Giriş Kayıt
Kevin Kline

Kevin Kline (75)


Oyuncu

Kevin Delaney Kline, 24 Ekim 1947 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

1989 yılının Mart ayında Phoebe Cates ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Bağlanmak Yok (2011), Wanda Adında Bir Balık (1988), Last Vegas (2013), Vahşi Vahşi Batı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Delaney Kline
Doğum Tarihi: 24 Ekim 1947
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.87 m
7.0 (10 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Bob's Burgers Filmi
2022 75 Animasyon Oyuncu 7.0 18,115
2021 74 Komedi Oyuncu 6.4 1,694
2021 74 Komedi Oyuncu 6.3 13,726
2021 74 Komedi Oyuncu 6.6 2,248
2020 73 Belgesel Oyuncu    
2019 Belgesel Oyuncu 8.2 79
2019 Belgesel Oyuncu 7.9 398

Güzel ve Çirkin
2017 70 Aile Oyuncu 7.1 313,654
2016 Komedi Oyuncu 6.5 1,025
2016 69 Komedi Oyuncu 6.3 2,587

Sıradışı Anne
2015 68 Komedi Oyuncu 6.0 23,867
2014 67 Komedi Oyuncu 6.4 9,513
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 137
2013 66 Komedi Oyuncu 6.6 133,672
2013 66 Biyografi Oyuncu 5.7 2,300

Can Yoldaşım
2012 65 Dram Oyuncu 5.1 3,562

Bağlanmak Yok
2011 64 Komedi Oyuncu 6.2 233,332
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 83,245

Suikast
2010 63 Suç Oyuncu 6.9 29,140

Kavalye
2010 63 Komedi Oyuncu 5.8 5,214
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,502

Satranç Kraliçesi
2009 62 Dram Oyuncu 6.9 3,058
2009 Oyuncu 7.8 2,383

Despero
2008 61 Macera Oyuncu 6.1 38,650

Kesinlikle, Belki
2008 61 Komedi Oyuncu 7.1 167,820
2008 61 Belgesel Oyuncu 7.0 242

Satılık Çocuklar
2007 60 Suç Oyuncu 7.3 17,533
2006 59 Belgesel Oyuncu 8.2 14

Kır Evi Arkadaşı
2006 59 Komedi Oyuncu 6.7 23,083

Size Nasıl Geliyorsa
2006 59 Dram Oyuncu 6.1 3,511

Pembe Panter
2006 59 Macera Oyuncu 5.6 88,290

Mürekkep Balığı Ve Balina
2005 58 Komedi 7.3 84,404
2005 Komedi Oyuncu 8.5 38,940
2005 58 Komedi 5.6 1,526
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,185

Jiminy Glick Festivalde
2004 57 Komedi Oyuncu
5.1 2,287
2004 57 Biyografi Oyuncu 6.6 11,490
2003 Belgesel Oyuncu 5.9 441

İmparatorlar Klübü
2002 55 Dram Oyuncu 6.9 17,383

Gençlik Hayalleri
2002 55 Komedi Oyuncu 6.2 50,643

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 55 Animasyon Oyuncu 4.6 7,233

Yeni Bir Yaşam
2001 54 Dram Oyuncu 7.5 44,552

Yıldönümü Kutlaması
2001 54 Dram Oyuncu 6.3 8,430

El Dorado Yolu
2000 53 Animasyon Oyuncu 6.9 99,088

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 52 Komedi Oyuncu 6.4 25,969

Vahşi Vahşi Batı
1999 52 Aksiyon Oyuncu 4.9 162,672

Vücut Dili
1997 50 Komedi Oyuncu 6.4 42,366

Buz Fırtınası
1997 50 Dram Oyuncu 7.4 57,440

Vahşi Yaratıklar
1997 50 Komedi Oyuncu 6.4 24,876

Richard'ı Ararken
1996 49 Belgesel Oyuncu 7.3 8,402

Notre Dame'ın Kamburu
1996 49 Animasyon Oyuncu 7.0 160,773

Fransız Öpücüğü
1995 48 Komedi Oyuncu 6.6 51,003
1994 47 Komedi Oyuncu 6.0 2,798
1993 46 Aile Oyuncu 5.8 2,216
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,924

Bir Günlük Başkan
1993 46 Komedi Oyuncu 6.9 54,565
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,743
1992 45 Biyografi Oyuncu 7.5 58,748
1992 45 Suç Oyuncu 5.7 7,947
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,685

Şehrin Kalbi
1991 44 Suç Oyuncu 6.9 16,063

Sabun Köpüğü
1991 44 Komedi Oyuncu 6.6 16,723

Ölümüne Sevmek
1990 43 Komedi Oyuncu 6.4 14,839
1989 42 Aksiyon Oyuncu 5.5 8,738

Wanda Adında Bir Balık
1988 41 Komedi Oyuncu 7.5 144,865

Özgürlük Çığlığı
1987 40 Biyografi Oyuncu 7.4 13,757

Menekşeler Mavidir
1986 39 Dram Oyuncu 5.8 1,115
1985 38 Aksiyon Oyuncu 7.2 45,503
1983 36 Komedi Oyuncu 7.1 38,640
1983 36 Komedi Oyuncu 7.1 3,642
1983 36 Belgesel Oyuncu 6.3 133

Sophie'nin Seçimi
1982 35 Dram Oyuncu 7.5 49,278
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,714
1971 Biyografi Oyuncu 8.0 801

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.1 14,313
1952 News Oyuncu 4.6 2,255
- Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023