Giriş Kayıt
Will Smith

Will Smith (50)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Willard Carroll Smith Jr., 25 Eylül 1968 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1992 yılının Mayıs ayında Sheree Fletcher ile evlendi. 3 yılın ardından 1995 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1997 yılının Aralık ayında Jada Pinkett Smith ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Ben Efsaneyim (2007), Kurtuluş Günü (1996), Siyah Giyen Adamlar (1997), Ben, Robot (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Willard Carroll Smith Jr.
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1968
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: The Fresh Prince | DJ Jazzy Jeff and The Fresh Pri
Takma İsmi: Mr. July
Burcu: Terazi
Boyu: 1.88 m
9.6 (280 Oy)
  • Currently 191.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Animasyon Oyuncu    
2018 50 Belgesel Oyuncu    
2018 50 Dram Yapımcı 7.4 33,204
2018 Aksiyon Yapımcı 9.0 22,642
2018 Belgesel Oyuncu 8.1 370

Sıra Dışı Bir Kaya
2018 Belgesel Oyuncu 8.8 1,379
2017 49 Aksiyon Oyuncu 6.4 134,818
2017 Komedi Oyuncu    

Gizli Güzellik
2016 48 Dram Oyuncu 6.8 71,645

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 48 Aksiyon Oyuncu 6.1 493,233

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 48 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 13
2016 48 Oyuncu 7.0 302

Fokus
2015 47 Komedi Oyuncu 6.6 183,934

Doğruyu Söyle
2015 47 Biyografi Oyuncu 7.1 73,434
2014 46 Komedi Yapımcı 5.3 30,039
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279

Kış Masalı
2014 46 Dram Oyuncu 6.2 47,590
2014 Komedi Oyuncu 7.5 13,100

Çılgın Haber Ekibi
2013 45 Komedi Oyuncu 6.3 149,965
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,137

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 45 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.8 176,671
2013 45 Oyuncu 7.4 2,670
2012 44 Belgesel Yapımcı 6.9 451

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 44 Aksiyon Oyuncu 6.8 296,106
2012 Müzik Oyuncu 7.3 176

İyi Olan Kazansın
2012 44 Aksiyon Yapımcı 6.3 163,156
2010 42 Belgesel Oyuncu 6.2 118

Karateci Çocuk
2010 42 Aksiyon Yapımcı 6.2 140,536
2009 41 Komedi 5.4 596
2009 41 Belgesel Oyuncu 7.9 572
2009 Oyuncu 8.0 2,084

Yedi Yaşam
2008 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.6 260,269

Gözcü
2008 40 Suç Yapımcı 6.1 44,746
2008 40 Dram Yapımcı 5.2 1,576

Hayatın Getirdikleri
2008 40 Dram Yapımcı 7.3 22,021
2008 40 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.4 395,756

Ben Efsaneyim
2007 39 Dram Oyuncu 7.2 611,316
2007 Oyuncu 7.3 1,301
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,896

Umudunu Kaybetme
2006 38 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
8.0 389,960
2006 Belgesel Oyuncu 7.8 8
2006 38 Komedi Yapımcı 6.0 10,054
2006 38 Müzik Oyuncu 6.7 1,001
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 37 Belgesel Oyuncu 7.5 824

Aşk Doktoru
2005 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.6 270,108

Sevgiyi Ararken
2004 36 Komedi Yapımcı 7.5 7,854

Köpekbalığı Hikayesi
2004 36 Animasyon Oyuncu 6.0 149,106
2004 36 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962

Ben, Robot
2004 36 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.1 446,440
2004 Animasyon Oyuncu 3.2 122
2004 36 Komedi Yapımcı 5.8 538

Babasının Kızı
2004 36 Komedi Oyuncu 6.2 58,949
2004 36 Müzik Oyuncu 6.4 1,123

Takıldım Sana
2003 35 Komedi 5.8 47,888
2003 Aksiyon Yapımcı 4.3 665

Çılgın İkili 2
2003 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 199,273
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,802
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,466

Tupac: Diriliş
2003 35 Belgesel Oyuncu 8.0 7,757
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.1 1,126

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 298,549

Show Time (0)
2002 34 Aksiyon Yapımcı 5.5 55,628
2002 34 Aile Oyuncu 5.6 969
2001 33 Biyografi Oyuncu 6.8 85,927

Bagger Vance Efsanesi
2000 32 Dram Oyuncu 6.7 49,556
2000 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,307

Vahşi Vahşi Batı
1999 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 141,267
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 97

Devlet Düşmanı
1998 30 Aksiyon Oyuncu 7.3 207,659

Siyah Giyen Adamlar
1997 29 Komedi Oyuncu 7.3 457,227

Kurtuluş Günü
1996 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 480,351

Çılgın İkili
1995 27 Aksiyon Oyuncu 6.8 197,991
1993 25 Komedi Oyuncu 6.9 18,071
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 25 Komedi Oyuncu 5.0 13,961
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,121
1992 News Oyuncu 4.6 255
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1991 23 Suç Oyuncu 6.8 2,648
1990 22 Animasyon Oyuncu 6.9 34
1990 Komedi Müzik
Yapımcı
Oyuncu
7.9 103,096
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 347
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147
1968 Belgesel Oyuncu 7.6 2,146
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,639
- Aksiyon Oyuncu    
- Dram Oyuncu
Yapımcı
   
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
   
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018