Giriş Kayıt
Al Pacino

Al Pacino (78)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Alfredo James Pacino, 25 Nisan 1940 Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Baba (1972), Baba 2 (1974), Yaralı Yüz (1983), Büyük Hesaplaşma (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alfredo James Pacino
Doğum Tarihi: 25 Nisan 1940
Doğum Yeri: Manhattan, New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Sonny
Burcu: Boğa
Boyu: 1.7 m
9.8 (375 Oy)
  • Currently 195.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Zamanlar Hollywood'ta
2019 Komedi Oyuncu    
2019 Biyografi Oyuncu    
2018 Biyografi Oyuncu 6.5 4,766

Somali Korsanları
2017 77 Biyografi Oyuncu 6.8 6,686
2017 77 Suç Oyuncu 5.2 9,938
2017 77 Belgesel 6.8 193
2017 Oyuncu 7.1 25
2017 77 Suç Oyuncu    

Hesaplaşma
2016 76 Dram Oyuncu 5.3 13,339
2016 76 Oyuncu 7.0 749
2015 75 Komedi Oyuncu 7.0 27,169

Hayallerimdeki Kadın
2014 74 Dram Oyuncu 5.6 6,482

Dönüm Noktası
2014 74 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 5,850
2013 73 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.7 1,428
2013 Oyuncu 6.9 328
2013 73 Biyografi Oyuncu 6.3 5,992

Eski Dostlar
2012 72 Komedi Oyuncu 6.5 50,283

Entrika
2012 72 Dram 6.6 46,494

Oyuncu Seçimi
2012 72 Belgesel Oyuncu 7.6 1,351

Jack ve Jill
2011 71 Komedi Oyuncu 3.3 70,489
2011 71 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.8 738
2011 Müzik Oyuncu 7.9 92

Hiç Kimsenin Oğlu
2011 71 Suç Oyuncu 5.1 15,671
2010 70 Oyuncu 7.0 171

Doktor Ölüm
2010 70 Biyografi Oyuncu 7.7 24,709
2009 69 Belgesel Oyuncu 7.9 1,542

Orijinal Cinayet(ler)
2008 68 Aksiyon Oyuncu 6.0 80,220
2008 68 Dram 5.9 656

88 Dakika
2007 67 Suç Oyuncu 5.9 71,197

Ocean's 13
2007 67 Suç Oyuncu 6.9 294,855
2006 66 Belgesel Oyuncu 6.4 352
2006 Aksiyon 8.4 1,974

Kirli Para
2005 65 Dram Oyuncu 6.2 40,805
2005 65 Müzik Oyuncu 6.1 1,077

Venedik Taciri
2004 64 Dram Oyuncu 7.1 32,833

Melekler Amerika'da
2003 Dram Oyuncu 8.3 24,222
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 378
2003 63 Komedi Oyuncu 2.4 44,354

Çaylak
2003 63 Aksiyon Oyuncu 6.6 123,557

Uykusuz
2002 62 Gizem Oyuncu 7.2 251,585

Simone
2002 62 Komedi Oyuncu 6.1 56,124
2002 62 Belgesel Oyuncu 7.8 70
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 296

Tanıdığım İnsanlar
2002 62 Suç Oyuncu 5.5 10,577

Çin Kahvesi
2000 60 Dram Oyuncu
Yönetmen
7.3 3,480
2000 60 Aile Oyuncu 6.1 592

Kazanma Hırsı
1999 59 Dram Oyuncu 6.9 106,049

Köstebek
1999 59 Biyografi Oyuncu 7.9 148,614
1998 58 Belgesel Oyuncu 6.8 80

Şeytanın Avukatı
1997 57 Dram Oyuncu 7.5 298,983

Köstebek
1997 57 Biyografi Oyuncu 7.8 253,444

Richard'ı Ararken
1996 56 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
Senarist
7.4 7,568

Adalet İçin
1996 56 Dram Oyuncu 6.2 18,358

Büyük Hesaplaşma
1995 55 Aksiyon Oyuncu 8.2 518,258

İki Metelik
1995 55 Dram Oyuncu 6.3 3,031

Babam İçin
1993 53 Biyografi Oyuncu
8.1 139,741

Carlito'nun Yolu
1993 53 Suç Oyuncu 7.9 184,055
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,887

Kadın Kokusu
1992 52 Dram Oyuncu 8.0 229,902

Amerikalılar
1992 52 Dram Oyuncu 7.8 88,000
1992 52 Suç Oyuncu 9.2 14,068
1991 51 Komedi Oyuncu 6.7 26,157

Madonna ile Yatakta
1991 51 Belgesel Oyuncu 6.2 8,205

Baba 3
1990 50 Suç Oyuncu 7.6 323,019
1990 50 Aksiyon Oyuncu 6.1 53,154
1990 50 Belgesel Oyuncu
7.9 945
1990 50 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 1,326

Aşk Denizi
1989 49 Suç Oyuncu 6.8 34,330

Devrim
1985 45 Macera Oyuncu 5.3 5,853

Yaralı Yüz
1983 43 Suç Oyuncu 8.3 655,228

Yazar! Yazar!
1982 42 Komedi Oyuncu 6.1 4,665

Devriye
1980 40 Suç Oyuncu 6.4 16,201

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 39 Suç Oyuncu 7.4 27,277
1977 Suç Oyuncu 9.5 3,766
1977 37 Dram Oyuncu 5.9 3,384

Köpeklerin Günü
1975 35 Suç Oyuncu 8.0 216,044

Baba 2
1974 34 Suç Oyuncu 9.0 983,559
1973 33 Biyografi Oyuncu 7.8 95,872

Korkuluk
1973 33 Dram Oyuncu 7.3 13,738

Baba
1972 32 Suç Oyuncu 9.2 1,417,967

Esrar Bitti
1971 31 Suç Oyuncu 7.1 14,212
1969 29 Komedi Oyuncu 6.8 745
- Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,168) This Is Us (2,442) American Gods (2,180) Gotham (1,918) Vikings (1,246) Star Trek: Discovery (1,136) The Flash (1,051) The Blacklist (888) Into the Badlands (659) The OA (653)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019