Giriş Kayıt
Al Pacino

Al Pacino


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Al Pacino, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Baba (1972), Baba 2 (1974), Yaralı Yüz (1983), Büyük Hesaplaşma (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Sonny
9.8 (438 Oy)
  • Currently 195.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (47)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu 8.1 128
2023 Reality-TV Oyuncu    
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Gerilim Oyuncu    

Gucci Ailesi
2021 Suç Oyuncu 6.8 61,660
2021 Dram Oyuncu 5.7 3,197
2020 Suç Oyuncu 7.2 52,190
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2019 Biyografi Oyuncu 7.8 426,514

The Irishman: Söyleşi
2019 Belgesel Oyuncu 7.5 746

Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 Komedi Oyuncu 7.6 832,345
2018 Biyografi Oyuncu 6.5 7,520

Somali Korsanları
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 11,068
2017 Suç Oyuncu 5.2 18,867
2017 Belgesel 6.9 383
2017 Oyuncu 7.6 42
2017 Belgesel Oyuncu 6.8 292
2017 Suç Oyuncu    

Hesaplaşma
2016 Dram Oyuncu 5.3 17,663
2016 Komedi Oyuncu 7.1 995
2015 Komedi Oyuncu 7.0 32,998

Hayallerimdeki Kadın
2014 Dram Oyuncu 5.5 7,971

Dönüm Noktası
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 7,165
2013 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.3 2,157
2013 Oyuncu 6.9 397
2013 Biyografi Oyuncu 6.2 7,843

Eski Dostlar
2012 Komedi Oyuncu 6.4 57,546

Entrika
2012 Dram 6.6 54,582

Oyuncu Seçimi
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 1,625

Jack ve Jill
2011 Komedi Oyuncu 3.3 89,772
2011 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.6 1,012
2011 Müzik Oyuncu 8.1 178

Hiç Kimsenin Oğlu
2011 Suç Oyuncu 5.1 17,836
2010 Oyuncu 7.1 212

Doktor Ölüm
2010 Biyografi Oyuncu 7.5 30,191
2009 Belgesel Oyuncu 7.8 1,944

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Oyuncu 6.0 91,791
2008 Dram 5.5 859

88 Dakika
2007 Suç Oyuncu 5.9 78,081

Ocean's 13
2007 Suç Oyuncu 6.9 365,066
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Aksiyon 8.3 2,789

Kirli Para
2005 Dram Oyuncu 6.2 48,321
2005 Müzik Oyuncu 6.2 1,195

Venedik Taciri
2004 Dram Oyuncu 7.0 38,087

Melekler Amerika'da
2003 Dram Oyuncu 8.1 29,567
2003 Belgesel Oyuncu 6.1 553
2003 Komedi Oyuncu 2.6 50,536

Çaylak
2003 Aksiyon Oyuncu 6.6 141,611

Uykusuz
2002 Gizem Oyuncu 7.2 315,960

Simone
2002 Komedi Oyuncu 6.1 62,288
2002 Belgesel Oyuncu 7.7 92
2002 Aksiyon Oyuncu 6.0 354

Tanıdığım İnsanlar
2002 Suç Oyuncu 5.4 11,723

Çin Kahvesi
2000 Dram Oyuncu
Yönetmen
7.1 4,605
2000 Aile Oyuncu 6.6 728
2000 Oyuncu 6.2 14

Kazanma Hırsı
1999 Dram Oyuncu 6.9 125,389

Köstebek
1999 Biyografi Oyuncu 7.8 179,141
1998 Belgesel Oyuncu 6.7 114
1998 News Oyuncu 3.0 2,396

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Oyuncu 7.5 398,513

Köstebek
1997 Biyografi Oyuncu 7.7 329,641

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
Senarist
7.3 8,550

Adalet İçin
1996 Dram Oyuncu 6.2 22,281

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Oyuncu 8.3 711,972

İki Metelik
1995 Dram Oyuncu 6.1 3,593
1994 News Oyuncu 3.2 949

Babam İçin
1993 Biyografi Oyuncu
8.1 185,667

Carlito'nun Yolu
1993 Suç Oyuncu 7.9 230,788
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,229

Kadın Kokusu
1992 Dram Oyuncu 8.0 325,320

Amerikalılar
1992 Dram Oyuncu 7.7 114,869
1992 Suç Oyuncu 9.3 16,347
1991 Komedi Oyuncu 6.7 33,937

Madonna ile Yatakta
1991 Belgesel Oyuncu 6.4 9,986

Baba 3
1990 Suç Oyuncu 7.6 421,043
1990 Aksiyon Oyuncu 6.2 65,325
1990 Belgesel Oyuncu
7.8 1,157
1990 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.6 1,657

Aşk Denizi
1989 Suç Oyuncu 6.8 44,452

Devrim
1985 Macera Oyuncu 5.3 7,499

Yaralı Yüz
1983 Suç Oyuncu 8.3 906,928

Yazar! Yazar!
1982 Komedi Oyuncu 6.2 5,724
1981 News Oyuncu 3.6 2,740

Devriye
1980 Suç Oyuncu 6.5 27,573

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 Suç Oyuncu 7.4 39,069
1977 Suç Oyuncu 9.5 6,287
1977 Dram Oyuncu 5.8 4,606

Köpeklerin Günü
1975 Suç Oyuncu 8.0 271,425

Baba 2
1974 Suç Oyuncu 9.0 1,351,814
1973 Biyografi Oyuncu 7.7 133,525

Korkuluk
1973 Dram Oyuncu 7.2 19,049

Baba
1972 Suç Oyuncu 9.2 1,991,881

Esrar Bitti
1971 Suç Oyuncu 7.1 19,970
1969 Komedi Oyuncu 6.4 1,151
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024