Giriş Kayıt
Julianne Moore

Julianne Moore (58)


Oyuncu, Yapımcı

Julie Anne Smith, 03 Aralık 1960 Fayetteville, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1986 yılının Mayıs ayında John Gould Rubin ile evlendi. 9 yılın ardından 1995 yılının Ağustos ayında boşandılar. 2003 yılının Ağustos ayında Bart Freundlich ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Büyük Lebowski (1998), Çılgın Aptal Aşk (2011), Jurassic Park : Kayıp Dünya (1997), Kaçak (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Julie Anne Smith
Doğum Tarihi: 03 Aralık 1960
Doğum Yeri: Fayetteville, North Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: Julie Ann Moore
Takma İsmi: Juli
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu: 1.6 m
8.9 (108 Oy)
  • Currently 178.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (63)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu    
2019 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 80
2018 58 Dram Oyuncu 6.5 3,492

Tutsak
2018 58 Dram Oyuncu 5.3 1,866
2017 57 Suç Oyuncu 5.6 31,318
2017 57 Dram Oyuncu 6.2 8,175

Kingsman: Altın Çember
2017 57 Aksiyon Oyuncu 6.8 231,044
2016 56 Belgesel Oyuncu 7.2 1,255
2016 Oyuncu 6.4 1,926
2016 56 Oyuncu 7.0 757

Kördüğüm
2015 55 Komedi Oyuncu 6.2 14,301

Aşka Özgürlük
2015 55 Biyografi Oyuncu 6.5 10,537

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 55 Macera Oyuncu 6.6 252,555
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,581
2015 Reality-TV Oyuncu 6.7 762

Unutma Beni
2014 54 Dram Oyuncu 7.5 116,876

Yedinci Oğul
2014 54 Aksiyon Oyuncu 5.5 66,585

Yıldız Haritası
2014 54 Komedi Oyuncu 6.2 35,058

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 54 Macera Oyuncu 6.6 379,218
2014 54 Aksiyon Oyuncu 7.0 234,794
2014 Komedi Oyuncu 7.4 14,198

Carrie: Günah Tohumu
2013 53 Dram Oyuncu 5.9 125,461

Kalbim Sende
2013 53 Komedi Oyuncu 6.6 216,419

İngilizce Hocası
2013 53 Komedi Oyuncu 5.8 11,149
2013 53 Belgesel Oyuncu 5.8 68

Arada Kalan
2012 52 Dram Oyuncu 7.5 25,460
2012 52 Oyuncu 6.4 230

Flynn Olmak
2012 52 Dram Oyuncu 6.4 15,782
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 19,791
2012 Oyuncu 7.2 613

Çılgın Aptal Aşk
2011 51 Komedi Oyuncu 7.4 436,958
2011 51 Aile Oyuncu 6.7 99

İki Kadın, Bir Erkek
2010 50 Komedi Oyuncu 7.0 120,668
2010 50 Komedi Oyuncu 5.1 6,571
2010 Oyuncu 6.8 1,672
2010 50 Korku Oyuncu 6.1 30,396

Büyük Hata
2009 49 Dram Oyuncu 6.3 64,992

Tek Başına Bir Adam
2009 49 Dram Oyuncu 7.6 99,441
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,817
2009 49 Komedi Oyuncu 6.4 12,301

Körlük
2008 48 Dram Oyuncu 6.6 66,088

Kartal Göz
2008 48 Aksiyon Oyuncu 6.6 167,156

Beni Orada Arama
2007 47 Biyografi Oyuncu 7.0 54,054

Vahşi Zarafet
2007 47 Dram Oyuncu 5.9 10,128

İleri
2007 47 Aksiyon Oyuncu 6.2 139,967
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,645
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,242
2006 46 Komedi 6.5 30,439

Son Umut
2006 46 Dram Oyuncu 7.9 429,953

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 104,093
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 865

Kayıp Yasamlar
2006 46 Suç Oyuncu 5.1 14,755
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250
2005 45 Biyografi Oyuncu 7.3 6,575
2005 45 Komedi Oyuncu 5.7 8,180

Gizemli Parçalar
2004 44 Dram Oyuncu 5.8 61,864

Cazibe Kanunları
2004 44 Komedi Oyuncu 5.9 20,936
2004 44 Müzik Oyuncu 6.4 1,170

Marie ve Bruce
2004 44 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.7 1,090
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,692
2003 43 Oyuncu 6.3 936

Saatler
2002 42 Dram Oyuncu 7.6 116,693

Cennetten Çok Uzakta
2002 42 Dram Oyuncu 7.4 41,373

Çok Özel Haber
2001 41 Dram Oyuncu 6.8 30,845

Evrim
2001 41 Komedi Oyuncu 6.1 112,957
2001 41 Suç Oyuncu 6.8 237,078
2000 40 Komedi Oyuncu 5.2 11,821
2000 40 Aile Oyuncu 6.1 592

Zor Tercih
1999 39 Dram Oyuncu 7.1 20,078

Manolya
1999 39 Dram Oyuncu 8.0 270,041

Dünya Haritası
1999 39 Dram Oyuncu 6.6 3,836

İdeal Bir Koca
1999 39 Komedi Oyuncu 6.9 14,423
1999 39 Komedi Oyuncu 6.9 12,000

Sapık
1998 38 Korku Oyuncu 4.6 42,927

Büyük Lebowski
1998 38 Komedi Oyuncu 8.1 663,757

Ateşli Geceler
1997 37 Dram Oyuncu 7.9 219,842

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 345,816
1997 37 Dram Oyuncu 6.1 2,312
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,836

Chicago Taksi
1997 37 Komedi Oyuncu 6.5 1,787

Picasso ile Yaşamak
1996 36 Biyografi Oyuncu 6.4 6,508
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,199

Dokuz Ay
1995 35 Komedi Oyuncu 5.5 33,281

Suikast Çemberi
1995 35 Aksiyon Oyuncu 6.3 72,678
1995 35 Komedi Oyuncu 6.4 1,635
1995 35 Dram Oyuncu 7.2 11,252

42. Caddedeki Vanya
1994 34 Komedi Oyuncu 7.4 3,958
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,099

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 33 Komedi Oyuncu 7.7 39,639
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,005

Kaçak
1993 33 Aksiyon Oyuncu 7.8 245,455
1993 33 Komedi Oyuncu 7.2 51,679

Kanıt Vücutlar
1993 33 Dram Oyuncu 4.4 12,998
1992 News Oyuncu 4.5 279
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,651

Beşikteki El
1992 32 Dram Oyuncu 6.6 34,791
1991 31 Komedi Oyuncu 6.7 2,390
1991 News Oyuncu 6.6 202

Korku Günleri
1990 30 Komedi Oyuncu 6.2 13,429
1989 29 Gizem Oyuncu 5.7 51
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 379
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,475
1986 Dram Oyuncu 7.8 16
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,380

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 10,704
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,700
- Belgesel Oyuncu 6.8 1,115
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,565) Game of Thrones (11,292) The 100 (3,340) Black Mirror (2,178) Warrior (2,101) Big Little Lies (1,595) Vikings (1,226) The Big Bang Theory (1,175) Jessica Jones (1,153) The Blacklist (1,115)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019