Giriş Kayıt
Matthew McConaughey

Matthew McConaughey (48)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Matthew David McConaughey, 04 Kasım 1969 Uvalde, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen.

2012 yılının Haziran ayında Camila Alves ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Yıldızlararası (2014), Para Avcısı (2013), True Detective (2014), Sınırsızlar Kulubü (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew David McConaughey
Doğum Tarihi: 04 Kasım 1969
Doğum Yeri: Uvalde, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: M. McConaughey
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
9.6 (238 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (68)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2018 Belgesel Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 5.8 937
2018 Suç Oyuncu 6.8 1,339
2018 Dram Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu    

Kara Kule
2017 48 Aksiyon Oyuncu 5.7 97,019

Altın
2016 47 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.7 46,005

Şarkını Söyle
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.1 103,343
2016 Müzik Oyuncu 7.3 7

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.8 97,131

Özgürlük Savaşçısı
2016 47 Aksiyon Oyuncu 6.9 40,486

Sonsuzluk Ormanı
2015 46 Dram Oyuncu 6.0 10,086
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701
2014 45 Belgesel Oyuncu 7.3 171

Yıldızlararası
2014 45 Macera Oyuncu 8.6 1,209,949
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
9.0 408,825
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 807
2014 45 Belgesel Oyuncu 6.6 399

Sınırsızlar Kulubü
2013 44 Biyografi Oyuncu 8.0 386,097

Para Avcısı
2013 44 Biyografi Oyuncu 8.2 974,416

Gazeteci Çocuk
2012 43 Dram Oyuncu 5.8 32,900

Striptiz Kulübü
2012 43 Komedi Oyuncu 6.1 120,489

Kaçak
2012 43 Dram Oyuncu 7.4 152,291

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 42 Komedi Oyuncu 6.8 52,245

Katil Joe
2011 42 Suç Oyuncu 6.7 66,073

Güneşin Karanlığında
2011 42 Suç Oyuncu 7.3 191,102
2011 Oyuncu 6.4 1,402

Hayalet Sevgililerim
2009 40 Komedi Oyuncu 5.8 75,198
2009 40 Komedi Oyuncu 5.9 224
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 Komedi Oyuncu 8.3 46,063

Hızlı Sörfçü
2008 39 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Müzik
4.7 7,681

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 39 Aksiyon Oyuncu 7.0 341,933

Altın Şans
2008 39 Macera Oyuncu 5.7 66,577
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,896

Zafer Bizimdir
2006 37 Dram Oyuncu 7.1 52,095
2006 37 Belgesel Oyuncu 7.3 2,733
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652

Düş Yakamızdan
2006 37 Komedi Oyuncu 5.6 64,919

Kirli Para
2005 36 Dram Oyuncu 6.2 38,832
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 36 Belgesel Oyuncu 7.0 811
2005 36 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.0 84,481
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

Paparazi
2004 35 Aksiyon Oyuncu 5.8 13,271

Küçük İnsanlar
2003 34 Komedi Oyuncu 4.6 3,924
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,802

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 34 Komedi Oyuncu 6.4 182,457
2003 34 Oyuncu 6.3 895
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,466
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 272

Ateş Krallığı
2002 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 116,786

Günahkar
2001 32 Suç Oyuncu 7.3 68,917
2001 32 Dram Oyuncu 7.1 8,647

Darısı Başıma
2001 32 Komedi Oyuncu 5.3 68,624
2000 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 70,816
2000 Belgesel Oyuncu 7.1 436

Ed TV
1999 30 Komedi Oyuncu 6.1 38,006

Newton Kardeşler
1998 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 9,381
1997 28 Belgesel 7.8 1,357
1997 28 Dram Oyuncu 7.3 63,916

Mesaj
1997 28 Dram Oyuncu 7.4 227,966

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 27 Komedi Oyuncu 5.5 5,416

Öldürme Zamanı
1996 27 Suç Oyuncu 7.4 114,805
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,521

Yalnız Kovboy
1996 27 Dram Oyuncu 7.5 24,639

Zafer Sersemliği
1995 26 Komedi Oyuncu 5.6 2,986

Erkek Yok, Problem Yok
1995 26 Komedi Oyuncu 6.4 10,549
1995 26 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 78

Teksas Katliamı: İleriki Nesil
1994 25 Komedi Oyuncu 3.2 17,100
1994 25 Komedi Oyuncu 6.1 25,392
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 24 Komedi Oyuncu 5.3 3,635

Genç Ve Heyecanlı
1993 24 Komedi Oyuncu 7.7 141,841
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 347
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,567
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018