Giriş Kayıt
Jude Law

Jude Law (46)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

David Jude Law, 29 Aralık 1972 Lewisham, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1997 yılının Eylül ayında Sadie Frost ile evlendi. 6 yılın ardından 2003 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

Sherlock Holmes (2009), Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), Kapıdaki Düşman (2001), Tatil (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Jude Law
Doğum Tarihi: 29 Aralık 1972
Doğum Yeri: Lewisham, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.78 m
9.3 (161 Oy)
  • Currently 185.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (59)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Oyuncu    

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Oyuncu 7.1 164,855
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu    
2018 46 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 5,776

Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları
2018 46 Macera Oyuncu 6.7 138,192
2018 46 Komedi Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 5.9 2,538

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 45 Aksiyon Oyuncu 6.8 164,410
2016 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.4 27,018

Fırtınalı Hayatlar
2016 44 Biyografi Oyuncu 6.6 15,261
2016 44 Belgesel Oyuncu 7.8 35

Ajan
2015 43 Aksiyon Oyuncu 7.0 211,811

Kara Deniz
2014 42 Macera Oyuncu 6.4 31,534

Büyük Budapeşte Oteli
2014 42 Macera Oyuncu 8.1 624,171
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,858
2013 41 Komedi Oyuncu 6.2 24,339
2013 41 Belgesel Oyuncu 7.8 87

Acı Reçete
2013 41 Suç Oyuncu 7.1 167,292

Efsane Beşli
2012 40 Animasyon Oyuncu 7.3 143,728
2012 40 Dram Oyuncu 6.6 83,858
2012 40 Belgesel Oyuncu 7.2 182
2011 39 Dram Oyuncu 6.2 14,980

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 39 Aksiyon Oyuncu 7.5 389,992
2011 39 Macera Oyuncu 7.5 282,527

Salgın
2011 39 Dram Oyuncu 6.6 199,998
2011 Oyuncu 6.4 1,465
2010 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 95,419

Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından
2010 38 Belgesel Oyuncu 8.0 58,271

Dr. Parnassus
2009 37 Macera Oyuncu 6.8 137,776
2009 37 Aksiyon Oyuncu 7.6 543,544
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,636
2009 37 Dram Oyuncu 4.9 959
2008 36 Oyuncu 7.4 81

Ölümcül Oyun
2007 35 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 28,798

Benim Aşk Pastam
2007 35 Dram Oyuncu 6.7 49,037
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,408

Hirsiz
2006 34 Dram Oyuncu 6.5 21,154

Tatil
2006 34 Komedi Oyuncu 6.9 218,465

Kralın Tüm Adamları
2006 34 Dram Oyuncu 6.2 22,570
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2004 32 Komedi Oyuncu 6.2 47,982

Daha Yaklaş
2004 32 Dram Oyuncu 7.3 189,042

Göklerin Hakimi
2004 32 Biyografi Oyuncu 7.5 304,702

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 32 Macera Oyuncu 6.8 183,513

Tesadüfler
2004 32 Komedi Oyuncu 6.7 60,293

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 32 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.1 78,305
2004 32 Müzik Oyuncu 6.4 1,163

Soğuk Dağ
2003 31 Dram Oyuncu 7.2 131,155
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,426
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,061

Azap Yolu
2002 30 Suç Oyuncu 7.7 226,540

Yapay Zeka
2001 29 Macera Oyuncu 7.1 272,096

Kapıdaki Düşman
2001 29 Dram Oyuncu 7.6 222,295
2000 28 Komedi Oyuncu 6.5 4,812
2000 28 Aile Oyuncu 6.1 592

Yetenekli Bay Ripley
1999 27 Suç Oyuncu 7.4 159,718

Varoluş
1999 27 Korku Oyuncu 6.8 86,884
1999 27 Dram Yönetmen 6.3 1,225

Esrarlı Ada
1999 27 Dram Oyuncu 5.7 473

Yan Odadan Melodiler
1998 26 Komedi Oyuncu 6.5 4,480

Timsah Gözyaşları
1998 26 Suç Oyuncu 6.3 5,410

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 25 Komedi Oyuncu 6.6 34,780
1997 25 Dram Oyuncu 7.8 257,611
1997 25 Biyografi Oyuncu 6.9 13,686
1997 25 Dram Oyuncu 7.3 7,142
1996 24 Dram Oyuncu 5.5 2,544
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,607
1994 22 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,361
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,940
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,874
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,582
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,336
1975 Belgesel Oyuncu 8.6 149
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,714
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,916) Supernatural (2,616) American Gods (2,491) Love, Death & Robots (2,459) The Passage (2,419) Vikings (1,887) The Blacklist (1,481) Star Trek: Discovery (1,249) Shameless (1,189) Project Blue Book (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019