Giriş Kayıt
Matthew McConaughey

Matthew McConaughey (49)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Matthew David McConaughey, 04 Kasım 1969 Uvalde, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen.

2012 yılının Haziran ayında Camila Alves ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Yıldızlararası (2014), Para Avcısı (2013), True Detective (2014), Sınırsızlar Kulubü (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew David McConaughey
Doğum Tarihi: 04 Kasım 1969
Doğum Yeri: Uvalde, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: M. McConaughey
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
9.6 (240 Oy)
  • Currently 192.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (68)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 49 Dram Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 5.3 11
2018 49 Belgesel Oyuncu 7.6 29
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,129
2018 49 Suç Oyuncu 6.5 3,312
2018 49 Komedi Oyuncu    

Kara Kule
2017 48 Aksiyon Oyuncu 5.7 99,271

Altın
2016 47 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.7 47,252

Şarkını Söyle
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.1 105,723
2016 Müzik Oyuncu 7.9 12

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.8 99,111

Özgürlük Savaşçısı
2016 47 Aksiyon Oyuncu 6.9 41,773

Sonsuzluk Ormanı
2015 46 Dram Oyuncu 6.0 10,310
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,497
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 742
2014 45 Belgesel Oyuncu 7.2 321

Yıldızlararası
2014 45 Macera Oyuncu 8.6 1,227,099
2014 Oyuncu 6.4 394
2014 Komedi Oyuncu 5.7 284
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
9.0 414,124
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 846
2014 45 Belgesel Oyuncu 6.6 521

Sınırsızlar Kulubü
2013 44 Biyografi Oyuncu 8.0 389,094

Para Avcısı
2013 44 Biyografi Oyuncu 8.2 986,186

Gazeteci Çocuk
2012 43 Dram Oyuncu 5.8 33,156

Striptiz Kulübü
2012 43 Komedi Oyuncu 6.1 121,070

Kaçak
2012 43 Dram Oyuncu 7.4 153,156

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 42 Komedi Oyuncu 6.8 52,609

Katil Joe
2011 42 Suç Oyuncu 6.7 66,478

Güneşin Karanlığında
2011 42 Suç Oyuncu 7.3 192,170
2011 Oyuncu 6.4 1,450

Hayalet Sevgililerim
2009 40 Komedi Oyuncu 5.8 75,605
2009 40 Komedi Oyuncu 5.8 235
2009 Komedi Oyuncu 7.0 11,308
2009 Komedi Oyuncu 8.3 46,285

Hızlı Sörfçü
2008 39 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Müzik
4.7 7,920

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 39 Aksiyon Oyuncu 7.0 343,912

Altın Şans
2008 39 Macera Oyuncu 5.7 66,920
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,044

Zafer Bizimdir
2006 37 Dram Oyuncu 7.1 52,376
2006 37 Belgesel Oyuncu 7.3 3,051
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 837

Düş Yakamızdan
2006 37 Komedi Oyuncu 5.6 65,381

Kirli Para
2005 36 Dram Oyuncu 6.2 40,236
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 243
2005 36 Belgesel Oyuncu 7.0 857
2005 36 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.0 84,857
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,671

Paparazi
2004 35 Aksiyon Oyuncu 5.8 13,940

Küçük İnsanlar
2003 34 Komedi Oyuncu 4.6 4,002
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,958

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 34 Komedi Oyuncu 6.4 184,083
2003 34 Oyuncu 6.3 925
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,622
2003 Belgesel Oyuncu 5.6 339

Ateş Krallığı
2002 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 117,328

Günahkar
2001 32 Suç Oyuncu 7.3 69,482
2001 32 Dram Oyuncu 7.1 9,108

Darısı Başıma
2001 32 Komedi Oyuncu 5.3 69,030
2000 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 71,120
2000 Belgesel Oyuncu 7.2 453

Ed TV
1999 30 Komedi Oyuncu 6.1 38,439

Newton Kardeşler
1998 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 9,523
1997 28 Belgesel 7.7 1,434
1997 28 Dram Oyuncu 7.3 64,360

Mesaj
1997 28 Dram Oyuncu 7.4 229,465

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 27 Komedi Oyuncu 5.6 6,091

Öldürme Zamanı
1996 27 Suç Oyuncu 7.4 115,665
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,869

Yalnız Kovboy
1996 27 Dram Oyuncu 7.5 25,577

Zafer Sersemliği
1995 26 Komedi Oyuncu 5.6 3,172

Erkek Yok, Problem Yok
1995 26 Komedi Oyuncu 6.4 10,817
1995 26 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 82

Teksas Katliamı: İleriki Nesil
1994 25 Komedi Oyuncu 3.2 17,363
1994 25 Komedi Oyuncu 6.1 25,572
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,640
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,673
1993 24 Komedi Oyuncu 5.4 3,862

Genç Ve Heyecanlı
1993 24 Komedi Oyuncu 7.7 143,020
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,467
1988 Belgesel Oyuncu 3.8 351
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,275
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,000
- Aksiyon Oyuncu    
- Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018