Giriş Kayıt
Alyssa Milano

Alyssa Milano (45)


Oyuncu, Yapımcı

Alyssa Jayne Milano, 19 Aralık 1972 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1999 yılının Ocak ayında Cinjun Tate ile evlendi. 1999 yılının Kasım ayında boşandılar. 2009 yılının Ağustos ayında Dave Bugliari ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Charmed (1998), Kadavra (2008), Patron Kim? (1984), My Girlfriend's Boyfriend (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alyssa Jayne Milano
Doğum Tarihi: 19 Aralık 1972
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Conan
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu: 1.57 m
9.3 (11 Oy)
  • Currently 185.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İtalyan Usulü Aşk
2018 Komedi Oyuncu 5.7 2,380
2018 Komedi Oyuncu 6.7 13,881
2017 Komedi Oyuncu 7.0 4,988
2013 Dram Oyuncu 7.1 11,711
2012 Game-Show Oyuncu 7.0 1,305

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 74,393
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 7,044

Açık Çek
2011 39 Komedi Oyuncu 5.9 111,844

Beverly Hills Çuvava 2
2011 39 Macera Oyuncu 4.4 2,796
2010 38 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.7 3,556

Süpermen/Shazam Black Adam'ın Dönüşü
2010 38 Animasyon Oyuncu 7.2 5,674
2010 Komedi Oyuncu 5.6 507
2010 38 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.8 5,362

Spectre
2010 38 Animasyon Oyuncu 7.3 2,050

Kadavra
2008 36 Suç Oyuncu 6.0 29,038
2008 36 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
6.4 1,084
2007 35 Dram Oyuncu 6.9 180
2006 34 Belgesel Oyuncu 7.4 194

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 89,761
2005 33 Animasyon Oyuncu 5.4 309
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,669
2005 33 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 117
2004 Game-Show Oyuncu 7.3 9,342
2003 31 Komedi Oyuncu 5.6 12,646
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,615

Gelini Öpmek
2002 30 Komedi Oyuncu 5.5 1,058
2002 30 Komedi Oyuncu 5.9 6,248

Elmas Avcıları
2001 29 Dram Oyuncu 4.8 336
2001 29 Animasyon Oyuncu 5.9 8,487
1998 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.1 66,563

Hugo Havuzculuk
1997 25 Komedi Oyuncu 5.2 1,784
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,562
1996 Komedi Oyuncu 7.3 23,766

Korku (II)
1996 24 Dram Oyuncu 6.2 36,109

Zehirli Sarmaşık 2
1996 24 Dram Oyuncu 4.4 4,987

Zafer Sersemliği
1995 23 Komedi Oyuncu 5.6 3,169
1995 23 Korku Oyuncu 4.3 5,397

İkiz Ejder
1994 22 Aksiyon Oyuncu 3.7 9,686
1994 22 Komedi Oyuncu 4.9 474
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,639

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,696
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,466
1991 19 Suç Oyuncu 6.8 2,872

Hız Alanı
1989 17 Komedi Oyuncu 4.4 2,758
1986 14 Aile Oyuncu 6.7 633

Komando
1985 13 Aksiyon Oyuncu 6.7 129,457

Patron Kim?
1984 Komedi Oyuncu 6.5 9,046
1984 12 Dram Oyuncu 6.5 461
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,069) Supernatural (1,817) Titans (1,425) Arrow (1,294) Outlander (1,211) Better Call Saul (1,072) La Casa de Papel (1,014) Doctor Who (893) Kidding (775) Supergirl (740)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018