Giriş Kayıt
Stephen King

Stephen King (71)


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Stephen Edwin King, 21 Eylül 1947 doğumlu senarist, oyuncu, yapımcı.

Esaretin Bedeli (1994), Yeşil Yol (1999), Cinnet (1980), Benimle Kal (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Edwin King
Doğum Tarihi: 21 Eylül 1947
Diğer Bir İsmi: Richard Bachman | The Rock Bottom Remainders | Joh
Takma İsmi: The King of horror
Burcu: Başak
Boyu: 1.93 m
9.7 (87 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (49)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Uyku
2020 Korku Senarist
Yapımcı
   
2019 Korku Senarist    

Hayvan Mezarlığı
2019 Korku Senarist 6.1 30,041
2018 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 24,336
2018 71 Kısa Metraj Senarist    
2018 71 Kısa Metraj Senarist    
2017 70 Suç Senarist 6.3 36,471

O
2017 70 Dram Senarist 7.4 354,196

Oyun
2017 70 Dram Senarist 6.6 64,862

Kara Kule
2017 70 Aksiyon Senarist 5.7 106,231
2017 Gerilim Yapımcı
Senarist
7.9 11,483
2017 70 Kısa Metraj Senarist 7.1 11
2017 Dram Senarist 5.4 18,327
2017 70 Belgesel Oyuncu 7.1 312

Frekans
2016 69 Aksiyon Senarist 4.3 21,873
2016 Dram Yapımcı
Senarist
8.2 59,794
2016 69 Kısa Metraj Senarist    
2016 69 Kısa Metraj Senarist 6.5 6
2015 68 Kısa Metraj Senarist 7.3 11
2014 67 Suç Senarist 5.6 4,869
2014 67 Gerilim Senarist 5.2 8,408
2014 67 Kısa Metraj Senarist 6.2 83
2014 67 Korku Senarist 5.0 4,521

Carrie: Günah Tohumu
2013 66 Dram Senarist 5.9 124,977

Kubbenin Altında
2013 Dram Senarist
Yapımcı
6.6 96,180
2013 66 Kısa Metraj Senarist 6.1 19
2012 65 Komedi Oyuncu 7.2 78,739

Stephen King Öldürülemez
2012 65 Komedi 3.8 1,121

237 Nolu Oda
2012 65 Belgesel Oyuncu 6.2 19,559

Korku Çocukları: Yaradılış
2011 64 Korku Senarist 3.8 2,826

Kemik Torbası
2011 Dram Senarist 5.8 7,929
2011 64 Belgesel Oyuncu 6.7 131
2011 64 Kısa Metraj 8.6 56
2010 63 Kısa Metraj Senarist 7.4 73
2010 Suç Senarist 7.6 32,828
2009 62 Korku Senarist 3.9 5,194
2009 62 Suç Senarist 5.7 6,492
2009 62 Kısa Metraj Senarist 7.1 28
2008 61 Kısa Metraj Senarist 7.7 98

Ölülerin Günlüğü
2007 60 Korku Oyuncu
5.7 44,164

Öldüren Sis
2007 60 Korku Senarist
7.2 259,810
2007 60 Korku Senarist 6.8 240,982

Yaratık
2006 59 Dram Senarist
Yapımcı
5.3 10,268
2006 59 Kısa Metraj Senarist 6.5 92

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Kameraman
Senarist
7.0 4,388

Odadaki Kadın
2005 58 Kısa Metraj Senarist
5.5 39
2005 58 Korku 3.0 954
2005 Komedi Oyuncu 8.5 36,623

Aşk Kupası
2005 58 Komedi Oyuncu 6.2 40,071

Son Pişmanlık
2005 58 Dram 5.4 263
2005 58 Dram Oyuncu
Senarist
7.4 161
2005 58 Korku 4.3 4,469
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,845
2004 Belgesel Oyuncu 8.7 899

Ölüm Yolu
2004 57 Korku Yapımcı
Senarist
5.2 8,562
2004 57 Dram Senarist 7.0 65

Gizli Pencere
2004 57 Gizem Senarist 6.6 169,614

Lanetli Ev
2004 57 Korku Senarist 6.2 9,017

Hastanedeki Sır
2004 Dram Senarist
Yapımcı
6.8 6,746

Hayaletin Günlüğü
2003 56 Dram Yapımcı
Senarist
5.6 3,314

Düş Kapanı
2003 56 Dram Senarist 5.5 84,583
2002 55 Dram Senarist 5.5 8,839

"Ölü Bölge"
2002 Dram Senarist 7.5 8,016

Tepki Uyanış
2002 55 Korku Senarist 5.0 2,592

Rose Red Konağı
2002 Korku Senarist
Yapımcı
6.8 20,181

Gizemli Yabancı
2001 54 Dram Senarist 6.9 33,987

Korku Çocukları: Vahiy
2001 54 Korku Senarist 3.5 2,302
2001 54 Korku Senarist 5.5 153

