Giriş Kayıt
Al Pacino

Al Pacino (82)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Alfredo James Pacino, 25 Nisan 1940 Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Baba (1972), Baba 2 (1974), Yaralı Yüz (1983), Büyük Hesaplaşma (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alfredo James Pacino
Doğum Tarihi: 25 Nisan 1940
Doğum Yeri: Manhattan, New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Sonny
Burcu: Boğa
Boyu: 1.68 m
9.8 (433 Oy)
  • Currently 195.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (47)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 82 Gerilim Oyuncu    

Gucci Ailesi
2021 81 Suç Oyuncu 6.8 61,660
2021 81 Dram Oyuncu 5.7 2,674
2020 Suç Oyuncu 7.2 46,150
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2019 79 Biyografi Oyuncu 7.8 394,391

The Irishman: Söyleşi
2019 79 Belgesel Oyuncu 7.5 746

Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 79 Komedi Oyuncu 7.6 753,211
2018 Biyografi Oyuncu 6.5 7,141

Somali Korsanları
2017 77 Biyografi Oyuncu 6.7 10,399
2017 77 Suç Oyuncu 5.2 17,570
2017 77 Belgesel 6.9 365
2017 Oyuncu 7.3 40
2017 77 Belgesel Oyuncu 6.8 282
2017 77 Suç Oyuncu    

Hesaplaşma
2016 76 Dram Oyuncu 5.3 16,655
2016 Komedi Oyuncu 7.0 951
2015 75 Komedi Oyuncu 7.0 32,181

Hayallerimdeki Kadın
2014 74 Dram Oyuncu 5.5 7,780

Dönüm Noktası
2014 74 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 6,949
2013 73 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.4 2,015
2013 Oyuncu 6.8 392
2013 73 Biyografi Oyuncu 6.2 7,524

Eski Dostlar
2012 72 Komedi Oyuncu 6.4 56,130

Entrika
2012 72 Dram 6.6 53,220

Oyuncu Seçimi
2012 72 Belgesel Oyuncu 7.6 1,595

Jack ve Jill
2011 71 Komedi Oyuncu 3.3 86,157
2011 71 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.6 979
2011 Müzik Oyuncu 8.0 172

Hiç Kimsenin Oğlu
2011 71 Suç Oyuncu 5.1 17,372
2010 70 Oyuncu 7.1 201

Doktor Ölüm
2010 70 Biyografi Oyuncu 7.6 29,247
2009 69 Belgesel Oyuncu 7.8 1,866

Orijinal Cinayet(ler)
2008 68 Aksiyon Oyuncu 6.0 89,361
2008 68 Dram 5.5 833

88 Dakika
2007 67 Suç Oyuncu 5.9 76,981

Ocean's 13
2007 67 Suç Oyuncu 6.9 351,655
2006 66 Belgesel Oyuncu 6.5 419
2006 Aksiyon 8.3 2,625

Kirli Para
2005 65 Dram Oyuncu 6.2 46,806
2005 65 Müzik Oyuncu 6.1 1,183

Venedik Taciri
2004 64 Dram Oyuncu 7.0 37,081

Melekler Amerika'da
2003 Dram Oyuncu 8.1 28,452
2003 Belgesel Oyuncu 6.1 540
2003 63 Komedi Oyuncu 2.6 49,401

Çaylak
2003 63 Aksiyon Oyuncu 6.6 138,093

Uykusuz
2002 62 Gizem Oyuncu 7.2 299,127

Simone
2002 62 Komedi Oyuncu 6.1 61,173
2002 62 Belgesel Oyuncu 7.7 91
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 352

Tanıdığım İnsanlar
2002 62 Suç Oyuncu 5.4 11,536

Çin Kahvesi
2000 60 Dram Oyuncu
Yönetmen
7.1 4,411
2000 60 Aile Oyuncu 6.6 714
2000 Oyuncu 6.2 14

Kazanma Hırsı
1999 59 Dram Oyuncu 6.9 121,705

Köstebek
1999 59 Biyografi Oyuncu 7.8 173,168
1998 58 Belgesel Oyuncu 6.8 112
1998 News Oyuncu 3.1 2,269

Şeytanın Avukatı
1997 57 Dram Oyuncu 7.5 377,222

Köstebek
1997 57 Biyografi Oyuncu 7.7 312,755

Richard'ı Ararken
1996 56 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
Senarist
7.3 8,403

Adalet İçin
1996 56 Dram Oyuncu 6.2 21,273

Büyük Hesaplaşma
1995 55 Aksiyon Oyuncu 8.3 661,498

İki Metelik
1995 55 Dram Oyuncu 6.1 3,507
1994 News Oyuncu 3.2 907

Babam İçin
1993 53 Biyografi Oyuncu
8.1 177,395

Carlito'nun Yolu
1993 53 Suç Oyuncu 7.9 221,382
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,929

Kadın Kokusu
1992 52 Dram Oyuncu 8.0 301,132

Amerikalılar
1992 52 Dram Oyuncu 7.7 108,121
1992 52 Suç Oyuncu 9.3 16,159
1991 51 Komedi Oyuncu 6.7 32,491

Madonna ile Yatakta
1991 51 Belgesel Oyuncu 6.4 9,726

Baba 3
1990 50 Suç Oyuncu 7.6 401,963
1990 50 Aksiyon Oyuncu 6.2 63,018
1990 50 Belgesel Oyuncu
7.8 1,136
1990 50 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.7 1,609

Aşk Denizi
1989 49 Suç Oyuncu 6.8 41,639

Devrim
1985 45 Macera Oyuncu 5.3 7,156

Yaralı Yüz
1983 43 Suç Oyuncu 8.3 849,160

Yazar! Yazar!
1982 42 Komedi Oyuncu 6.2 5,494
1981 News Oyuncu 3.5 2,553

Devriye
1980 40 Suç Oyuncu 6.5 24,793

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 39 Suç Oyuncu 7.4 35,940
1977 Suç Oyuncu 9.5 5,857
1977 37 Dram Oyuncu 5.8 4,366

Köpeklerin Günü
1975 35 Suç Oyuncu 8.0 260,016

Baba 2
1974 34 Suç Oyuncu 9.0 1,279,397
1973 33 Biyografi Oyuncu 7.7 125,562

Korkuluk
1973 33 Dram Oyuncu 7.2 17,900

Baba
1972 32 Suç Oyuncu 9.2 1,872,249

Esrar Bitti
1971 31 Suç Oyuncu 7.0 18,766
1969 29 Komedi Oyuncu 6.5 1,077
1952 News Oyuncu 4.6 2,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023