Giriş Kayıt
Will Smith

Will Smith (50)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Willard Carroll Smith Jr., 25 Eylül 1968 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1992 yılının Mayıs ayında Sheree Fletcher ile evlendi. 3 yılın ardından 1995 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1997 yılının Aralık ayında Jada Pinkett Smith ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Ben Efsaneyim (2007), Kurtuluş Günü (1996), Siyah Giyen Adamlar (1997), Ben, Robot (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Willard Carroll Smith Jr.
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1968
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: The Fresh Prince | DJ Jazzy Jeff and The Fresh Pri
Takma İsmi: Mr. July
Burcu: Terazi
Boyu: 1.88 m
9.6 (281 Oy)
  • Currently 191.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

Ajanlar İş Başında
2019 Animasyon Oyuncu    
2019 Macera Oyuncu    
2018 50 Belgesel Oyuncu 7.8 1,458

Sevdiğim Tüm Erkeklere
2018 50 Dram Yapımcı 7.3 43,468
2018 Aksiyon Yapımcı 8.9 24,640
2018 Belgesel Oyuncu 8.2 446

Sıra Dışı Bir Kaya
2018 Belgesel Oyuncu 8.8 1,546
2017 49 Aksiyon Oyuncu 6.4 137,794
2017 Komedi Oyuncu 5.4 136

Gizli Güzellik
2016 48 Dram Oyuncu 6.8 72,946

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 48 Aksiyon Oyuncu 6.1 501,454

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 48 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 448
2016 48 Oyuncu 7.0 739

Fokus
2015 47 Komedi Oyuncu 6.6 185,443

Doğruyu Söyle
2015 47 Biyografi Oyuncu 7.1 74,208
2014 46 Komedi Yapımcı 5.3 30,258
2014 Komedi Oyuncu 5.7 284

Kış Masalı
2014 46 Dram Oyuncu 6.2 47,882
2014 Komedi Oyuncu 7.5 13,312

Çılgın Haber Ekibi
2013 45 Komedi Oyuncu 6.3 151,125
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,268

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 45 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.8 177,476
2013 45 Oyuncu 7.4 2,976
2012 44 Belgesel Yapımcı 6.9 471

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 44 Aksiyon Oyuncu 6.8 298,457
2012 Müzik Oyuncu 7.4 184

İyi Olan Kazansın
2012 44 Aksiyon Yapımcı 6.3 164,211
2010 42 Belgesel Oyuncu 6.2 127

Karateci Çocuk
2010 42 Aksiyon Yapımcı 6.2 141,604
2009 41 Komedi 5.4 611
2009 41 Belgesel Oyuncu 7.9 625
2009 Oyuncu 8.0 2,149

Yedi Yaşam
2008 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.6 261,675

Gözcü
2008 40 Suç Yapımcı 6.1 44,989
2008 40 Dram Yapımcı 5.2 1,801

Hayatın Getirdikleri
2008 40 Dram Yapımcı 7.3 22,156
2008 40 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.4 398,330

Ben Efsaneyim
2007 39 Dram Oyuncu 7.2 614,999
2007 Oyuncu 7.3 1,338
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,044

Umudunu Kaybetme
2006 38 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
8.0 392,910
2006 Belgesel Oyuncu 8.0 10
2006 38 Komedi Yapımcı 6.0 10,093
2006 38 Müzik Oyuncu 6.7 1,032
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 243
2005 37 Belgesel Oyuncu 7.5 1,050

Aşk Doktoru
2005 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.6 271,432

Sevgiyi Ararken
2004 36 Komedi Yapımcı 7.5 8,822

Köpekbalığı Hikayesi
2004 36 Animasyon Oyuncu 6.0 150,049
2004 36 Belgesel Oyuncu 7.8 2,316

Ben, Robot
2004 36 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.1 449,297
2004 Animasyon Oyuncu 3.5 136
2004 36 Komedi Yapımcı 5.7 562

Babasının Kızı
2004 36 Komedi Oyuncu 6.2 59,184
2004 36 Müzik Oyuncu 6.3 1,153

Takıldım Sana
2003 35 Komedi 5.8 48,115
2003 Aksiyon Yapımcı 4.3 688

Çılgın İkili 2
2003 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 200,764
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,955
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,622

Tupac: Diriliş
2003 35 Belgesel Oyuncu 8.0 8,489
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.1 1,141

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 301,227

Show Time (0)
2002 34 Aksiyon Yapımcı 5.5 56,617
2002 34 Aile Oyuncu 5.6 984
2001 33 Biyografi Oyuncu 6.8 86,263

Bagger Vance Efsanesi
2000 32 Dram Oyuncu 6.7 49,767
2000 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,419

Vahşi Vahşi Batı
1999 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 141,812
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 130

Devlet Düşmanı
1998 30 Aksiyon Oyuncu 7.3 208,886

Siyah Giyen Adamlar
1997 29 Komedi Oyuncu 7.3 460,544

Kurtuluş Günü
1996 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 482,878

Çılgın İkili
1995 27 Aksiyon Oyuncu 6.8 199,834
1993 25 Komedi Oyuncu 6.9 18,187
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,673
1993 25 Komedi Oyuncu 5.0 14,374
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,482
1992 News Oyuncu 4.5 274
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,467
1991 23 Suç Oyuncu 6.8 2,872
1990 22 Animasyon Oyuncu 7.5 43
1990 Komedi Müzik
Yapımcı
Oyuncu
7.9 103,822
1988 Belgesel Oyuncu 3.8 351
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,413
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,275
1968 Belgesel Oyuncu 7.5 2,590
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,679
- Dram Oyuncu
Yapımcı
   
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
   
- Aksiyon Oyuncu    
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018