Giriş Kayıt
Will Smith

Will Smith (49)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Willard Carroll Smith Jr., 25 Eylül 1968 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1992 yılının Mayıs ayında Sheree Fletcher ile evlendi. 3 yılın ardından 1995 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1997 yılının Aralık ayında Jada Pinkett Smith ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Ben Efsaneyim (2007), Kurtuluş Günü (1996), Siyah Giyen Adamlar (1997), Ben, Robot (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Willard Carroll Smith Jr.
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1968
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: The Fresh Prince | DJ Jazzy Jeff and The Fresh Pri
Takma İsmi: Mr. July
Burcu: Terazi
Boyu: 1.88 m
9.6 (278 Oy)
  • Currently 191.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Animasyon Oyuncu    
2018 Dram Yapımcı    
2018 Aksiyon Yapımcı 9.0 21,183

Sıra Dışı Bir Kaya
2018 Belgesel Oyuncu 8.8 1,278
2017 49 Aksiyon Oyuncu 6.4 132,491
2017 Komedi Oyuncu    

Gizli Güzellik
2016 48 Dram Oyuncu 6.8 70,841

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 48 Aksiyon Oyuncu 6.1 488,908

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 48 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 13
2016 48 Oyuncu 7.0 302

Fokus
2015 47 Komedi Oyuncu 6.6 182,845

Doğruyu Söyle
2015 47 Biyografi Oyuncu 7.1 72,832
2014 46 Komedi Yapımcı 5.3 29,877
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279

Kış Masalı
2014 46 Dram Oyuncu 6.2 47,394
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,975

Çılgın Haber Ekibi
2013 45 Komedi Oyuncu 6.3 149,150
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,137

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 45 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.9 176,052
2013 45 Oyuncu 7.4 2,670
2012 44 Belgesel Yapımcı 6.9 451

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 44 Aksiyon Oyuncu 6.8 294,466
2012 Müzik Oyuncu 7.3 176

İyi Olan Kazansın
2012 44 Aksiyon Yapımcı 6.3 162,589
2010 42 Belgesel Oyuncu 6.2 118

Karateci Çocuk
2010 42 Aksiyon Yapımcı 6.2 139,754
2009 41 Komedi 5.4 596
2009 41 Belgesel Oyuncu 7.9 572
2009 Oyuncu 8.0 2,084

Yedi Yaşam
2008 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.6 259,440

Gözcü
2008 40 Suç Yapımcı 6.1 44,592
2008 40 Dram Yapımcı 5.2 1,576

Hayatın Getirdikleri
2008 40 Dram Yapımcı 7.3 21,937
2008 40 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.4 394,018

Ben Efsaneyim
2007 39 Dram Oyuncu 7.2 608,693
2007 Oyuncu 7.3 1,301
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,819

Umudunu Kaybetme
2006 38 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
8.0 387,916
2006 Belgesel Oyuncu 7.8 8
2006 38 Komedi Yapımcı 6.1 10,012
2006 38 Müzik Oyuncu 6.7 1,001
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 37 Belgesel Oyuncu 7.5 824

Aşk Doktoru
2005 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.6 269,224

Sevgiyi Ararken
2004 36 Komedi Yapımcı 7.5 7,854

Köpekbalığı Hikayesi
2004 36 Animasyon Oyuncu 6.0 148,445
2004 36 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962

Ben, Robot
2004 36 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.1 444,404
2004 Animasyon Oyuncu 3.2 122
2004 36 Komedi Yapımcı 5.8 538

Babasının Kızı
2004 36 Komedi Oyuncu 6.2 58,802
2004 36 Müzik Oyuncu 6.4 1,123

Takıldım Sana
2003 35 Komedi 5.8 47,776
2003 Aksiyon Yapımcı 4.3 665

Çılgın İkili 2
2003 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 198,366
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,719
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,366

Tupac: Diriliş
2003 35 Belgesel Oyuncu 8.0 7,757
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.1 1,111

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 296,712

Show Time (0)
2002 34 Aksiyon Yapımcı 5.5 55,628
2002 34 Aile Oyuncu 5.6 969
2001 33 Biyografi Oyuncu 6.8 85,684

Bagger Vance Efsanesi
2000 32 Dram Oyuncu 6.7 49,447
2000 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,307

Vahşi Vahşi Batı
1999 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 140,900
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 97

Devlet Düşmanı
1998 30 Aksiyon Oyuncu 7.3 206,842

Siyah Giyen Adamlar
1997 29 Komedi Oyuncu 7.3 454,843

Kurtuluş Günü
1996 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 478,688

Çılgın İkili
1995 27 Aksiyon Oyuncu 6.8 196,865
1993 25 Komedi Oyuncu 6.9 17,812
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 25 Komedi Oyuncu 5.0 13,961
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,121
1992 News Oyuncu 4.6 255
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1991 23 Suç Oyuncu 6.8 2,648
1990 22 Animasyon Oyuncu 6.9 34
1990 Komedi Müzik
Yapımcı
Oyuncu
7.9 102,598
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147
1968 Belgesel Oyuncu 7.6 2,146
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
- Aksiyon Oyuncu    
- Dram Oyuncu
Yapımcı
   
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
   
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,992) The 100 (2,674) La casa de papel (2,126) Castle Rock (1,941) Sharp Objects (1,738) Preacher (1,504) The Sinner (1,204) Vikings (1,095) Westworld (889) Friends (860)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018