Giriş Kayıt
Dolph Lundgren

Dolph Lundgren (61)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Hans Lundgren, 03 Kasım 1957 Stockholm, Stockholms län, İsveç doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Cehennem Melekleri (2010), Cehennem Melekleri 2 (2012), Aquaman (2018), Evrenin Askerleri (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hans Lundgren
Doğum Tarihi: 03 Kasım 1957
Doğum Yeri: Stockholm, Stockholms län, İsveç
Burcu: Akrep
Web Sitesi: |
Boyu: 1.96 m
8.5 (37 Oy)
  • Currently 170.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 61 Dram Oyuncu 7.7 28,669
2018 61 Aksiyon Oyuncu 7.5 129,736
2018 61 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
   
2018 61 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,488
2018 61 Aksiyon Oyuncu    
2017 60 Aksiyon Oyuncu 4.4 409

İrtifa
2017 60 Aksiyon Oyuncu 4.0 2,534
2017 Tarihi Oyuncu 8.4 2,981
2017 Komedi Oyuncu 4.0 4,238
2017 Komedi Oyuncu 7.1 7,298
2017 60 Aksiyon Oyuncu 3.6 708
2016 59 Korku Oyuncu 4.3 955
2016 59 Aksiyon Oyuncu 4.3 859
2016 59 Fantastik Oyuncu 5.2 3,392
2016 59 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.5 2,684

Yüce Sezar!
2016 59 Komedi Oyuncu 6.3 108,433
2016 59 Komedi Oyuncu 7.3 6
2015 58 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,070
2015 58 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.5 1,602
2015 58 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,771
2015 58 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,679
2015 58 Komedi Oyuncu 7.1 13,959
2014 57 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Oyuncu
5.7 6,779

Cehennem Melekleri 3
2014 57 Aksiyon Oyuncu 6.1 152,808
2014 57 Belgesel Oyuncu
7.4 4,530
2014 57 Belgesel Oyuncu 6.6 325
2014 57 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.4 1,170
2013 56 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,379
2013 56 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
3.9 1,352
2013 56 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.5 3,419
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 39
2013 56 Belgesel Oyuncu 8.1 18,324

Teslimat
2013 56 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,585
2013 56 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,675
2013 Macera Oyuncu 3.3 458

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 55 Aksiyon Oyuncu 5.0 17,956
2012 Talk-Show Oyuncu 6.6 203

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 371,084

Cehennem Melekleri 2
2012 55 Aksiyon Oyuncu 6.6 273,674
2012 Komedi Oyuncu 8.6 7,996
2012 55 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,236

Zula Evi
2012 55 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
4.8 2,400
2012 55 Komedi Oyuncu 6.1 6,572

Özgürlük Savaşçısı 2
2011 54 Aksiyon Oyuncu 3.1 4,300

Cehennem Melekleri
2010 53 Aksiyon Oyuncu 6.5 303,183
2010 53 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
5.2 3,846
2010 53 Belgesel Oyuncu 7.1 1,506
2009 Animasyon Oyuncu 7.7 5,276

Evrenin Askerleri: Regenerasyon
2009 52 Aksiyon Oyuncu 5.2 23,544
2009 52 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.7 2,966
2009 52 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,603
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,504

Cezalandırıcı
2007 50 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.2 2,139

Lanetli Elmas
2007 50 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
4.2 1,625
2006 49 Dram Oyuncu 7.2 185,940
2006 49 Macera Oyuncu 5.3 1,096
2005 48 Aksiyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.7 3,384
2004 47 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
5.1 1,463

Hızlı Takip
2004 47 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,284
2003 46 Aksiyon Oyuncu 4.3 2,065
2001 44 Aksiyon Oyuncu 4.8 968
2000 43 Aksiyon Oyuncu 3.4 969

İntikam Ateşi
2000 43 Dram Oyuncu 4.0 839
1999 42 Aksiyon Oyuncu 4.7 2,264
1999 42 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,298
1999 Talk-Show Oyuncu 2.7 873
1998 41 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,430
1998 41 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,569

Haberci
1997 40 Aksiyon Oyuncu 6.0 63,268
1997 40 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,327

Sessiz Tetikçi
1996 39 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,278

Beynimdeki Düşman
1995 38 Aksiyon Oyuncu 5.6 61,380
1995 38 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,821
1994 37 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,474
1994 37 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
4.0 1,537
1993 36 Aksiyon Oyuncu 5.7 4,781

Evrenin Askerleri
1992 35 Aksiyon Oyuncu 6.0 76,339

Küçük Tokyo Harekatı
1991 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 14,614

Örtbas
1991 34 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,124

Rocky 5
1990 33 Dram Oyuncu 5.2 112,165

Karanlık Melek
1990 33 Aksiyon Oyuncu 6.1 8,997
1989 32 Aksiyon Oyuncu 5.7 19,400

Kızıl Akrep
1988 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 7,497

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 30 Aksiyon Oyuncu 5.4 32,786

Rocky 4
1985 28 Dram Oyuncu 6.8 163,457

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 28 Aksiyon Oyuncu 6.3 78,606
- Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,734) A Star Is Born (5,000) Bohemian Rhapsody (2,843) Keepers (2,528) Suspiria (2,182) Museo (1,728) Ashes in the Snow (1,427) Revenger (1,172) First Man (1,133) Venom (1,081)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,589) Vikings (5,500) The Flash (1,973) Luther (1,839) The Blacklist (1,402) The Big Bang Theory (1,395) Black Mirror (1,308) Friends (1,098) Peaky Blinders (1,088) La casa de papel (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019