Giriş Kayıt
Ewan McGregor

Ewan McGregor (48)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Ewan Gordon McGregor, 31 Mart 1971 Perth, Perthshire, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

1995 yılının Temmuz ayında Eve Mavrakis ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005), Trainspotting (1996), Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike (1999), Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ewan Gordon McGregor
Doğum Tarihi: 31 Mart 1971
Doğum Yeri: Perth, Perthshire, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
Boyu: 1.77 m
9.4 (123 Oy)
  • Currently 187.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Oyuncu    

Doktor Uyku
2019 48 Korku Oyuncu    

Aşkın Algoritması
2018 47 Romantik Oyuncu 6.1 5,594
2018 47 Animasyon Oyuncu 7.3 54,616

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.8 281
2017 46 Dram Oyuncu 7.2 97,939

Güzel ve Çirkin
2017 46 Aile Oyuncu 7.2 240,539

Pastoral Amerika
2016 45 Suç Yönetmen
Oyuncu
6.1 13,052

Hain
2016 45 Suç Oyuncu 6.2 17,864
2016 Belgesel Oyuncu 8.5 41
2015 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 19,135

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 44 Aksiyon Oyuncu 8.0 788,010
2015 44 Belgesel Oyuncu 7.1 365

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 44 Aksiyon Oyuncu 5.5 61,691
2015 44 Biyografi Oyuncu 6.4 8,545
2015 44 Macera Oyuncu 5.6 3,263

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 43 Komedi Oyuncu 6.1 161,037
2014 Suç Oyuncu 9.0 277,212

Kan Kardeş
2014 43 Aksiyon Oyuncu 6.5 24,343

Aile Sırları
2013 42 Dram Oyuncu 7.2 79,653
2013 42 Belgesel Oyuncu 7.8 87

Dev Avcısı Jack
2013 42 Macera Oyuncu 6.3 123,780
2013 42 Komedi Oyuncu 6.5 1,066

Kıyamet Günü
2012 41 Dram Oyuncu 7.6 178,950
2012 Oyuncu 7.2 614
2012 41 Dram Oyuncu 7.2 64

Çapraz Ateş
2011 40 Aksiyon Oyuncu 5.8 78,869
2011 40 Belgesel Oyuncu 7.8 2,067

Yemen'de Somon Avı
2011 40 Komedi Oyuncu 6.8 59,057

Yeryüzündeki Son Aşk
2011 40 Dram Oyuncu 7.1 51,396
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,906
2010 39 Belgesel Oyuncu 8.0 74

Yeni Başlangıçlar
2010 39 Komedi Oyuncu 7.2 83,995
2010 39 Animasyon Oyuncu 5.3 1,181

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 39 Komedi Oyuncu 6.1 25,206

Hayalet Yazar
2010 39 Suç Oyuncu 7.2 148,696

Özel Kuvvetler
2009 38 Komedi Oyuncu 6.2 121,678
2009 38 Macera Oyuncu 5.8 11,410

Melekler ve Şeytanlar
2009 38 Gizem Oyuncu 6.7 253,899
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,869

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 38 Biyografi Oyuncu 6.6 87,498
2008 Belgesel Oyuncu 8.0 129

Şantaj
2008 37 Suç Oyuncu 6.1 36,309

Kundakçı
2008 37 Dram Oyuncu 5.9 8,049
2007 Belgesel Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.3 4,305

Cassandra'nın Rüyası
2007 36 Suç Oyuncu 6.7 48,133
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,744

Aşk Manzaraları
2006 35 Komedi Oyuncu 6.1 4,821

Bayan Potter
2006 35 Biyografi Oyuncu 7.0 26,705

Şimşekkıran
2006 35 Aksiyon Oyuncu 5.1 22,318

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 5.1 151
2006 35 Belgesel Oyuncu 6.4 352

Gitme
2005 34 Dram Oyuncu 6.9 70,447
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250

Ada
2005 34 Aksiyon Oyuncu 6.9 288,750

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 34 Aksiyon Oyuncu 7.6 643,565

Robotlar
2005 34 Animasyon Oyuncu 6.3 122,904

Kahraman Güvercin
2005 34 Animasyon Oyuncu 5.5 19,216
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,890
2004 Belgesel Yapımcı
Kameraman
Senarist
Oyuncu
8.7 10,889

Tutku Nehri
2003 32 Suç Oyuncu 6.4 12,676
2003 32 Belgesel Oyuncu 7.9 1,236

Büyük Balık
2003 32 Macera Oyuncu 8.0 391,073

Aşka Veda
2003 32 Komedi Oyuncu 6.3 37,510
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,777
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,459

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 577,912
2002 31 Aile Oyuncu 5.6 988

Kara Şahin Düştü
2001 30 Dram Oyuncu 7.7 341,079

Kırmızı Değirmen
2001 30 Dram Oyuncu 7.6 252,620
2000 29 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
6.1 1,512
2000 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 94

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 657,439
1999 28 Dram Yönetmen 6.3 1,235

ÖldürenTutku
1999 28 Dram Oyuncu 4.9 14,077
1999 28 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 626
1999 28 Suç Oyuncu 6.3 8,825

Yıldızların Sesi
1998 27 Komedi Oyuncu 7.0 15,149
1998 27 Dram Oyuncu 7.0 31,854

Gece Bekçisi
1997 26 Dram Oyuncu 6.2 17,996

Olağanüstü Bir Hayat
1997 26 Komedi Oyuncu 6.4 33,017

Şeytanın Öpücüğü
1997 26 Dram Oyuncu 5.8 1,467

Tuval Bedenler
1996 25 Dram Oyuncu 6.7 11,743
1996 25 Komedi Oyuncu 6.7 33,006
1996 25 Komedi Oyuncu 7.1 17,538
1996 25 Dram Oyuncu 8.2 592,010
1995 24 Komedi Oyuncu 5.3 2,359

Mezarını Derin Kaz
1994 23 Suç Oyuncu 7.3 53,074

İnsan Olmak
1994 23 Komedi Oyuncu 5.4 3,633
1993 Oyuncu 7.2 419
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,046
1993 Dram Oyuncu 8.2 1,199
1992 News Oyuncu 4.5 279
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,680
1991 News Oyuncu 6.6 202
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019