Giriş Kayıt
Alyssa Milano

Alyssa Milano (45)


Oyuncu, Yapımcı

Alyssa Jayne Milano, 19 Aralık 1972 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1999 yılının Ocak ayında Cinjun Tate ile evlendi. 1999 yılının Kasım ayında boşandılar. 2009 yılının Ağustos ayında Dave Bugliari ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Charmed (1998), Kadavra (2008), Patron Kim? (1984), My Girlfriend's Boyfriend (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alyssa Jayne Milano
Doğum Tarihi: 19 Aralık 1972
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Conan
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu: 1.57 m
9.3 (11 Oy)
  • Currently 185.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İtalyan Usulü Aşk
2018 Komedi Oyuncu 6.0 361
2018 Komedi Oyuncu 6.8 11,433
2017 Komedi Oyuncu 7.0 4,854
2013 Dram Oyuncu 7.1 11,656
2012 Game-Show Oyuncu 7.0 1,221

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 74,104
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,728

Açık Çek
2011 39 Komedi Oyuncu 5.9 111,478

Beverly Hills Çuvava 2
2011 39 Macera Oyuncu 4.5 2,483
2010 38 Dram Oyuncu
Yapımcı
   

Süpermen/Shazam Black Adam'ın Dönüşü
2010 38 Animasyon Oyuncu 7.2 5,016
2010 Komedi Oyuncu 5.7 479
2010 38 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.8 4,868

Spectre
2010 38 Animasyon Oyuncu 7.3 1,137

Kadavra
2008 36 Suç Oyuncu 6.0 28,524
2008 36 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
   
2007 35 Dram Oyuncu 7.2 168
2006 34 Belgesel Oyuncu 7.3 189

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 89,491
2005 33 Animasyon Oyuncu 5.5 261
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2005 33 Kısa Metraj Oyuncu    
2004 Game-Show Oyuncu 7.3 9,295
2003 31 Komedi Oyuncu 5.6 12,516
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,481

Gelini Öpmek
2002 30 Komedi Oyuncu 5.5 970
2002 30 Komedi Oyuncu 5.9 6,152

Elmas Avcıları
2001 29 Dram Oyuncu    
2001 29 Animasyon Oyuncu 5.9 5,734
1998 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.1 65,464

Hugo Havuzculuk
1997 25 Komedi Oyuncu 5.2 1,679
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,492
1996 Komedi Oyuncu 7.3 23,645

Korku (II)
1996 24 Dram Oyuncu 6.2 35,799

Zehirli Sarmaşık 2
1996 24 Dram Oyuncu 4.4 4,898

Zafer Sersemliği
1995 23 Komedi Oyuncu 5.6 2,986
1995 23 Korku Oyuncu 4.3 5,345

İkiz Ejder
1994 22 Aksiyon Oyuncu 3.7 9,508
1994 22 Komedi Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,619
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1991 19 Suç Oyuncu 6.8 2,648

Hız Alanı
1989 17 Komedi Oyuncu 4.3 2,474
1986 14 Aile Oyuncu    

Komando
1985 13 Aksiyon Oyuncu 6.7 128,405

Patron Kim?
1984 Komedi Oyuncu 6.5 8,940
1984 12 Dram Oyuncu 6.6 346
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,480) Shameless (2,175) Fear the Walking Dead (1,846) Suits (1,652) Castle Rock (1,542) Bodyguard (1,451) La Casa de Papel (1,362) The Sinner (1,200) Mayans M.C. (1,181) The 100 (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018