Yeşil Yol
1999 52 Suç Senarist
8.6 1,009,265
1999 52 Belgesel Oyuncu 7.3 86
1999 Korku Senarist 3.7 3,679

Günah Tohumu 2
1999 52 Korku Senarist 4.7 14,526

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.4 18,397
1998 51 Komedi 7.0 3,029
1998 51 Korku Senarist 3.2 1,879

Ölümcül Sır
1998 51 Dram Senarist 6.7 33,107
1998 Fantastik Senarist 4.1 3,937

Gece Katili
1997 50 Fantastik Senarist 6.0 8,627

Hayaletler
1997 50 Kısa Metraj Senarist 7.7 4,778

Kamyonlar
1997 50 Korku Senarist 3.9 2,677
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,790
1997 50 Korku Senarist 4.9 2,136

Cinnet
1997 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen Asistanı
Kameraman
6.1 14,113

Falcı
1996 49 Korku Oyuncu
Senarist
5.7 24,959
1996 Korku Senarist 4.3 3,926

Geri Döndüler 2
1996 49 Korku Senarist 3.9 2,988

Dolores
1995 48 Suç Senarist 7.4 34,994

Mengene
1995 48 Komedi Senarist 4.1 7,708

Umacılar
1995 Korku Oyuncu
Senarist
6.1 24,693
1995 48 Korku Senarist 4.1 6,159

Esaretin Bedeli
1994 47 Suç Senarist
9.3 2,089,594

Mahşer
1994 Macera Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.2 28,764
1994 47 Dram Senarist 5.6 114
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,042
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,966

Lanetli Hediyeler
1993 46 Suç Senarist 6.2 20,183
1993 46 Korku Senarist 5.4 9,879

Hayatı Emen Karanlık
1993 46 Korku Senarist 5.9 14,350
1992 45 Korku Senarist 4.3 6,945

Dönüşüm
1992 45 Korku Oyuncu
Senarist
5.2 18,298

Bahçıvan
1992 45 Korku Senarist 5.4 31,648
1991 Dram Yapımcı
Senarist
5.3 2,586

Geri Döndüler
1991 44 Dram Senarist 5.7 8,448

Mezarlık Devriyesi
1990 43 Korku Senarist 4.8 8,680

Ölüm Kitabı
1990 43 Suç Senarist 7.8 163,740

"O"
1990 Dram Senarist 6.9 102,403

Korku Günleri
1990 43 Komedi Senarist 6.2 13,363

Hayvan Mezarlığı
1989 42 Korku Oyuncu
Senarist
6.6 83,390

Koşan Adam
1987 40 Aksiyon Senarist 6.7 130,300
1987 40 Dram Senarist 5.6 75

Korku Şovu 2
1987 40 Komedi Oyuncu
Senarist
6.1 19,540
1987 40 Korku Senarist 4.3 2,958
1986 39 Animasyon Senarist 6.6 132

Benimle Kal
1986 39 Macera Senarist 8.1 332,474
1986 39 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.4 27,487

Kedi Gözü
1985 38 Komedi Senarist 6.3 20,630

Gümüş Kurşun
1985 38 Macera Senarist 6.4 21,035

Tepki
1984 37 Aksiyon Senarist 6.0 26,866

Korku Çocukları
1984 37 Korku Senarist 5.6 42,577
1983 36 Kısa Metraj Senarist 6.2 525
1983 36 Korku Senarist 5.4 376

Katil Otomobil
1983 36 Dram Senarist 6.7 63,126

Ölüm Bölgesi
1983 36 Korku Senarist 7.2 54,448
1983 Komedi Senarist 7.6 4,845

Kujo
1983 36 Korku Senarist 6.0 34,333

Korku Şovu
1982 35 Komedi Senarist
Oyuncu
6.9 37,429

Şovalyeler
1981 34 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,899

Cinnet
1980 33 Korku Senarist 8.4 777,196

Lanetli Ev
1979 32 Korku Senarist 6.8 18,379

Günah Tohumu
1976 29 Korku Senarist 7.4 151,162
- Korku Senarist    
- Dram Senarist    
- Macera Senarist    
- Kısa Metraj Senarist    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,708) The Big Bang Theory (5,687) The 100 (2,498) Killing Eve (1,920) Warrior (1,550) The Flash (1,520) Vikings (1,512) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,425) Arrow (939) The Blacklist (870)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019