248
2010 Oyuncu 6.8 1,645
2010 59 Belgesel Oyuncu 7.7 1,304
2010 Komedi Oyuncu 8.0 6,902

İki Babalık
2009 58 Komedi Oyuncu 5.4 34,016
2009 Belgesel Senarist
Oyuncu
7.8 2,885
2009 58 Belgesel Oyuncu 7.7 2,064
2009 58 Belgesel Oyuncu
7.3 461

Müzede Bir Gece 2
2009 58 Macera Oyuncu 6.0 155,046

Büyük Baba
2009 58 Komedi Oyuncu 6.9 35,056

Terapist
2009 58 Komedi Oyuncu 6.7 17,572

Kalbini Dinle
2007 56 Dram Oyuncu 7.5 97,574

Çık Aramızdan
2007 56 Komedi Oyuncu 5.3 35,642
2007 56 Komedi Oyuncu 6.2 145
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,149

Neşeli Ayaklar
2006 55 Animasyon Oyuncu 6.5 153,214

Küçük Kahraman
2006 55 Animasyon Oyuncu 5.8 7,136

Yılın Başkanı
2006 55 Komedi Oyuncu 6.2 30,026

Müzede Bir Gece
2006 55 Macera Oyuncu 6.4 277,523
2006 55 Belgesel Oyuncu 7.8 20

Gecenin Sesi
2006 55 Suç Oyuncu 5.9 13,910
2006 55 Macera Oyuncu 5.5 51,688

Seks İtirafları
2006 55 Komedi 5.9 2,961

Arapsaçı
2005 54 Komedi Oyuncu 6.4 13,271
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247

Robotlar
2005 54 Animasyon Oyuncu 6.3 119,049
2005 54 Müzik Oyuncu 6.1 1,071
2005 54 Belgesel Oyuncu 6.4 15,564
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,723

Can Dostları
2004 53 Komedi Oyuncu 7.0 8,279

Son Kurgu
2004 53 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 29,165
2004 53 Komedi Oyuncu 7.5 230

Yeni Yıl
2004 53 Dram Oyuncu 6.3 8,116
2004 53 Komedi Oyuncu 6.0 384
2004 53 Müzik Oyuncu 6.3 1,156
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,089
2003 52 Oyuncu 6.3 927
2003 Komedi Oyuncu 7.5 11,098
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,764
2003 Belgesel Oyuncu 5.6 341

Baskı
2002 51 Dram Oyuncu 6.8 106,452

Uykusuz
2002 51 Gizem Oyuncu 7.2 248,571
2002 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.5 5,400
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 20,306

Smoochy'ye Ölüm
2002 51 Komedi Oyuncu 6.4 36,846

Yapay Zeka
2001 50 Macera Oyuncu 7.1 269,459
2000 49 Aile Oyuncu 6.0 589

Robot Adam
1999 48 Dram Oyuncu 6.9 100,043

Jakob'un Yalanları
1999 48 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.5 13,953

Aşkın Gücü
1998 47 Dram Oyuncu 7.0 93,643
1998 47 Biyografi Oyuncu 6.7 92,289

Yaramaz Harry
1997 46 Komedi Oyuncu 7.4 39,286

Can Dostum
1997 46 Dram Oyuncu 8.3 741,175

Dalgın Profesör
1997 46 Komedi Oyuncu 5.2 75,831

Sürpriz Babalar
1997 46 Komedi Oyuncu 5.2 13,531
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,610
1996 45 Dram Oyuncu 7.8 33,577
1996 45 Komedi Oyuncu 5.8 51,616

Kuş Kafesi
1996 45 Komedi Oyuncu 7.0 70,757
1996 45 Dram Oyuncu 5.8 2,083
1996 45 Animasyon Oyuncu 6.4 28,649
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,074
1995 44 Aksiyon Oyuncu 6.9 260,636

Dokuz Ay
1995 44 Komedi Oyuncu 5.5 32,797
1995 44 Komedi Oyuncu 6.5 24,879
1995 44 Komedi Oyuncu 7.1 48

İnsan Olmak
1994 43 Komedi Oyuncu 5.4 3,586

Müthiş Dadı
1993 42 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.0 213,069
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,753
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,743
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,525
1992 41 Komedi Oyuncu
6.3 465

Oyuncaklar
1992 41 Komedi Oyuncu 5.0 28,787

Alaaddin
1992 41 Animasyon Oyuncu 8.0 309,040
1992 News Oyuncu 4.5 275
1992 Komedi Oyuncu 8.3 6,775
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,515
1992 41 Animasyon Oyuncu 6.5 24,054
1992 41 Komedi Oyuncu 6.8 72

Kanca
1991 40 Macera Oyuncu 6.7 208,350

Balıkçı Kral
1991 40 Komedi Oyuncu 7.6 71,851
1991 40 Komedi Oyuncu 5.6 4,211

Yeniden Ölmek
1991 40 Gizem Oyuncu 7.0 23,903
1991 40 Komedi Oyuncu 6.3 53

Uyanışlar
1990 39 Biyografi Oyuncu 7.8 108,772
1990 39 Komedi Oyuncu 5.6 12,070

Ölü Ozanlar Derneği
1989 38 Komedi Oyuncu 8.1 352,459

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 37 Macera Oyuncu 7.2 46,374
1988 37 Aksiyon 5.0 1,139

Günaydın Vietnam
1987 36 Biyografi Oyuncu 7.3 113,700

Soğuk Çelik
1987 36 Aksiyon 4.6 629
1987 36 Belgesel Oyuncu 7.9 1,622
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,421
1986 35 Dram Oyuncu 6.2 1,108

Cennet Kulübü
1986 35 Komedi Oyuncu 4.9 5,325

Gençlik Sevdası
1986 35 Komedi Oyuncu 6.0 5,910
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,286

İltica Planı
1984 33 Komedi Oyuncu 6.5 9,880
1983 32 Komedi Oyuncu 5.8 4,095

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 31 Komedi Oyuncu 7.2 23,013

Temel Reis
1980 29 Macera Oyuncu 5.2 26,391
1978 Komedi Oyuncu 7.2 8,182
1978 Komedi Oyuncu 5.8 16

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,102
1976 Belgesel Oyuncu 7.8 45
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,180
1974 Komedi Oyuncu 7.5 13,780
1971 Biyografi Oyuncu 7.7 480

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 10,276
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,709
- Belgesel Oyuncu 6.8 1,087
Film Altyazıları
Roma (5,201) The House with a Clock in Its Walls (4,340) Venom (3,604) First Man (2,580) A Simple Favor (2,095) Bird Box (2,071) Backtrace (1,464) Lukas (1,445) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,346) The Predator (1,115)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,972) Vikings (3,128) The Flash (2,140) Arrow (1,948) The Protector (1,060) La Casa de Papel (1,047) Friends (1,025) Outlander (1,001) The Big Bang Theory (869) Black Mirror (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018